به گزارش ماجرانیوز، دکتر «علیرضا ماهیار» در بازدید از فرآیند داوری اولین رویداد اینوتکنیک هوش مصنوعی، گفت: در هفتههای گذشته به منظور بررسی موفقیت خوانش ماشین، برخی از قوانین و مقررات حوزه ارز را به ماشین دادیم که برای آن بسیار پیچیده بود.وی افزود: بعد از اتمام فرآیند داوری و پایان اولین رویداد اینوتکنیک هوش مصنوعی، باید برای برگزاری دومین رویداد، موضوعات و مشکلات نهاد ناظر را که برای آنها بدنبال راهکار است، با جزییات بیشتر برای مخاطبین تبیین کنیم.مدیرعامل شرکت ملی انفورماتیک اظهار داشت: ضروری است تا در مرحله بعدی رویداد اینوتکنیک یک دبیرخانه فعال داشته باشیم که به مخاطبین درباره طرحها، ایدهها و محصولات مشاوره لازم را بدهد. در ادامه این بازدید، “رضا بیات ترک” مدیرکل فناوری اطلاعات بانک مرکزی هم در سخنانی اظهار داشت: واقعیت این است که انتظار من از دور اول رویداد اینوتکنیک برآورده شد.
همچنین “مهدی مهدیزاده” مدیرکل اقتصادی بانک مرکزی هم اظهار داشت: انتظارات تورمی یکی از مسائل بانک مرکزی است و فکر میکنم اینوتکنیک بستر خوبی باشد تا برای جذب ایده و طرحهای نوآورانه در این حوزه از آن استفاده کنیم. میرعمادی مدیر اداره تدوین رویه های حسابداری و حسابرسی بانکی بانک مرکزی نیز گفت: در حوزه نظارت هوشمند ما به دنبال راهکارهایی هستیم که مبتنی بر بازل ۲ ، نظارت را در سطح کلان بانک ها و سپس نظارت کلان را در سطح کلان بانک مرکزی راه اندازی کنیم. یادآور می شود، اولین رویداد اینوتکنیک هوش مصنوعی از شهریورماه سال ۱۴۰۲ آغاز شد و بانک مرکزی ۱۰ مساله خود را اعلام کرد تا شرکتهای فناور و نوآور برای آنها راهکار ارائه دهند.فرآیند دو روزه داوری ۳۱ طرح و ایده ارسال شده به این رویداد از روز سهشنبه سوم بهمنماه با حضور هیات داوران آغاز شده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
معاون فناوری اطلاعات بانک کارآفرین با اشاره به اینکه بانک کارآفرین حامی چهارمین دوره مسابقات رباتیک و برنامهنویسی دانش آموزی "کیدکدشریف۲۰۲۵" است، این حضور را مقدمهای بر حضور بانک کارآفرین در حمایت از نوجوانان و استعدادهای دیجیتال خواند و گفت: بستههای تشویقی و حمایتی ویژه برای شرکتکنندگان برتر چهارمین دوره مسابقات رباتیک و برنامه نویسی دانش آموزی طراحی شده است که شامل دسترسی به منابع فناوری، مشاوره مسیر شغلی، جذب استعدادهای برتر و حمایت از ایدههای نوآورانه در مراحل اولیه خواهد بود.
مشاور عالی و مدیرکل حوزه مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری از پرداخت مطالبات درمانی بازنشستگان در سال ۱۴۰۳، تا پایان اردیبهشتماه خبر داد و گفت: با تدابیر اتخاذ شده، پرداخت کسورات بازنشستگان به مراکز طرف قرارداد به زیر یک ماه خواهد رسید و هزینههای بیماران خاص نیز با کمترین فاصله زمانی پرداخت میشود.
سازمان بورس و اوراق بهادار پس از بررسی مدارک و مستندات ارائه شده از سوی بیمه اتکایی ایران معین، مجوز افزایش سرمایه 84 درصدی این شرکت را صادر کرد.
بانک صادرات ایران در سال 1403 با اختصاص بیش از 58 هزار میلیارد ریال وام قرضالحسنه، بیش از 69000 فقره وام فرزندآوری پرداخت کرد.