به گزارش ماجرانیوز به نقل از نوبیتکس، ETFهای اسپات بیت کوین در ۱۲ فوریه (۲۳ بهمن) ۴۹۳.۴ میلیون دلار (۱۰٬۲۸۰ بیت کوین) خریدند. شرکت بلک راک (BlackRock)، فیدلیتی (Fidelity) و آرک اینوست (Ark Invest) به ترتیب ۳۴۷ میلیون دلار، ۱۵۱.۹ میلیون دلار و ۴۰ میلیون دلار از این سرمایه را به خود اختصاص دادند. با این حال ETF شرکتهای گریاسکیل (Grayscale) و اینوسکو (Invesco) به ترتیب ۹۵ و ۲۰.۸ میلیون دلار سرمایه را از دست دادند.
طبق دادههای پلتفرم «Blockchain.com»، در همان روز ماینرهای بیت کوین توانستند ۱٬۰۵۹ BTC به ارزش ۵۱ میلیون دلار را استخراج کنند که فقط برای ۱۰ درصد از تقاضای ETFهای اسپات بیت کوین کافی بود.
در ۹ فوریه (۲۰ بهمن) هم صندوقهای مذکور، ۱۲٬۷۰۰ بیت کوین یا ۵۴۱.۵ میلیون دلار سرمایه را به خود جذب کردند. این در حالی بود که ماینرها در آن روز ۹۸۰ بیت کوین به ارزش ۴۵ میلیون دلار را استخراج کردند.
شرکتهای بلک راک، فیدلیتی و آرک اینوست به ترتیب ۲۵۰.۷ میلیون دلار، ۱۸۸.۴ میلیون دلار و ۱۳۶.۵ میلیون دلار سرمایه را به خود جذب کردند. جریان خروج سرمایه صندوق گریاسکیل هم به ۵۱.۸ میلیون دلار رسید که کف هفتگی آن محسوب میشود.
آنتونی پنپلیانو (Anthony Pompliano)، یکی از تحلیلگران و فعالان بازار بیت کوین، در ۱۲ فوریه (۲۳ بهمن) در مصاحبهای با برنامه «Squawk Box CNBC» اعلام کرد: وال استریت عاشق بیت کوین است. خرید بیت کوین ۱۲.۵ برابر بیشتر از عرضهای است که به صورت روزانه استخراج میشود.
او پیش از این هم اعلام کرده بود که حدود ۸۰ درصد از کل عرضه بیت کوین در شش ماه گذشته تغییر نکرده است و تنها حدود ۲۰۰ میلیارد دلار بیت کوین را میتوان معامله کرد. این تحلیلگر ادامه داد: ETFهای بیت کوین ۵ درصد از کل عرضه قابل معامله آن را در ۳۰ روز جذب کردند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
شرکت بیمه سرمد با ثبت سود خالص بیش از ۳ هزار و ۱۷۹ میلیارد ریال در پایان سال ۱۴۰۳، نهتنها با زیان انباشته خداحافظی کرد، بلکه با جهش ۳ برابری سود خالص، مسیر تازهای از سودآوری پایدار، انضباط مالی و بازسازی اعتماد سهامداران و بیمهگزاران را کلید زد؛ مسیری که از دل زیان انباشته مربوط به سال ۱۴۰۰ عبور کرده است
شاخص بورس در جریان معاملات امروز بازار سرمایه با رشد ۲۷هزارواحدی مواجه شد
جلسه کمیسیون هماهنگی روابط عمومی بانکهای دولتی و نیمهدولتی با حضور علیرضا قیطاسی دبیر شورای هماهنگی بانک های دولتی و نیمه دولتی برگزار شد.
در شگردهای جدید کلاهبرداری، کلاهبرداران از مشتریان شبکه بانکی، اطلاعات روی کارت آنها را به بهانه های مختلف خواسته و سپس از آنها درخواست می کنند آخرین حلقه تکمیل کننده تراکنش یعنی رمز دوم ارسال شده به گوشی را برای آنها بخوانند و با این روش، حساب آنها را خالی می کنند.
شما باید وارد سایت شوید تا بتوانید نظر دهید.