به گزارش ماجرانیوز، “علیرضا ماهیار” مدیرعامل شرکت ملی انفورماتیک در مراسم امضای این تفاهمنامه، افزود: ما در گروه ملی انفورماتیک برنامه همکاری با دانشگاهها در زمینه طرحهای نوآورانه در حوزه بانکداری را در دستور کار داریم.
وی به تصویب قانون جدید بانک مرکزی و تکالیف ابلاغ شده به گروه ملی انفورماتیک اشاره کرد و اظهار داشت: یکی از تکالیف، ایجاد مرکز هوش مصنوعی است و با توجه به ظرفیت بالای دانشگاه صنعتی امیرکبیر، امکان همکاری در زمینه طرحهای نوآورانه و هوش مصنوعی را با این دانشگاه داریم ضمن اینکه با راه اندازی آکادمی، فرش قرمزی را برای جذب فارغالتحصیلان و دانشجویان مستعد دانشگاهها از جمله دانشگاه صنعتی امیر کبیر در گروه ملی انفورماتیک پهن کردهایم.
در ادامه این مراسم، “علیرضا رهایی” رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر در سخنانی به ظرفیت بالای این دانشگاه در فناوری هوش مصنوعی، مهندسی نرمافزار و برق اشاره کرد و افزود: در حال حاضر یک هسته مرکزی شامل ۲۵ نفر از اساتید رشتههای مهندسی نرمافزار و مهندسی برق در دانشگاه شکل گرفته و آمادگی کاملی برای همکاری با نظام بانکی در حوزههای مورد نیاز داریم.
وی به «ابر رایانه سیمرغ امیرکبیر» اشاره کرد و گفت: با توجه به استقرار این ابر رایانه که مبتنی بر فناوری رایانش ابری است، امیدواریم بتوانیم همکاریهای مشترکی با نظام بانکی به ویژه شرکت ملی انفورماتیک داشته باشیم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
در پی انتشار خبری کذب در برخی از سایتهای غیرمعتبر و شبکههای اجتماعی، با عنوان تخصیص پاداش به هیأت مدیره بانک دی، به منظور تنویر افکار عمومی اطلاعیهای منتشر شد.
مدیرکل دفتر آیندهپژوهی، مدلسازی و مدیریت اطلاعات اقتصادی وزارت اقتصاد، رشد اقتصادی میانگین ۸ درصد در طول سالهای برنامه هفتم را نیازمند ۱۲۰ تا ۱۳۰ میلیارد دلار سرمایه ثابت خالص دانست و گفت: رشد اقتصادی امسال در نیمه اول مثبت بوده است.
شرکت فولاد خوزستان، به عنوان یکی از پیشگامان صنعت فولاد کشور، با تدوین راهبردهای نوین و برگزاری دوازدهمین جلسه کمیته راهبری، گامی بلند در مسیر توسعه پایدار برداشته است.
بانک ملت در راستای تکمیل سبد محصولات خود، طرح گردونه را مبتنی بر قرعه کشی و بر اساس مانده حساب طراحی و ارائه کرد.