به گزارش ماجرانیوز به نقل از نوبیتکس، تحلیلگران جیپی مورگان چیس به رهبری نیکولاوس پانیگیرتزوگلو (Nikolaos Panigirtzoglou)، در گزارش جدید خود و با توجه به دادههای آنچین اعلام کردند که فعالیت سرمایهگذاران خرد (کیف پولهای کوچک) به طور قابلتوجهی از سرمایهگذاران نهادی پیشی گرفته است. استراتژیستهای جیپی مورگان تاکید کردند: ۳ فاکتور مهم به رشد فعالیت سرمایهگذاران خرد کمک کرده است. این ۳ فاکتور عبارتند از: هاوینگ بیت کوین، ارتقای شبکه اتریوم و احتمال تایید صندوقهای قابلمعامله در بورس (ETF) اسپات اتریوم در ماه مه (اردیبهشت ۱۴۰۳). ما معتقدیم که دو فاکتور اول تا حد زیادی تاثیر خود را بر بازار ارزهای دیجیتال گذاشتهاند و ممکن است در آینده تاثیر قابلتوجهی نداشته باشند. علاوه بر این، احتمال تایید ETFهای اسپات اتریوم هم فقط ۵۰ درصد است.
شایان ذکر است که کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا (SEC) تا ماه مه (اردیبهشت ۱۴۰۳) فرصت دارد سرنوشت ETFهای اسپات اتریوم را مشخص کند. با این حال گری گنسلر (Gary Ganser)، رییس SEC، هرگز به صورت رسمی اعلام نکرد که اتریوم یک نوع اوراق بهادار نیست. همین مسئله گمانهزنیهای زیادی را درباره ETFهای اسپات این ارز دیجیتال ایجاد کرده است. با این حال تحلیلگرانی مثل بانک استندارد چارتر (Standard Charter Bank) باور دارند که صندوقهای مذکور تا ماه مه (اردیبهشت ۱۴۰۳) تایید میشوند.
تحلیلگران بانک جیپی مورگان علاوه بر این به گزارش پلتفرمهایی مثل رابینهود (Robinhood)، بلاک (Block) و پیپل (Paypal) اشاره کردند که نشان میدهد فشار خرید بیت کوین توسط سرمایهگذاران خردِ آنها در سه ماهه چهارم ۲۰۲۳ افزایش یافته است. این در حالی است که کاربران پلتفرمهای مذکور تا سه ماهه سوم ۲۰۲۳ فشار فروش قابلتوجهی داشتند.
فعالیت سرمایهگذاران خرد در صرافی کوین بیس هم به شدت رشد کرده و حجم معاملات فصلیِ بیت کوین در آن را به رکورد جدیدی در ۲ سال گذشته رسانده است. گفتنی است که معاملهگران خرد در این مدت بیشتر روی میم کوینها و توکنهای مبتنی بر پروژههای هوش مصنوعی سرمایهگذاری کردند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
مدیرعامل بانک صادرات ایران گفت: موفقیتهای بانک صادرات ایران در مسیر بازگشت به جایگاه شایسته خود در اقتصاد کشور سرعت بیشتری به خود گرفته و امروز دستاوردهای آن با تلاش تمامی کارکنان بانک و شرکتهای تابعه، قابل دفاع است. ضمن اینکه باید از مسیر فعالیتهای سالهای گذشته و زحمات مدیران و کارکنان و پیشکسوتان بانک نیز دفاع کرد.
بانک تجارت که پیش از آغاز سال 1404 با ثبت افزایش 340 درصدی سرمایه، به بزرگترین بانک بورسی ایران تبدیل شد، حالا با افزایش 65 درصدی درآمدهای کارمزدی، رتبه نخست این حوزه را در میان شبکه بانکی به دست آورد.
رئیس کل بیمه مرکزی ضریب نفوذ بیمه در کشور را ۲.۱ درصد اعلام کرد و گفت: این میزان نفوذ، بسته به سرانه درآمد مردم بد نیست.
شاخص کل بورس امروز ۲۳ هزار و ۳۲۳ واحد رشد کرد و در کانال دو میلیون ۹۶۶ هزار واحدی ایستاد.