به گزارش ماجرانیوز به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل صندوق بازنشستگی کشوری، دکتر میرزایی در این مراسم که بهمناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی برگزار شد، با تأکید بر اهمیت سلامت و رفاه کارگران در فرآیند تولید، گفت: بهداشت جسمی و روانی کارگران، تغذیه مناسب، کاهش استرسها و تأمین حداقل دستمزدی که بتواند زندگی شرافتمندانهای را فراهم کند، از مهمترین دغدغههای تاریخی جوامع بوده است. توسعه پایدار بدون سرمایهگذاری در این حوزهها امکانپذیر نیست.
وی با اشاره به نقش تعامل کارگران و کارفرمایان در رونق تولید، افزود: کارگر و کارفرما دو بخش یک سیستم تولیدی هستند که تنها با همکاری و ایجاد انگیزه مشترک میتوانند به رشد و توسعه اقتصادی کمک کنند. اگر نیازهای اساسی کارگران مورد توجه قرار نگیرد، تعارضها و نارضایتیها افزایش مییابد و این مسیری جز رکود اقتصادی و کاهش بهرهوری در پی نخواهد داشت
.میرزایی راهاندازی خانههای بهداشت را یکی از سیاست ها و تدابیر مهم وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی عنوان کرد و با تأکید بر اهمیت مراکز بهداشت کارگری در کاهش دغدغههای کارگران و ارتقای بهرهوری، گفت: این سیاست و تدبیر از چندین سال پیش شکل گرفت. هدف از ایجاد این مراکز، شناسایی و کاهش عواملی است که باعث نگرانی کارگران و کاهش سطح مشارکت آنها میشود. این عوامل میتوانند شامل تغذیه نامناسب، مشکلات جسمی و بیماریها، خطرات ایمنی، دغدغههای معیشتی و حتی اختلافات محیط کار باشند.
حجت میرزایی افزود: مراکز بهداشت کارگری نهتنها در مسیر پیشگیری از مشکلات جسمی و روانی کارگران نقش کلیدی دارند، بلکه در موارد ضروری، به روند درمان نیز کمک میکنند. این رویکرد، علاوه بر بهبود سلامت نیروی کار، به کاهش تعارضهای میان کارگران و کارفرمایان و افزایش همافزایی در محیطهای تولیدی منجر خواهد شد.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری همچنین از نقش کارفرمایان مسئولیتپذیر در تاریخ صنعت کشور یاد کرد و گفت: سرمایهگذاران و تولیدگران خوشنامی چون مرحوم عالینسب بودهاند که تأمین مسکن، تغذیه و تحصیل فرزندان کارگران را از اولویتهای خود میدانستند. امروز نیز باید این رویکرد تقویت شود و مدیران صنعتی، سرمایهگذاری بر سلامت و امنیت شغلی کارگران را به عنوان عاملی کلیدی در جهت افزایش بهرهوری در نظر بگیرند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
با موافقت گمرک جمهوری اسلامی ایران، رویه گمرکی ترخیص مشتقات نفتی در منطقه ویژه اقتصادی لامرد به اجرا درآمد.
وزیر امور اقتصادی و دارایی، از تداوم خدمات بانکی، بیمهای و گمرکی در جریان جنگ اخیر خبر داد و اعلام کرد که وزارت اقتصاد با تقویت سرورهای مالیاتی و گمرکی، تخلیه انبارهای کالاهای ارزشمند و برنامهریزی برای ایجاد صندوق بیمه جبران خسارت، اقدامات گستردهای برای حمایت از مردم، اصناف و بازارهای مالی در دستور کار دارد
پرتوافکنان عضو هیأت مدیره بانک سپه از برقراری مجدد ارائه خدمات حضوری این بانک خبر داد.
بهنام فیضآبادی، مدیر رتبهبندی شرکتهای برتر ایران IMI-100 از آغاز رتبهبندی 500 شرکت برتر ایران در سال 1404 خبر داد و گفت: 500 شرکت برتر ایران در روز 6 بهمن 1404 اعلام میشوند.
شما باید وارد سایت شوید تا بتوانید نظر دهید.