به گزارش ماجرانیوز، بانک تجارت با انتشار گزارشی، خدمات تسهیلاتی خود به بخشهای مختلف اقتصاد ایران اسلامی در راستای حمایت از تولید کالای ایرانی و شکوفایی اقتصاد کشور تا مقطع پایان بهمنماه را تشریح کرد.
ماندهی خالص تسهیلات اعطایی این بانک به بخشهای مختلف اقتصادی در پایان بهمنماه ۱۴۰۲ به بیش از ۴۹۷۶ هزار میلیارد ریال بالغ شده که نشان از تداوم حمایتهای گسترده بانک تجارت از بخشهای مختلف اقتصادی دارد.
این بانک با درک حرفهای از اهمیت و جایگاه صنایع و معادن و ارتباط مستقیم آن با تولید و اشتغالزایی تا پایان بهمنماه سال ۱۴۰۲ ماندهی خالص تسهیلات اعطایی خود به بخش صنعت و معدن را به ۱۱۸۱ هزار میلیارد رسانده است.
فعالان عرصه صادرات دیگر بخشی هستند که بانک تجارت در سال «مهار تورم و رشد تولید» از آنها حمایت بهعمل آورده است. بر این اساس ماندهی خالص تسهیلات اعطایی بانک تجارت به بخش صادرات تا مقطع مذکور به بیش از ۱۱ هزار میلیارد ریال رسیده است.
این بانک همچون سالهای گذشته در سال ۱۴۰۲ نیز حمایت از بخش خدمات و بازرگانی را در اقتصاد ایران هدف قرار داده است، به نحوی که ماندهی خالص تسهیلات اعطایی بانک تجارت تا پایان بهمنماه سال جاری به بخش خدمات ۱۶۶۴ هزار میلیارد ریال بوده و این شاخص در حوزه بازرگانی به بیش از ۱۱۴۹ هزار میلیارد ریال بالغ شده است.
بانک تجارت در سال ۱۴۰۲ همراستا با سیاستهای کلان دولت جمهوری اسلامی ایران مبنی بر جهش تولید و مسکن ماندهی خالص تسهیلات اعطایی بانک تجارت تا پایان بهمنماه به صنعت ساختمان و مسکن را به بیش از ۶۵۲ هزار میلیارد ریال رسانده و علاوه بر این با هدف حمایت از کشاورزان کشور، این شاخص را در بخش کشاورزی به بیش از ۳۱۸ هزار میلیارد ریال رسانده است.
بانک تجارت در سال ۱۴۰۲ با ایجاد تنوع گسترده در خدمات و ارائه محصولات نو و کارآمد به بخشهای مختلف اقتصادی، ضمن انجام وظایف حرفهای خود در تلاش بوده با راهاندازی و طراحی راهکارهای تسهیلاتی مبتنی بر تامین اعتبار زنجیرهای در مهار تورم نیز نقشآفرینی کند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
حسین قاسمی، معاون برنامهریزی و تحول بانک ملی ایران، در «همایش ارزیابی عملکرد سال ۱۴۰۳ و تبیین اهداف سال ۱۴۰۴»، با تأکید بر حفظ رتبه نخست در شبکه بانکی کشور و افزایش سهم بازار، از تدوین استراتژیهای جدید مبتنی بر سودآوری، مشتریمحوری و ترکیب بهینه پرتفوی خبر داد و تصریح کرد: در سال ۱۴۰۴، با انسجام، همراهی و راهبری مؤثرتر، اهداف بانک با جدیت دنبال خواهد شد.
پرداخت الکترونیک سپهر 3.55 درصد تعداد و 5.63 درصد کارتخوان فروشگاهی، 1.37 درصد تعداد و 6.45 درصد مبلغ تراکنش اینترنتی را به خود اختصاص داده است.پرداخت الکترونیک سپهر با 5.82 درصد از کل مبلغ تراکنش ها و 3.33 درصد، از کل تعداد تراکنش ها حضور فعال در بازار تراکنش ها داشته است
بانک پاسارگاد در سال ۱۴۰۳ با ثبت رکوردی بیسابقه، بیش از ۵۲۱ هزار میلیارد ریال اعتبار اسنادی داخلی صادر کرد.
در یک ماهه اخیر کاهش نرخ دلار در بازار آزاد از مرز ۲۵ هزار تومان عبور کرد و امروز فاصله و شکاف میان نرخ دلار در بازار آزاد با دلار رسمی (ارز تجاری) از ۳۳ هزار تومان به ۱۰ هزار تومان کاهش یافته است.
شما باید وارد سایت شوید تا بتوانید نظر دهید.