به گزارش ماجرانیوز، این محصول نوآورانه، بهعنوان نخستین راهکار عملیاتی بهرهبرداری از چک دیجیتال در صنعت بانکداری کشور، با هدف رفع محدودیتهای موجود در پرداختهای با مبالغ بالا و تسهیل فرایند تبادل مالی، طراحی و عرضه شده است.
«پادچک» جایگزینی هوشمندانه برای ابزارهای سنتی پرداخت نظیر چکهای عادی، تضمینشده، بینبانکی و سامانههایی چون ساتنا و پایا است و راهکاری مدرن، سریع و ایمن برای پرداخت و دریافت وجوه در معاملات فراهم میآورد. این محصول از طریق اتصال سامانههای فروشگاهی به سامانه چکاد (چک امن دیجیتال)، بستر یک تجربه امن و بدون وقفه را برای کاربران ایجاد میکند.
ویژگیها و مزایای کلیدی «پادچک»:
برای خریداران:
• رفع محدودیت مبلغ، زمان و مکان در پرداخت وجوه؛
• کاهش ریسکهای ناشی از چکهای سنتی یا محدودیتهای ابزارهای پرداخت فعلی.
برای فروشندگان:
• دریافت آنی وجوه حاصل از فروش؛
• افزایش امنیت و اطمینان در فرآیند تسویه حساب؛
• یکپارچهسازی پرداختهای با مبالغ بالا با سامانههای فروشگاهی و حسابداری داخلی.
«پادچک» راهکاری ویژه برای کسبوکارهایی است که با مبادلات مالی، با ارقام بالا، سروکار دارند؛ از جمله طلافروشیها، عمدهفروشیها، صرافیها، فروشندگان خودرو، لوازم خانگی و دیگر اصناف نیازمند دریافت فوری وجه.
مشتریان گرامی میتوانند برای کسب اطلاعات بیشتر، به وبسایت بانک پاسارگاد به نشانی www.bpi.ir مراجعه نموده یا با مرکز اطلاعرسانی بانک به شماره ۰۲۱-۸۲۸۹۰ تماس حاصل فرمایند. راهنمای کامل استفاده از این خدمت نیز پس از عضویت در پنل کسبوکار پاد در دسترس خواهد بود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
سال گذشته، سالی وحشتناک از نظر امنیت سایبری بود و تقریبا اطلاعات تمامی بانکهای دولتی، غیردولتی، موسسات مالی و اعتباری و حتی نئوبانکها توسط هکرها ربوده و بعضا در دارک وب و فضای مجازی منتشر شد؛ موضوعی که اعتماد مشتریان را از بین برد و حالا تنها باید نظارهگر فروش اطلاعات محرمانه خود در فضای مجازی باشند.
بانک صادرات ایران در آستانه روز بزرگداشت مقام معلم و در راستای اجرای تفاهمنامه ارائه خدمات بانکی و اعتباری به فرهنگیان محترم، «سپاس کارت معلم» را برای تمامی معلمان و فرهنگیان صادر و تحویل میدهد.
این شرکت در راستای تقویت پایه مالی و همچنین افزایش نسبت توانگری خود، تصمیم به افزایش ۴۰ درصدی سرمایه از ۱۰ هزار میلیارد ریال به ۱۴ هزار میلیارد ریال گرفته است.
مدیر اداره نظارت بر بانک ها و موسسات اعتباری بانک مرکزی اعلام کرد: به منظور نزدیک شدن نسبت کفایت سرمایه به استاندارد هشت درصد و حرکت به سمت تحقق تکلیف برنامه هفتم، برنامه اصلاحی برای افزایش کفایت سرمایه 9 بانک غیر دولتی از سوی بانک مرکزی به این بانک ها ابلاغ شده و این برنامه در هیات مدیره بانک های مذکور به تصویب رسیده است.