به گزارش ماجرانیوز، این میزان سوددهی حتی در قیاس با سرمایه در اختیار این شرکت ها هم مقدار قابل توجهی نیست.
دیجی کالا به عنوان پرچم دار این حوزه، علی رغم فروش مورد توجه ۱۳هزار و ۶۲۵ میلیارد تومانی خود، تنها سودی معادل ۳۲۲ میلیارد تومان شناسایی کرده است.
این بدان معناست که با توجه به صورت های مالی منتشر شده از سوی همراهاول، حاشیه سود خالص این شرکت تنها ۲.۴ درصد هست.
همچنین بازدهی دارایی های دیجی کالا نیز چیزی حدود ۴ درصد است که در ایران رقم متداولی نیست.
در بین سایر شرکت های سرآمد این حوزه تنها تپسی، آچاره و میاره به ترتیب با ۱۷.۲ ،۱۲ و ۱۱.۲ درصد حاشیه سودهای دو رقمی را تجربه کرده اند.
“نیما نامداری: از سال ۹۵ به این سو استارت آپ ها سرمایه جدید جذب نکردهاند”
نیما نامداری فعال استارت آپی در هفتم آذر ماه سال قبل در گفت و گویی با آینده نگر اعلام کرد: علاوه بر مشکل خروج سرمایه های انسانی استارت آپ ها در ایران، مشکل کمبود سرمایه مادی نیز در استارت آپ ها مشهود است.
یکی از عوامل این امر انتظار سوددهی بیشتر صنایع استارت آپی در مقابل سایر صنایع از نقطه نگاه سرمایهگذاران است.
چراکه این قبیل سرمایهگذاریها دارای ریسک نکول بیشتری بوده و بنابراین باید صرفه ریسک و سود بیشتری را برای سرمایهگذاران خود به ارمغان بیاورند، حال اینکه حاشیه سود های پایین این شرکت ها خود عامل گریز سرمایه از حوزه پر خطر و آینده دار استارت آپ ها می شود.
برای پی بردن به فاصله سودسازی شرکت های استارت آپی در ایران و سایر حوزه ها به آمار استخراج شده از شرکت های بورسی می پردازیم:
صنعت استخراج کانههای فلزی : ۳۵%
فلزات اساسی : ۲۰%
محصولات شیمیایی : ۱۷%
این آمار نشان میدهد که چطور سرمایهگذاری در این حوزه در حال از دست دادن جذابیت خود است.
حال موضوع زمانی جالب تر می شود که بدانیم یکی از علت های همین حاشیه سود پایین شرکت های استارت آپی، هزینه بالای تامین سرمایه در نبود سرمایهگذار است.
انتظار می رود که درآینده تمهیداتی سنجیده شود تا روند جذب سرمایه در این حوزه ساده تر صورت بگیرد؛ اینگونه می توان به آینده اقتصاد غیر نفتی و خدمات محور ایران امید بیشتری داشت.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
با موافقت گمرک جمهوری اسلامی ایران، رویه گمرکی ترخیص مشتقات نفتی در منطقه ویژه اقتصادی لامرد به اجرا درآمد.
وزیر امور اقتصادی و دارایی، از تداوم خدمات بانکی، بیمهای و گمرکی در جریان جنگ اخیر خبر داد و اعلام کرد که وزارت اقتصاد با تقویت سرورهای مالیاتی و گمرکی، تخلیه انبارهای کالاهای ارزشمند و برنامهریزی برای ایجاد صندوق بیمه جبران خسارت، اقدامات گستردهای برای حمایت از مردم، اصناف و بازارهای مالی در دستور کار دارد
پرتوافکنان عضو هیأت مدیره بانک سپه از برقراری مجدد ارائه خدمات حضوری این بانک خبر داد.
بهنام فیضآبادی، مدیر رتبهبندی شرکتهای برتر ایران IMI-100 از آغاز رتبهبندی 500 شرکت برتر ایران در سال 1404 خبر داد و گفت: 500 شرکت برتر ایران در روز 6 بهمن 1404 اعلام میشوند.
شما باید وارد سایت شوید تا بتوانید نظر دهید.