به گزارش ماجرانیوز، مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی در نشست با رئیس و اعضای هیأت مدیره کانون عالی انجمنهای صنفی کارگران ایران با اشاره به اینکه کارفرمایان پروژههای ساختمانی، کارگران این بخش و سازمان تأمیناجتماعی در راستای پوشش بیمهای این قشر ذینفع هستند، گفت: تلاش داریم بزودی جلسهای برگزار شود تا سازوکار شناسایی مصادیق کارگران ساختمانی و مسائل موجب انحراف از قانون این حوزه را اجرایی کنیم.
مصطفی سالاری افزود: مساله کارگران ساختمانی موضوع پیچیدهای است و فلسفه بیمه کارگران ساختمانی به تغییرات مکرر شاغلان این حوزه بستگی دارد و این وضعیت متغیر، محدودیتهایی را ایجاد میکند. از جمله اینکه همکاران ما در شعب امکان شناسایی کارگران ساختمانی را ندارند و در این ارتباط دریافت گواهینامه فنی و حرفهای، بنا بر تجربه چند ساله، نمیتواند ملاک مناسبی برای شناسایی این افراد باشد.
او افزود: ما در سازمان تأمین اجتماعی اقدامی را از ابتدای امسال آغاز کردیم که در روزهای آینده تکمیل میشود که در این ارتباط شناسایی تعداد کارگران ساختمانی در سطح شهرستانها از اولویتهای این سازوکار است. در این راستا مشخص شدن افراد و نحوه انتخاب کارگران ساختمانی، چالش اصلی است و تشکیل ترکیبی در جهت مشخص شدن مصادیق شاغلان ساختمانی را باید مهمترین نیاز این بخش دانست.
استفاده از ظرفیت تشکلها در حوزه بیمه کارگران ساختمان
سالاری با اشاره به اینکه تأمین اجتماعی به دنبال مشارکت در حوزه بیمه کارگران ساختمانی است، تأکید کرد: ما در حوزههای مختلف به دنبال استفاده حداکثری از ظرفیت شرکا هستیم که کانون عالی انجمنهای صنفی کارگران ایران میتواند در این راستا نقشآفرینی کند.
مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی ادامه داد: بخش قابل توجهی از جمعیت کارگران ساختمانی شاغل در این حوزه به واسطه قوانین و مقررات موجود، تحت پوشش بیمهای تأمین اجتماعی قرار دارند و در این ارتباط مسأله اساسی، تأمین حق بیمه این افراد از محل قانونی و برخورداری کارگران واقعی از این خدمات است.
مقررات فعلی مشاغل سختوزیانآور به نفع کارگر، کارفرما و تأمین اجتماعی نیست
مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی گفت: بازنشستگی با استناد به مقررات فعلی مشاغل سخت و زیان آور در وضعیت موجود به نفع کارفرما، تأمین اجتماعی و کارگر نیست و به همین منظور ما با همراهی شرکای اجتماعی و در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، اصلاح آیین نامه بازنشستگی سخت و زیانآور را دنبال میکنیم.
وی ادامه داد: باید محدودیت سنی برای بازنشستگی سخت و زیان آور لحاظ شود. همچنین سابقه بیمه برای مشاغل مختلف باید تا یک و نیم برابر مورد توجه قانون باشد. این اصلاحات و ساماندهیها، منابع صندوق و منافع کارگران و کارفرمایان را صیانت میکند زیرا مشاغل سخت و زیان آور در حال آسیب زدن به منابع سازمان تأمیناجتماعی است.
سالاری گقت: سال گذشته بیش از ۵۰ درصد بازنشستگان تأمیناجتماعی با سنوات ارفاقی بازنشسته شدند که اکثر آنها با استناد به سخت و زیانآور بوده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
مدیرعامل بانک کشاورزی اعلام کرد: توسعه و گسترش خدمات غیرحضوری، نقشه راه بانک کشاورزی برای رفاه و رضایت مشتریان است و در این راستا، تکمیل فرآیند پرداخت غیرحضوری تسهیلات و تعمیم این خدمت به تسهیلات خرد کمتر از 300 میلیون تومان در دستور کار قرار دارد.
بازار سرمایه امروز همانند روز گذشته صعودی بود؛ به طوری که شاخص کل بورس با افزایش ۳۶ هزار واحد به رقم سه میلیون و ۱۷۰ هزار واحد رسید و برای اولین بار وارد کانال ۳.۲ میلیون واحد شد.
از آنجایی که استراتژیهای مشتریمحور و تلاشهای مدرنسازی، تجربه مشتری را بهبود میبخشند و کارایی عملیاتی را بالا میبرند، شرکتهای بیمه سلامت در موقعیتی قرار میگیرند تا خدمات شخصیتر و امنیت بالاتری را برای بهبود مزیت رقابتی خود ارائه دهند.
ناهماهنگی سیاستهای پولی و مالی، عامل اصلی بیثباتی در اقتصاد/ از زمین کشاورزی تا یارانه نقدی؛ وثایق بانکی متنوعتر میشوندسرپرست وزارت امور اقتصادی و دارایی با انتقاد از نبود حکمرانی یکپارچه در نهادهای مالی، پولی و بودجهای، ناهماهنگی سیاستهای پولی و مالی، استقلال ناکافی بانک مرکزی، ضعف در هدفگذاری تورمی و کمبود شفافیت در نظام بانکی را عوامل اصلی بیثباتی اقتصادی کشور دانست.
دیدگاه بسته شده است.