به گزارش ماجرانیوز، بهنام فیضآبادی مدیر رتبهبندی شرکتهای برتر ایران IMI-100 در مورد آغاز رتبهبندی ۵۰۰ شرکت برتر ایران گفت: مرکز رتبهبندی شرکتهای برتر ایران IMI-100 سازمان مدیریت صنعتی بر اساس رسالت و با هدف رتبهبندی اقدام به رتبهبندی ۵۰۰ شرکت برتر ایران خواهد کرد.
وی اهداف رتبهبندی را اینگونه برشمرد: ۱. تولید اطلاعات در مورد بنگاههای اقتصادی کشور و شفافسازی فضای کسب و کار؛ ۲. رتبهبندی شرکتها از نظر میزان اثرگذاری در اقتصاد ملی؛ ۳. گسترش رقابت بین بنگاههای اقتصادی؛ ۴. استفاده از نتایج رتبهبندی برای کمک به برنامهریزی اقتصادی در کشور.
آغاز ورود اطلاعات مالی شرکتها در سامانه رتبهبندی
مدیر رتبهبندی شرکتهای برتر ایران IMI-100 با اشاره به اعلام فراخوان به شرکتهای حائز شرایط، گفت: مرکز رتبهبندی شرکتهای برتر در سازمان مدیریت صنعتی، امسال نیز مطابق سالهای گذشته در خرداد ماه اقدام به ارسال دعوتنامهها در قالب نامههای فراخوان به آن دسته از شرکتهای ایرانی کرد که درآمدشان بیشتر از ۳۰۰ میلیارد تومان در سال مالی ۱۴۰۳ است.
فیضآبادی افزود: از همان روزهای نخست به دلیل اهمیت و جایگاه IMI-100 شرکتها اقدام به ثبت نام و ارسال صورتهای مالی حسابرسیشده کردند و ما نیز ورود اطلاعات مالی شرکتها را در سامانه رتبهبندی آغاز کردیم که معمولا این فرآیند تا شهریور ماه به طول خواهد انجامید.
جزئیات خدمات جدید مرکز رتبهبندی به شرکتها
مدیر رتبهبندی شرکتهای برتر ایران IMI-100 در مورد زمان برگزاری همایش بیست و هشتمین رتبهبندی ۵۰۰ شرکت برتر ایران، گفت: بر اساس برنامهریزیهای انجامشده در دبیرخانه، امسال همایش بیست و هشتمین رتبهبندی ۵۰۰ شرکت برتر ایران در روز دوشنبه ۶ بهمن ۱۴۰۴ برگزار خواهد شد. البته ورود اطلاعات به سامانه رتبهبندی آغاز شده و بعد از ورود اطلاعات، رتبهبندی شرکتها صورت میپذیرد و نتایج در قالب گزارش ویژه در تاریخ ششم بهمن اعلان عمومی میشود.
فیضآبادی در پاسخ به این سوال که «آیا در رتبهبندی ۵۰۰ شرکت برتر امسال خدمات جدیدی ارائه میشود؟»، گفت: در مرکز رتبهبندی ما دو نوع گزارش داریم، نوع اول گزارش ویژه همایش است که اطلاعات عمومی رتبهبندی شرکت ارائه میشود که گزارش عمومی است و همه مدیران و دستاندرکاران کسب و کار میتوانند این گزارش را در سایتwww.imi100.imi.ir مشاهده کنند. نوع دوم، گزارشهای تخصصی مختص شرکتهایی است که به عنوان مشترک در رتبهبندی حضور داشتند. بسیاری از مدیران شرکتها وضعیت شرکت خود را در کسب و کاری که دارند، با گزارشهای تخصصی این سازمان رصد میکنند. این گزارشها شامل گزارش رتبهبندی شاخصهای ۳۳گانه، گزارش رتبهبندی در گروه صنعتی و گزارش رتبهبندی به زبان انگلیسی برای شرکتهایی که در سطح بینالمللی هم فعالیت دارند، است.
وی در مورد ارائه خدمات جدید این مرکز، گفت: امسال گزارشی به نامه پروفایل یا نمایه شرکتی اضافه کردهایم که هر شرکتی که در رتبهبندی مشترک است، میتواند در یک صفحه، پروفایل شرکت را در شاخصهای ۳۳ گانه و در گروه صنعتی حوزه فعالیتش مشاهده کند. مدیران میتوانند در یک نگاه وضعیت کسب و کارشان را مشاهده کنند.
رتبهبندی اختصاصی هلدینگها برای نخستین بار
مدیر رتبهبندی شرکتهای برتر ایران IMI-100 با اشاره به خدمات ارائهشده به هلدینگها ازسوی این مرکز، گفت: ما از سال گذشته، خدمات جدیدی را برای شرکتهای هلدینگ در نظر گرفتیم، بر اساس این خدمات برای شرکتهای هلدینگ در صورتی که همه شرکتهای زیر مجموعه آن در رتبهبندی شرکت داشته باشند، یک رتبه بندی اختصاصی برای همان هلدینگ انجام خواهیم داد و برخی از شاخصها را در رتبهبندی اختصاصی هلدینگ مانند ضریب z آلتمن یا ضریب ورشکستگی ارائه خواهیم داد.
وی خاطرنشان کرد: اطلاعات گزارشهای تخصصی هلدینگها فقط در اختیار هلدینگ مربوطه قرار خواهد گرفت. شرکتهای متقاضی رتبهبندی برای دریافت جزئیات بیشتر از این فرایند میتوانند به سایت www.imi100.imi.ir مراجعه کنند و یا با تلفن های ۲۲۰۵۳۸۰۸ , ۲۲۰۴۶۹۱۸ با مسؤل اجرایی دبیرخانه سرکار خانم رستگار تماس بگیرند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
در راستای افزایش سطح رضایتمندی مشتریان و تکمیل سبد خدمات غیرحضوری، صدور کارت هدیه مجازی در سامانههای اینترنتبانک و همراه بانک سینا فراهم شد
معاون مالی و سرمایه گذاری بانک توسعه صادرات ایران با اشاره به اهمیت شاخص افزایش سرمایه در ارتقای ساختار مالی و توان عملیاتی این بانک اعلام کرد: سرمایه این بانک در اواسط سال 1402 معادل 6 همت بود که با اتخاذ سیاست های مالی مناسب، این سرمایه تا پایان سال 1404 بیش از 6 برابر خواهد شد.
در شرایطی که صندوقهای سرمایهگذاری طلا و سکه روند رو به رشدی را سپری میکنند، شاخص کل بازار سرمایه در سومین افت پیاپی بعد از جنگ ۱۲ روزه ایران و رژیم صهیونیستی با کاهش ۵۶ هزار واحد به رقم دو میلیون و ۷۷۸ هزار واحد رسید و کانال ۲.۸ میلیون را از دست داد؛ روز گذشته نیز بورس به پایین کانال ۲.۹ میلیون واحد سقوط کرده بود.
در نتیجه اقدامات راهبردی و تلاشهای مستمر اتخاذ شده در دوره مدیریت جدید، بانک شهر موفق شد یکی از بزرگترین افزایش سرمایهها در میان شرکتهای فعال در بازار سرمایه را به نام خود ثبت کند.
دیدگاه بسته شده است.