به گزارش ماجرانیوز، “علیرضا ماهیار” مدیرعامل شرکت ملی انفورماتیک در مراسم امضای این تفاهمنامه، افزود: ما در گروه ملی انفورماتیک برنامه همکاری با دانشگاهها در زمینه طرحهای نوآورانه در حوزه بانکداری را در دستور کار داریم.
وی به تصویب قانون جدید بانک مرکزی و تکالیف ابلاغ شده به گروه ملی انفورماتیک اشاره کرد و اظهار داشت: یکی از تکالیف، ایجاد مرکز هوش مصنوعی است و با توجه به ظرفیت بالای دانشگاه صنعتی امیرکبیر، امکان همکاری در زمینه طرحهای نوآورانه و هوش مصنوعی را با این دانشگاه داریم ضمن اینکه با راه اندازی آکادمی، فرش قرمزی را برای جذب فارغالتحصیلان و دانشجویان مستعد دانشگاهها از جمله دانشگاه صنعتی امیر کبیر در گروه ملی انفورماتیک پهن کردهایم.
در ادامه این مراسم، “علیرضا رهایی” رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر در سخنانی به ظرفیت بالای این دانشگاه در فناوری هوش مصنوعی، مهندسی نرمافزار و برق اشاره کرد و افزود: در حال حاضر یک هسته مرکزی شامل ۲۵ نفر از اساتید رشتههای مهندسی نرمافزار و مهندسی برق در دانشگاه شکل گرفته و آمادگی کاملی برای همکاری با نظام بانکی در حوزههای مورد نیاز داریم.
وی به «ابر رایانه سیمرغ امیرکبیر» اشاره کرد و گفت: با توجه به استقرار این ابر رایانه که مبتنی بر فناوری رایانش ابری است، امیدواریم بتوانیم همکاریهای مشترکی با نظام بانکی به ویژه شرکت ملی انفورماتیک داشته باشیم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
سی و هشتمین دوره جشنواره بزرگ حسابهای قرض الحسنه پس انداز ریالی و ارزی بانک ملت با جوایز ارزنده آغاز شد.
بانک مسکن از ابتدای سال ۱۴۰۳ تا پایان اسفندماه، مبلغ ۱۶۷ هزار و ۵۷۷ میلیارد ریال تسهیلات قرضالحسنه پرداخت کرد.
مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایران گفت: نگاه ما در سازمان بیمه سلامت، معطوف به رویکردی جامع بوده که پیشگیری را بر درمان مقدم دانسته و اصلاح سبک زندگی را به عنوان بستری اساسی برای ارتقای سلامت جامعه مورد توجه قرار میدهد.
پیرو انتشار خبری در پایگاه اطلاعرسانی صندوق بازنشستگی کشوری به تاریخ ۲۶ فروردین ۱۴۰۴، به نقل از مدیرعامل محترم آن صندوق، که حاوی نکاتی مهم درخصوص نحوه ارائه خدمات در چارچوب قرارداد بیمه درمان تکمیلی میان صندوق بازنشستگی کشوری و شرکت بیمه ملت بود، این شرکت لازم میداند نکاتی را جهت شفافسازی و رفع برخی ابهامات مطرح شده، اعلام کند.