به گزارش ماجرانیوز، در این نشست که با حضور لیلی نیاکان رئیس پژوهشکده بیمه، جلیل بادام فیروز، رئیس پژوهشکده محیط زیست و توسعه پایدار و برخی از معاونین و مدیران دو پژوهشکده برگزار شد، تفاهمنامه همکاری مشترک به امضای روسای این دو مجموعه رسید.
رئیس پژوهشکده بیمه در نشست امضای این تفاهمنامه با ابراز خرسندی از حضور در نشست شبکه علمی تغییر اقلیم کشور با موضوع «تعیین اهداف و فرآیندهای لازم جهت تدوین اولین گزارش علمی تغییر اقلیم کشور»، ضمن معرفی پژوهشکده بیمه و پنج گروه پژوهشی تخصصی در حوزههای بیمه اشخاص، اموال و مسئولیت، عمومی بیمه، مطالعات اسلامی بیمه و فناوریهای نوین بیمهای، با اعلام ثبت رسمی پژوهشکده بیمه در سامانه جهانی سازمانهای پژوهشی (ROR)، به تشریح فعالیتهای پژوهشکده بیمه پرداخت و اظهار داشت از سال ۱۳۹۹ تا کنون، پژوهشهایی در قالب طرح، کتاب و گزارش مرتبط با تغییر اقلیم در پژوهشکده انجام شده است.
وی همچنین به معرفی ۱۲ میز تخصصی تحت مدیریت اعضای هیأت علمی و فعالان صنعت بیمه و دانشگاهیان پرداخت و خاطرنشان ساخت راهاندازی مجدد میز تخصصی تغییر اقلیم در دستور کار این پژوهشکده میباشد.
همچنین، اظهار داشت با عنایت به راهاندازی کارگروه بینالملل و پیرو برگزاری پنل بینالملل در همایش بیمه و توسعه سال ۱۴۰۳ و رویدادهای برخط بینالمللی، از جمله رویداد «اعتمادسازی در صنعت بیمه» و رویداد تخصصی «تغییر اقلیم و تاثیر آن بر صنعت بیمه»، این پژوهشکده در نظر دارد همایش حضوری «تغییر اقلیم و تاثیر آن بر صنعت بیمه» با دعوت از متخصصان و صاحبنظران در این حوزه را در سالجاری برگزار نماید.
دکتر نیاکان با اشاره بر لزوم توجه به اسناد بالادستی، از جمله برنامه ملی مدیریت بحران و اقدامات تعریف شده ذیل آن نظیر تاسیس و فعالیت صندوق بیمه حوادث طبیعی ساختمان و تدوین برنامه ملی سیل؛ بر ضرورت بررسی وضع موجود و بهرهبرداری از فرصتهای ایجاد شده در این مسیر و پرهیز از موازی کاری در سیاستگذاریهای اقلیمی تاکید کرد.
در ادامه، رئیس پژوهشکده محیط زیست و توسعه پایدار با قدردانی از پژوهشکده بیمه برای حضور در این نشست، آمادگی کامل این موسسه را برای همکاری با پژوهشکده بیمه اعلام و ابراز امیدواری کرد که انعقاد این تفاهمنامه آثار مثبتی در ارتقای عملکرد دو مجموعه به همراه داشته باشد.
وی با اشاره به ظرفیتهای موجود این پژوهشکده در حوزههای مختلف، اظهار داشت پژوهشکده محیط زیست و توسعه پایدار آمادگی کامل دارد تا همکاریهای لازم را با میز تخصصی تغییر اقلیم انجام دهد. همچنین، در جهت برگزاری همایش حضوری تغییر اقلیم و معرفی سخنرانانی داخلی و بینالمللی حداکثر توان خود را به کار خواهد گرفت.
دکتر نیاکان در بخش پایانی این نشست با قدردانی از رئیس و مدیران ارشد این پژوهشکده، انعقاد تفاهمنامه با پژوهشکده محیط زیست و توسعه پایدار را فرصتی مغتنم برای پژوهشکده بیمه توصیف و بر عزم جدی پژوهشکده بیمه در راستای پیگیری و اجراییسازی کلیه مفاد تفاهمنامه تاکید نمود. در پایان دیدار نیز آیین امضای تفاهمنامه برگزار گردید.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
بانک مرکزی بازگشایی درگاه سکوهای فروش طلا را به رعایت پنج شرط امنیتی و مالی از سوی پلتفرمها مشروط دانست و ضوابط بازگشایی مجدد این سکوها را اعلام کرد
براساس دادههای بانک مرکزی، در اردیبهشت ماه سال جاری بیش از ۹.۸ میلیون فقره چک در کشور مبادله شد که از این میزان نزدیک به یک میلیون فقره چک معادل ۱۰.۱ درصد از تعداد و ۱۴.۴ درصد از مبلغ آنها برگشت خورده است.
طی سه ماهه امسال، ۴۷۵۰ مورد شکایت بیمهای ثبت شده که سه رشته بیمه شخص ثالث، درمان و بدنه اتومبیل بیشترین این شکایات را به خود اختصاص دادند، با این حال بر اساس اخرین آمار از عملکرد صنعت بیمه (دوماهه ۱۴۰۴) سهم این سه رشته بیمه از بازار بیمه کشور، ۷۷ درصد از حق بیمه و ۴۴ درصد از تعداد بیمه نامههای صادر شده است که بیانگر سهم بالای این سه رشته از بازار بیمه است.
مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت بیمه ملت (سهامی عام) برای سال مالی منتهی به 30 اسفند 1403، روز دوشنبه 30 تیرماه 1404 درمحل هتل هما برگزار میشود
دیدگاه بسته شده است.