دکتر امیر خرمیشاد، مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران، گفت: در راستای رشد تولید و حرکت در مسیر خودکفایی کشور در حوزه تولید کود شیمیایی و به منظور مصرف یک میلیون تن از اسیدسولفوریک تولیدی مجتمعهای شرکت ملی صنایع مس ایران که با هدف صیانت از محیط زیست احداث شده است، طرح احداث کارخانه اسیدفسفریک و واحدهای جنبی وارد مرحله جدید و شروع عملیات اجرایی گردید.
وی افزود: در این طرح که با هدف اجرای کارخانه تولید اسید فسفریک با گرید صنعتی به ظرفیت سالیانه ۳۶۰ هزارتن در سال(بر مبنای ۱۰۰ درصد P2O5) آغاز شده است، واحدهای جنبی دیگر از جمله تولید اسیدفسفریک با گرید خوراک دام نیز پیشبینی شده است.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران تاکید کرد: با تکمیل و بهره برداری از این طرح راهبردی و ملی، ماده اولیه اصلی اسیدفسفریک جهت تولید کود فسفاته به میزان ۷۰۰ هزار تن تامین خواهد شد که میتواند نیمی از نیاز کشور به کودهای فسفاته را تامین کند. دکتر خرمیشاد یادآور شد: با تصویب هیات مدیره شرکت ملی صنایع مس ایران و بر مبنای اقدامات قبلی انجام شده، قرارداد EPC به پیمانکار منتخب مناقصه ابلاغ و عملیات اجرایی رسما آغاز شد و بر اساس برنامه پیشبینی شده، مدت اجرای این طرح، ۲۴ ماه خواهد بود و پس از این مدت، بهره برداری از آن انجام خواهد شد.
شایان ذکر است تاکنون بالغبر ۱۰۰۰ میلیارد تومان در پروژه زیرساختی طرح جامع انتقال، ذخیره سازی و صادرات اسید سولفوریک به بندرعباس هزینه گردیده است و مقرر است بالغبر۳۰۰ میلیون یورو در پروژه احداث کارخانه تولید اسید فسفریک هزینه گردد که برکات زیادی برای کلیه ذینفعان شرکت بویژه سهامداران محترم شرکت از یک طرف و همچنین افزایش ضریب اطمینان از پایداری تولید کاتد مسی ایجاد خواهد نمود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
بیمه کوثر در مجمع عمومی فوقالعاده 30 فروردین، سرمایه ثبتی خود را به 40 هزار میلیارد ریال افزایش میدهد.
در جدیدترین ارزیابی انجامشده از سوی کارگروه بهرهوری شرکتهای دولتی، بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران موفق شد در جمع دستگاههایی قرار گیرد که عملکرد مطلوبی در حوزه بهرهوری داشتهاند.
مدیرعامل بانک صادرات ایران گفت: موفقیتهای بانک صادرات ایران در مسیر بازگشت به جایگاه شایسته خود در اقتصاد کشور سرعت بیشتری به خود گرفته و امروز دستاوردهای آن با تلاش تمامی کارکنان بانک و شرکتهای تابعه، قابل دفاع است. ضمن اینکه باید از مسیر فعالیتهای سالهای گذشته و زحمات مدیران و کارکنان و پیشکسوتان بانک نیز دفاع کرد.
بانک تجارت که پیش از آغاز سال 1404 با ثبت افزایش 340 درصدی سرمایه، به بزرگترین بانک بورسی ایران تبدیل شد، حالا با افزایش 65 درصدی درآمدهای کارمزدی، رتبه نخست این حوزه را در میان شبکه بانکی به دست آورد.