به گزارش ماجرانیوز به نقل از روابط عمومی منطقه ویژه اقتصادی لامرد، طی آیینی با حضور سروری مجد، قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی کشور، تفاهمنامه همکاری آموزشی، پژوهشی و فناوری به امضا دکتر قائدی رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس و مهندس فتاحی مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی لامرد رسید.
کورش فتاحی در این آئین با تجلیل از تدبیر ایمیدرو در ایجاد منطقه ویژه اقتصادی لامرد جهت سرمایهگذاری افزود: سازمان توسعه و نوسازی صنایع معدنی ایران به منظور جلو گیری از خام فروشی و تکمیل زنجیره ارزش با ایجاد منطقه ویژه اقتصادی لامرد به این مهم دست یافت.وی پس کرانگی را از خصوصیات بارز منطقه ویژه برشمرد تصریح کرد: پس کرانگی لامرد باعث شده که یکی از مهمترین نقاط جغرافیایی جهت سرمایهگذاران صنعت و معدن باشد.
وی با اشاره به موقعیت حساس و استراتژیک منطقه ویژه اقتصادی لامرد اظهار داشت: فاصله نزدیک به دریا، همجواری با عسلویه به منظور تامین خوراک پتروشیمیها، قرار گرفتن در بین دو رشته کوه که باعث شده از پدافند غیرعامل برخوردار شود.
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی لامرد، نیروی انسانی توانمند و باهوش، همراهی و همدلی مسئولین شهرستان لامرد با مجموعه مدیریت منطقه ویژه اقتصادی را از جمله ویژگیهای خاص و منحصر به فرد این کانون صنعتی و معدنی نام برد و تصریح کرد: علیرغم تنگناهای اقتصادی در کشور در یک سال گذشته مجموعه مدیریت منطقه ویژه اقتصادی لامرد موفق به انعقاد قرارداد با حجم سرمایهگذاری حدودی ۹۰۰ میلیون یورو با سرمایهگذاران شده است. این حجم سرمایهگذاری در حوزههای مختلف صنعتی نظیر فولاد، آلومینیوم، منیزیم و پتروشیمی رخ داده است.
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی لامرد با اشاره به توسعه زیرساختها تاکید کرد: امسال با حجم سرمایه گذاری ۱۴۰۰ میلیارد تومانی در پروژههای زیرساختی نظیر آب، برق، گاز ، ابنیه راه و فضای سبز در فاز یک در حال انجام است.
وی اظهار امیدواری کرد: با توجه به سرمایهگذاریهایی که تا پایان سال تحقق مییابد وارد فاز بسیار گسترده تری در حوزه زیرساخت خواهیم شد.
فتاحی یکی از دلایل استقبال سرمایهگذاران مختلف از منطقه ویژه اقتصادی لامرد را معرفی مطلوب این کانون صنعتی از طریق حضور در نمایشگاههای مختلف و معرفی این منطقه عنوان کرد و افزود: منطقه ویژه اقتصادی لامرد در چند سال آینده به یکی از قطبهای مهم صنعتی جنوب کشور تبدیل خواهد شد.
وی با اشاره به نیاز علمی و دانش منطقه گفت: آنچه که مورد نیاز علمی منطقه است پرورش نیروی متخصص و کارآمد برای صنایع مستقر در منطقه و پژوهشهایی در حوزه مدیریت است.
در ادامه سروری مجد قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی کشور بیان داشت: دانشگاه دیگر یک مجموعه آموزشی صرف نیست بلکه مجموعهای است برای حل مسائل کشور.
وی از مدارس عالی مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی سخن گفت و افزود: در مدارس عالی مهارتی دانشگاه آزاد، متقاضیان می توانند با هر مدرک تحصیلی و با هر سن و سالی در این مدارس شرکت کنند.
وی از آمادگی دانشگاه آزاد اسلامی به منظور تاسیس مدارس عالی مهارتی در هر نقطه از کشور که متقاضی این مدارس باشند خبر داد.
سپس دکتر هاشمی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی لامرد اظهار امیدواری کرد: با اجرایی کردن این تفاهمنامه تکامل و توسعه و تعالی در حوزه های صنعتی و دانشگاهی به دنبال داشته باشد.
در پایان دکتر قائدی رییس دانشگاه آزاد اسلامی فارس تصریح کرد: از همه ظرفیت های دانشگاه آزاد اسلامی به منظور ارتباط مطلوب و اجرایی کردن پروژه های آموزشی و پژوهشی در منطقه ویژه اقتصادی لامرد بهره خواهیم برد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
معاون فناوری اطلاعات بانک کارآفرین با اشاره به اینکه بانک کارآفرین حامی چهارمین دوره مسابقات رباتیک و برنامهنویسی دانش آموزی "کیدکدشریف۲۰۲۵" است، این حضور را مقدمهای بر حضور بانک کارآفرین در حمایت از نوجوانان و استعدادهای دیجیتال خواند و گفت: بستههای تشویقی و حمایتی ویژه برای شرکتکنندگان برتر چهارمین دوره مسابقات رباتیک و برنامه نویسی دانش آموزی طراحی شده است که شامل دسترسی به منابع فناوری، مشاوره مسیر شغلی، جذب استعدادهای برتر و حمایت از ایدههای نوآورانه در مراحل اولیه خواهد بود.
مشاور عالی و مدیرکل حوزه مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری از پرداخت مطالبات درمانی بازنشستگان در سال ۱۴۰۳، تا پایان اردیبهشتماه خبر داد و گفت: با تدابیر اتخاذ شده، پرداخت کسورات بازنشستگان به مراکز طرف قرارداد به زیر یک ماه خواهد رسید و هزینههای بیماران خاص نیز با کمترین فاصله زمانی پرداخت میشود.
سازمان بورس و اوراق بهادار پس از بررسی مدارک و مستندات ارائه شده از سوی بیمه اتکایی ایران معین، مجوز افزایش سرمایه 84 درصدی این شرکت را صادر کرد.
بانک صادرات ایران در سال 1403 با اختصاص بیش از 58 هزار میلیارد ریال وام قرضالحسنه، بیش از 69000 فقره وام فرزندآوری پرداخت کرد.