به گزارش ماجرانیوز در اوایل تیرماه سال ۱۴۰۱ روزی که عبدالله سلطانی ثانی با اجماع نظر اعضای هیئت مدیره و تایید بیمه مرکزی، سکان هدایت شرکت بیمه سینا را در دست گرفت، به نظر خوشبینترین ناظران و صاحب نظران نمیرسید که قرار است شرکت بیمه سینا به زودی از میانه امواج پرتلاطم زیاندهی عبور کرده و در ساحل آرامش و سودسازی پهلو بگیرد.
آنچه در میدان عمل شرکت بیمه سینا اتفاق افتاد، مصداق بارز این حکمت عمیق است که خواستن، توانستن است، زیرا که پس از شناسایی نقاط آسیب پذیر شرکت، تغییر رویکرد و بازسازی سازمانی، اداری و عملکردی تا پایان سال ۱۴۰۱ و ترسیم نقشه راه جدید، صورتهای مالی منتشره توسط این شرکت حکایت ازین امر داشت در آستانه یکسالگی آغاز مدیریت سلطانی ثانی در شرکت بیمه سینا، در مجمع عمومی سالیانه شرکت در تیرماه سال جاری اعلام گردید شرکت بیمه سینا از شمول ماده ۱۴۱ قانون تجارت خارج شده است، و این نقطه پایانی بود بر بحرانی که دامنگیر شرکت بیمه سینا شده بود. ولی این موفقیت صرفا آغاز راهی طولانی بود که در برابر چشم مدیریت عالی شرکت بیمه سینا و تک تک اعضای خانواده بزرگ این شرکت گسترده شده بود.
خروج از بحران زیاندهی و حرکت به سمت سودآوری در شرکت بیمه سینا نتیجه رویکردهای نوینی همچون افزایش درآمد بیمهای، مدیریت صحیح و کارآمد ریسک، کاهش نسبت خسارت پرداختی با ترمیم و بهینه سازی سبد پورتفوی شرکت و افزایش درآمدهای حاصل از سرمایهگذاری بود. رویکردی که موجب شد شرکت موفق شود اعتماد مجموعههای بزرگی همانند آستان قدس رضوی، کمیته امداد امام (ره)، گروه مپنا، صنعت آب و برق کشور ، بانک کشاورزی ، شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران ، بانک سینا ، شرکت مادر تخصصی مهندسی آب و فاضلاب کشور و تعداد دیگری از بیمهگذاران کلان را به خود جلب کند.
شرکت بیمه سینا در پایان سال ۱۴۰۱ با ۳ هزار میلیارد ریال سود خالص وارد سال ۱۴۰۲ شده و در پایان خرداد ماه ۱۵ درصد رشد دارائیها را تجربه کرد. در شش ماهه نخست سال به ۱۳۹۰ میلیارد ریال سود رسید و به ازای هر سهم شرکت، ۲۳۶ ریال سود نقدی بهدست آمد، درحالی که در دوره مشابه قبلی به ازای هر سهم ۵۰۶ ریال زیان حاصل شده بود. در پایان آذرماه درآمدهای بیمهای شرکت با ۱۰۵ درصد رشد نسبت به مدت مشابه سال قبل، به رقم ۴۴ هزار میلیارد ریال رسید که موجب شناسایی ۱۷ هزار میلیارد ریال سود خالص و ۱۷۵۰ میلیارد ریال سود عملیاتی شد. در حالی که طی همین مدت مبلغ ۳۷ هزار میلیارد ریال خسارت نیز به بیمهگذاران پرداخت گردید.
تقویت پورتفوی بیمهای شرکت و جذب بیمهگذاران جدید،موجب بهبود صورتهای مالی و خروج شرکت از زیان انباشته شد به نحوی که در پایان آذرماه ارزش سبد پورتفوی شرکت بیمه سینا به رقم ۶۷ هزار میلیارد ریال رسید که از جمله نتایج آن افزایش ظرفیت مجاز نگهداری ریسک شرکت تا سه برابر قبل و تثبیت توانگری مالی شرکت در سطح یک با ۱۱۱ درصد بود که توسط بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران اعلام و ابلاغ گردید.
از دیگر اقدامات قابل توجه شرکت بیمه سینا در سال ۱۴۰۲ میتوان به رونمایی از سامانه ارزیابی هوشمند و برخط نسخ و اسناد درمانی (سیناپس) اشاره کرد. علاوه براین باید از امضای تفاهم نامه با بانک سینا در زمینه همافزایی و تکمیل بسته خدمات بانکی ، مالی و بیمهای یاد کرد که می توان این رویداد را یکی از نقاط درخشان عملکرد شرکت بیمه سینا در نظر گرفت.
دامنه همکاری شرکت بیمه سینا و بانک سینا چنان است که تمام پورتفوی بانک سینا اعم از حوزه درمان، آتشسوزی، مسئولیت و … در اختیار شرکت بیمه سینا بوده است ضمن اینکه بر اساس مفاد تفاهم نامه مقرر شده شرکت بیمه سینا در سوپرمارکت مالی بانک سینا، خدمات بیمهای به مشتریان بانک سینا ارائه نماید و مشتریان بانک میتوانند به راحتی خدمات بیمهای مورد نیاز خود را از شرکت بیمه سینا دریافت نمایند.
در حوزه مسئولیتهای اجتماعی بهعنوان یکی از ارکان فعالیت بیمه سینا میتوان به موارد زیر اشاره کرد:* دریافت جایزه ویژه محیط زیست* تجلیل از پزشکان به مناسبت روز پزشک* بیمه کردن بازدید کنندگان ، ناشران و عوامل اجرایی نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران برای دومین سال متوالی* صدور بیمه نامه برای تنها فیل های موجود در ایران
با این کارنامه درخشان به نظر می رسد، زمینه جهش بزرگ برای شرکت بیمه سینا در سال ۱۴۰۳ فراهم شده باشد و این شرکت با جدیت تمام اهداف ترسیم شده خود را در سال پیش رو دنبال خواهد کرد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
بر اساس آمار بانک مرکزی، نرخ بهره بین بانکی در پایان هفته آخر آبان ماه، با افزایش ۰.۶ درصدی به بالاترین میزان خود از ابتدای سال جاری تا امروز رسید.
مجمع عمومی فوقالعاده و مجمع عمومی عادی بطور فوقالعادهٔ شرکت معدنی و صنعتی چادرملو سهامیعام عصر روز چهارشنبه ۳۰ آبان با حضور ۸۱ درصد از سهامداران این شرکت در سالن مجتمع فرهنگی تلاش برگزار گردید.
بانک کشاورزی در هشت ماهه نخست سال 1403 با پرداخت بالغ بر 19 هزار میلیارد ریال تسهیلات کشت گلخانه ای، نقش موثری در مدیریت چالش های اقلیمی و کنترل خرد اقلیم در جهت افزایش کمی و کیفی محصولات کشاورزی و تامین امنیت غذایی کشور داشته است.
زیما، پلتفرم تخصصی تأمین مالی جمعی (کرادفاندینگ) است که با مجوز فرابورس و تحت نظارت کارگزاری بانک صادرات، تجربهای شفاف و حرفهای را برای تأمین مالی ارائه میدهد.