به گزارش ماجرانیوز، شرکت فولاد خوزستان در ۹ ماهه نخست سال ۱۴۰۳ موفق شد با وجود چالشهای بزرگ ناشی از محدودیتهای انرژی، درآمدی معادل ۵۴,۸۱۱ میلیارد تومان به ثبت برساند. این رقم نشاندهنده رشد ۲ درصدی نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۲ و رشد ۴۶ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ است. این عملکرد در شرایطی به دست آمده که شرکت ۷۵۰ هزار تن از تولید خود را به دلیل قطعی برق و گاز از دست داده است. این مقدار بالاترین میزان تولید از دست رفته در سالهای اخیر بوده و بیانگر شدت محدودیتهای اعمال شده بر این شرکت است.
رشد درآمد در چنین شرایطی، حاکی از مدیریت هوشمندانه و انعطافپذیری بالای فولاد خوزستان در مواجهه با بحرانهاست. تمرکز بر تولید و فروش محصولات با ارزش افزوده بالا، بهرهوری در فرآیندهای تولید و استفاده از فرصتهای بازار، نقش مهمی در جبران کاهش تولید و افزایش درآمد داشته است. روند سهساله درآمد فولاد خوزستان، از ۳۷,۴۶۱ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۱ به ۵۴,۸۱۱ میلیارد تومان در سال جاری، بیانگر ثبات و پایداری عملکرد مالی این شرکت در طول زمان است.
برای تداوم این موفقیتها، تامین پایدار انرژی بهعنوان یک اولویت حیاتی باید مدنظر قرار گیرد. همچنین، توسعه بازارهای صادراتی و سرمایهگذاری در فناوریهای بهرهوری انرژی، از جمله راهکارهایی هستند که میتوانند به تقویت جایگاه فولاد خوزستان در صنعت فولاد کشور کمک کنند.
عملکرد این شرکت در ۹ ماهه نخست سال جاری، نمونهای موفق از مدیریت بحران و توانایی در حفظ رشد اقتصادی در شرایط دشوار است و نقشی کلیدی در حمایت از اقتصاد ملی و توسعه صنعتی کشور ایفا میکند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
توجه به موضوع “احترام” میان همکاران به عنوان اعضای یک خانواده باعث میشود تا بهتر همکاری کنند و احساس حمایت متقابل داشته باشند.
با اعلام استانداری و کمیسیون هماهنگی بانکهای استان یزد، برای کمک به کاهش مصرف انرژی، ساعت کاری شعب بانک کارآفرین از روز ۲۴ دی تا ۳۰ بهمن ماه سال جاری تغییر کرد.
رئیسکل بانک مرکزی با تاکید بر عملیاتی شدن پیمان پولی میان ایران و روسیه و اینکه به منظور تسهیل و تسریع در مبادلات اقتصادی میان تجار و بازرگانان، ارز دو کشور بر اساس نرخ توافقی بازار ارز تجاری، مبنای تسویه قرار میگیرد گفت: طی مذاکرات با مقامات پولی و بانکی روسیه، تابلوی روبل با نرخ توافقی بزودی در مرکز مبادله ارز و طلای ایران راه اندازی و پول دیجیتال ایران و روسیه نیز به منظور افزایش ارزش مبادلات اقتصادی فعال میشود.
مسعود رحیمیان سرپرست مدیریت توسعه کسب و کار بیمه سرمد در مصاحبهای با روابط عمومی شرکت از لزوم استفاده از مدلهای «نوآوری باز» برای توسعه بیمهگری و حل مسائل سازمان با استفاده از ظرفیت نخبگان خبر داد.