به گزارش ماجرانیوز به نقل از روابطعمومی بانک سینا، غلامرضا فتحعلی، مدیرعامل بانک سینا در پنجمین نمایشگاه حمایت از تولیدات داخلی در صنعت نفت، گاز، پتروشیمی و پالایش، نقش بانکها را در تأمین مالی شرکتهای پتروشیمی مهم قلمداد کرد و اظهار داشت: بانک سینا در راستای توسعه تعاملات، ظرفیت تأمین مالی را در چارچوب اساسنامه بانک، در اختیار فعالان اقتصادی قرار میدهد.
فتحعلی با بیان اینکه شرکتهای فعال در حوزه نفت و گاز میتوانند از طرحهای توجیهی بانک استفاده کنند، گفت: تأمین مالی بانک سینا برای بنگاههای اقتصادی در حوزه نفت و گاز، از طریق تسهیلات ریالی و ارزی امکانپذیر است و از ظرفیتهای صندوق توسعه ملی نیز در قالب عاملیت و سپردهگیری ارزی استفاده میکنیم.
مدیرعامل بانک سینا افزود: بهترین مسیر تأمین مالی بخش انرژی با محوریت بانک در زمینه تسهیلات ارزی به صورت تجارت متقابل است که منجر به شکلگیری همکاریهای مناسبی با شرکتهای پتروشیمی میشود.
وی تصریح کرد: به دلیل توسعه همکاریها با بانکهای خارجی، فرایند کارگزاری با بانک vtb شکل گرفت و بانک سینا توانست به عنوان بانک ایرانی همراه با بانک vtb روسیه در کنار فعالان و مجموعههای اقتصادی روسیه حضور داشته باشد.
فتحعلی خاطرنشان ساخت: بانک سینا با استفاده از ابزارهای بازار سرمایه مانند اوراق ضمانت سکوک، از قابلیت تأمین مالی شرکتهای حوزه انرژی برخوردار است.
فتحعلی در ادامه با تأکید به برنامههای توسعهای بانک در حوزه بانکداری دیجیتال به پلتفرم «سیمارت» اشاره کرد و گفت: با ارزیابی شرکتها و سطح پرداختی آنها این امکان را فراهم شده است تا کارکنان سازمانها و شرکتها از طریق تخصیص اعتبار یک میلیارد ریالی، تسهیلات خرید کالا را در سامانه سیمارت با دوره بازپرداخت ۳۶ ماهه و ۴۸ ماهه با نرخ ۱۸ درصد با پایینترین نرخ، دریافت کنند.
مدیرعامل بانک سینا با اشاره به راهبرد بانک سینا در زمینه توسعه بانکداری پلتفرمی اذعان داشت: با تدوین برنامه راهبردی کسبوکار بانک، بانک سینا برنامهریزی جدی و متمرکزی برای توسعه بانکداری پلتفرمی انجام داده است.
وی افزود: به همین منظور اپلیکیشن سیبانک برای سهوت عملیات بانکی و ارائه خدمات بانکداری اجتماعی و خرد به عموم مردم راهاندازی شده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
مدیرعامل بانک صادرات ایران گفت: موفقیتهای بانک صادرات ایران در مسیر بازگشت به جایگاه شایسته خود در اقتصاد کشور سرعت بیشتری به خود گرفته و امروز دستاوردهای آن با تلاش تمامی کارکنان بانک و شرکتهای تابعه، قابل دفاع است. ضمن اینکه باید از مسیر فعالیتهای سالهای گذشته و زحمات مدیران و کارکنان و پیشکسوتان بانک نیز دفاع کرد.
بانک تجارت که پیش از آغاز سال 1404 با ثبت افزایش 340 درصدی سرمایه، به بزرگترین بانک بورسی ایران تبدیل شد، حالا با افزایش 65 درصدی درآمدهای کارمزدی، رتبه نخست این حوزه را در میان شبکه بانکی به دست آورد.
رئیس کل بیمه مرکزی ضریب نفوذ بیمه در کشور را ۲.۱ درصد اعلام کرد و گفت: این میزان نفوذ، بسته به سرانه درآمد مردم بد نیست.
شاخص کل بورس امروز ۲۳ هزار و ۳۲۳ واحد رشد کرد و در کانال دو میلیون ۹۶۶ هزار واحدی ایستاد.