به گزارش ماجرانیوز، علی ابدالی مدیرعامل بانک سینا با بیان آنکه این بانک حرکت در مسیر تعالی و توسعه سهم بازار را با جدیت دنبال خواهد کرد، گفت: دستیابی به اهداف و افزایش سهم بازار از عمده راهبردهای اساسی بانک سینا است که از ابتدای سال جاری با جدیت در دستور کار قرار گرفته و حول چهار محور اصلی با عزم و اراده جمعی و گروهی کارکنان پیش میرود.
وی توسعه بانکداری ارزی، توسعه بانکداری اجتماعی، توسعه بانکداری دیجیتال و افزایش مقیاس ترازنامه را به عنوان محورهای چهارگانه بانک سینا در جهت تحقق اهداف و توسعه سهم بازار برشمرد و تصریح کرد: در شرایط کنونی توسعه بانکداری ارزی به عنوان یک موضوع اساسی و ضروری در دستور کار همه بانکهای کشور از جمله بانک سینا قرار گرفته است که از جمله عناصر مهم در فرایند جذب و نگهداشت مشتریان و افزایش درآمدهای غیر مشاع به شمار میآید.
مدیرعامل بانک سینا با تشریح عملکردها در این حوزه گفت: بانک سینا رشد چشمگیری در کارمزدهای خدمات ارزی را تجربه کرده و عملکرد مطلوبی را نیز در تامین حوالههای ارزی و دیگر درآمدهای این بخش رقم زده است که نشان از راهبری مناسب این حوزه دارد.
ابدالی با اشاره به راهبرد بانکداری اجتماعی اظهار داشت: این راهبرد در راستای تامین نیاز بخشهای کمبرخوردار جامعه است که بر این اساس طی سال آینده پلتفرم کسب و کار بانکداری اجتماعی بانک سینا راهاندازی میشود و مسیر بانکداری اجتماعی و خرد را هموارتر خواهد کرد.
وی با اشاره به شرایط جامعه و تغییر نیاز نسلها گفت: در راستای همراهی با این تغییرات و شرایط محیط، راهبرد بانکداری دیجیتال به عنوان یک ضرورت در دستور بانک سینا قرار گرفته است.
ابدالی افزود: این راهبرد یک ضرورت و نیاز روز جامعه است که شرایط رقبا و خواست نهادهای ناظر از جمله بانک مرکزی سبب شده تا به عنوان یک راهبرد اساسی در دستور کار بانک سینا قرار گیرد.
وی راهبرد چهارم را افزایش مقیاس ترازنامه برشمرد و گفت: بانک سینا آگاهانه این راهبرد را انتخاب کرده و اقدامات مهمی را در جهت تحقق آن نیز اجرایی کرده است.
ابدالی منابع را عامل بزرگی، قدرت و جان بانک برشمرد و اظهار داشت: از آنجا که نقدینگی کشور رشد چشمگیری داشته، تلاش برای افزایش سهم از این بازار یک نیاز اساسی در مسیر پیشرفت و تعالی بانک است که خوشبختانه با تلاش همکاران اتفاقات مطلوبی در این زمینه رقم خورده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
صندوق طلای تابان تمدن با بازدهی 5.92 درصدی، در رتبه دوم صندوقهای طلا از نظر بازدهی در دی ماه 1403 قرار گرفت و توانست بازده بالاتری از سکه امامی کسب کند.
بر اساس رتبه بندی جدید سازمان مدیریت صنعتی ایران (IMI 100)، بانک ملت در میان ۵۰۰ شرکت برتر کشور، رتبه اول در شاخص میزان دارایی، رتبه اول در شاخص تحقق سود در نظام بانکی، رتبه اول بانک ها در شاخص بازده فروش، رتبه سوم در شاخص ارزش افزوده و رتبه هفتم در شاخص میزان فروش را به خود اختصاص داد
در بیستوهفتمین همایش «معرفی 100 شرکت برتر ایران»بانک اقتصادنوین موفق به کسب رتبه 36 در میان 100 شرکت برتر کشور شد و همچنین در رتبهبندی صنعت بانکداری به جایگاه ششم صعود کرد. بانک اقتصادنوین که چند سالی است در میان 100 شرکت برتر قرار دارد، این بار توانسته جایگاه خود را در میان برترینهای اقتصادی کشور تثبیت کند.
در جدیدترین رتبهبندی شرکتهای برتر ایران که توسط سازمان مدیریت صنعتی صورت گرفت، بیمه ملت به عنوان یکی از موفقترین شرکتهای صنعت بیمه کشور شناخته شد.