با توجه به اینکه تا لحظه تنظیم این گزارش، دادههای مربوط به وضعیت صنعت بیمه در اسفند ماه سال ۱۴۰۲ از سوی بیمه مرکزی منتشر نشده، آمارهای ۱۱ ماهه نخست سال ۱۴۰۲ مورد بررسی قرار میگیرد.
دادههای بیمه مرکزی نشان میدهد در سال ۱۴۰۲ (۱۱ماهه نخست) حق بیمه پرداختی مردم به شرکتهای بیمه با رشدی ۶۰.۶ درصدی به حدود ۲۴۹ هزار میلیارد تومان رسیده که از این میزان ۱۳۹.۷ هزار میلیارد تومان صرف پرداخت خسارت به بیمهگذاران شده است.
نسبت خسارت صنعت بیمه که از تقسیم میزان خسارت پرداختی به میزان حق بیمه تولید به دست میآید در ۱۱ ماهه نخست سال ۱۴۰۲ به ۵۶.۲ درصد رسید که این نسبت در مقایسه با مدت مشابه سال ۱۴۰۱ معادل ۱.۵ واحد درصد افزایش داشته است. به بیان دیگر سهم خسارت از حق بیمههای تولیدی افزایش یافته است.
در سال ۱۴۰۲ (۱۱ماهه نخست) نسبت خسارت برخی رشتههای بیمهای در سطح بالاتری از نسبت کل بازار بیمه قرار دارد که یکی از آنها بیمه بدنه اتومبیل است.
بیمه «بدنه اتومبیل» یکی از رشتههای بیمهای است که شرکتهای بیمه به افراد ارایه میدهند تا متقاضیان بتوانند هزینههای ناشی از تصادفات، آتشسوزی، واژگونی و سرقت را بهطور چشمگیری کاهش دهند و خسارتهای وارده شده بر خودرو و قطعات آن را تا حدودی جبران کنند.
تازهترین آمارهای بیمه مرکزی نشان میدهد طی ۱۱ ماهه نخست سال ۱۴۰۲ حدود ۱۷ همت حق بیمه بابت «بدنه اتومبیل» از سوی بیمهگذاران به شرکتهای بیمهای پرداخت شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته بیش از ۶۰.۳ درصد افزایش داشته است.
بر اساس این گزارش از ۱۷.۱ همت حق بیمه تولیدی در رشته بیمه بدنه خودرو بیش از ۷۶ درصد آن یعنی معادل ۱۳ همت صرف پرداخت خسارت به بیمهگذاران شده است.
شرکتهای بیمه بابت بیمه بدنه خودرو طی ۱۱ ماهه نخست سال ۱۴۰۲ معادل ۱۳ هزار و ۳۰ میلیارد تومان خسارت پرداخت کردند که در مقایسه با ۱۱ ماهه نخست سال ۱۴۰۱ بیش از ۸۰ درصد افزایش داشته است.
بنابراین آمارها نشان میدهد طی دوره مورد اشاره، میزان رشد خسارتهای پرداختی در بیمه بدنه اتومبیل (۸۰.۷ درصد) از حق بیمه تولیدی آن (۶۰.۳ درصد) بیشتر بوده است.
تورم بالا و افزایش قیمت خودرو در کشور موجب شده، افراد جامعه خودرو را بخشی از سرمایه شخصی در نظر بگیرند و با توجه به بالا بودن قیمت قطعات یدکی سعی کنند ریسکهای مربوط به خودور را با بیمه بدنه پوشش دهند.
از سوی دیگر افزایش نسبت خسارت در بیمه بدنه اتومبیل میتواند ناشی از عوامل مختلفی مانند ریسکپذیری بالا، نرخگذاری نامناسب و یا ضعف در مدیریت ریسک از سوی شرکتهای بیمهای باشد.
بررسی عملکرد بیمه «بدنه اتومبیل» از ابتدای سال ۱۴۰۲ نشان میدهد نسبت خسارت در این رشته روند تقریبا صعودی داشته است.
نسبت خسارت صنعت بیمه که از تقسیم میزان خسارت پرداختی به میزان حق بیمه تولید به دست میآید در ۱۱ ماهه نخست سال ۱۴۰۲ با ۱.۵ واحد درصد افزایش در مقایسه با مدت مشابه سال ۱۴۰۱ به ۵۶.۲ درصد رسیده که در میان رشتههای بیمهای سه رشته بدنه اتومبیل (با ۷۶ درصد) درمان (با ۷۱ درصد) و شخص ثالث (با ۶۶ درصد) نسبت خسارتی بالاتر از بازار بیمه داشتند. به بیان دیگر بالاترین نسبت خسارت در صنعت بیمه مربوط به بدنه خودرو است.
نسبت خسارت «بیمه بدنه اتومبیل» که در پایان فرودین ماه امسال معادل ۶۹.۸۶ درصد بود در پایان بهمن ماه (۱۱ماهه نخست) به حدود ۷۶ درصد رسیده است. بالاترین نسبت خسارت در این رشته مربوط به پایان آبان ماه یعنی ۸ماهه نخست سال ۱۴۰۲ بوده که معادل ۷۸.۱۵ درصد بوده است.
نسبت خسارت بیمه بدنه اتومبیل طی ۱۱ ماهه نخست سال ۱۴۰۲ نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۱ معادل ۸.۶ واحد درصد افزایش یافته است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
سید باقر فتاحی، عضو هیأت مدیره بانک توسعه تعاون، در جریان سفر به استان کرمان و بازدید از منطقه ویژه اقتصادی ارگ جدید در شهرستان بم، از یکی از شرکتهای خودروسازی بخش خصوصی فعال در جنوب شرق کشور بازدید کرد.
بانک ملت در فروردین ماه 1404 توانست در پنج سرفصل درآمدی بالغ بر 22.6 هزار میلیارد تومان درآمد در حساب های خود منظور کند.
رییس سازمان اداری و استخدامی گفت: ساعت کاری کارمندان از ۱۵ خرداد ۱۴۰۴ از ۶ صبح تا ۱۳ ظهر خواهد بود.
معاون اتکائی بیمه مرکزی که با هدف بررسی و تسریع روند خدمترسانی به زیاندیدگان حادثه ناگوار آتشسوزی در بندر شهید رجایی به بندر عباس سفر کرده، از شعبه بیمه ملت در این شهر بازدید کرد.
شما باید وارد سایت شوید تا بتوانید نظر دهید.