به گزارش ماجرانیوز، پنل تخصصی بیمه های زندگی با موضوع باید ها و نباید های بیمه های زندگی در دانشگاه امام صادق (ع) برگزار شد. این پنل با حضور یونس مظلومی مدیرعامل بیمه تعاون، محمدحسین یوسفی مدیر بیمه های زندگی و جابر علیپور رئیس اداره محاسبات فنی بیمه های زندگی از سوی بیمه تعاون و با همکاری دانشگاه امام صادق (ع) تشکیل شد.
در این پنل، مسائل و چالش های موجود در حوزه بیمه های زندگی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. مدیرعامل بیمه تعاون در سخنرانی خود به اهمیت و جایگاه بیمه های زندگی در جامعه اشاره کرد و گفت: بیمه های زندگی یکی از ابزارهای مهم برای حفظ و افزایش سرمایه انسانی و اجتماعی است که باعث می شود افراد بتوانند با خیال راحت به زندگی خود ادامه دهند و در صورت بروز هرگونه حادثه یا مشکلی، از پشتیبانی و حمایت بیمه تعاون بهره مند شوند.
مدیر بیمه های زندگی، محمدحسین یوسفی نیز در ادامه به معرفی انواع بیمه های زندگی و شرایط و مزایای آنها پرداخت و گفت: بیمه تعاون با توجه به نیازها و توانایی های مختلف مشتریان، طیف گسترده ای از بیمه های زندگی را ارائه می دهد که شامل بیمه های زندگی عمر، زندگی سرمایه گذاری، درمان تکمیلی انفرادی و گروهی است. این بیمه ها با توجه به مدت زمان، مبلغ بیمه، نحوه پرداخت حق بیمه، نحوه دریافت جبران خسارت و سود سرمایه گذاری متفاوت هستند و مشتریان می توانند با مشاوره با کارشناسان بیمه تعاون، بیمه مناسب خود را انتخاب کنند.
رئیس اداره محاسبات فنی بیمه های زندگی هم در بخش آخر پنل، به بیان روش ها و فرمول های محاسبه حق بیمه و جبران خسارت بیمه های زندگی پرداخت و گفت: بیمه تعاون با استفاده از داده های آماری و ریاضی، محاسبات فنی خود را بر اساس علم و قوانین بیمه انجام می دهد و در نتیجه، حق بیمه و جبران خسارت بیمه های زندگی به صورت عادلانه و منصفانه تعیین می شود.
پنل تخصصی بیمه های زندگی با پرسش و پاسخ و تقدیر از سخنرانان و شرکت کنندگان به پایان رسید. این پنل یکی از فعالیت های علمی و آموزشی بیمه تعاون بود که با هدف ارتقای سطح دانش و آگاهی مردم در زمینه بیمه های زندگی برگزار شد
این مطلب بدون برچسب می باشد.
در آیینی که همزمان با دهه کرامت برگزار شد، مرکز اختصاصی خدمترسانی به بازنشستگان کشوری در حوزه بیمه تکمیلی درمان، با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع صندوق بازنشستگی کشوری و مدیران ارشد بیمه دانا به بهرهبرداری رسید.
اگرچه تسهیلات کمک ودیعه مسکن از ششم اردیبهشت به بانکها ابلاغ شده اما به گفته مستاجران، بانکها هنوز روند پرداخت را آغاز نکردهاندکه معاون وزیر راه و شهرسازی با ارسال نامهای به معاون پولی بانک مرکزی، خواستار تسریع در اجرای این دستورالعمل شده و گفته میشود از ۲۰ اردیبهشت روند پرداخت این وام آغاز خواهد شد.
امروز بازار سرمایه برخلاف روزهای گذشته کاهش قابل توجهی را تجربه کرد؛ به طوری که شاخص کل با کاهش بیش از ۶۱ هزار واحد به رقم سه میلیون و ۱۱۶ هزار واحد رسید.
بانک مسکن از ابتدای اجرای طرح نهضت ملی مسکن تا ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴، در مجموع ۱۲۵ هزار و ۹۴۴ میلیارد تومان تسهیلات سهمالشرکه به سازندگان پرداخت کرده و بیش از ۷۰ درصد تعهدات خود را عملیاتی ساخته است.
شما باید وارد سایت شوید تا بتوانید نظر دهید.