به گزارش ماجرانیوز به نقل از نوبیتکس، شاخص ترس و طمع هم به محدوده ۷۶ (از ۱۰۰) رسیده که به معنی «طمع افراطی» است و نشان میدهد که سرمایهگذاران ممکن است در روزهای آینده به فروش بیت کوین روی بیاورند.
دادههای پلتفرم کریپتوکوانت (CryptoQuant) نشان میدهد که با افزایش قیمت و فعالیت شبکه بیت کوین اندازه بلاک آن ۴۰ تا ۵۰ درصد افزایش یافته است. بعضی از افراد باور دارند این افزایش اندازه بلاک به خاطر پلتفرم اردینالز (Ordinals) به وجود داده است؛ چراکه این پلتفرم بلاک و کارمزدهای بیت کوین را افزایش میدهند. با این حال کارمزدهای بیت کوین به طور قابلتوجهی رشد نکرده است. در نتیجه میتوان به این نتیجه رسید که افزایش اندازه بلاک به خاطر حجم بالای معاملات بیت کوین (خرید یا فروش) به وجود آمده است.
هرچند که سختی استخراج و اندازه بلاک مفاهیم متفاوتی هستند، افزایش اندازه بلاک به طور غیرمستقیم بر رقابت ماینرها تاثیر میگذارد چون ماینرها زمان بیشتری را برای نقل و انتقالات شبکه صرف میکنند. طبق دادههای پلتفرم «BTC.com»، سختی استخراج بیت کوین به ۸۱.۷۳ تریلیون رسیده و هش ریت شبکه آن در ۱۲ ماه گذشته که از ۳۰۳۰ اگزاهش بر ثانیه به ۵۷۷ اگزاهش بر ثانیه افزایش یافته است.
افزایش اندازه بلاک در بحبوحه افزایش سختی استخراج و قیمت بیت کوین میتواند ماینرها را به فروش بیت کوین سوق دهد. شایان ذکر است که شاخص موقعیت ماینرهای بیت کوین (MPI) هم افزایش فشار ماینرها را تایید کرده و تحلیلگران و سرمایهگذاران را نگران کرده است. تاریخ نشان داده است که با رشد شاخص MPI و کاهش ذخایر ماینرها قیمت بیت کوین کاهش مییابد.
در حال حاضر ذخایر ماینرها به دنبال افزایش تقاضای ETFهای بیت کوین و بازار به پایینترین حد خود در ۳ سال گذشته کاهش یافته است. ذخایر صرافیها نیز به مرز ۲ میلیون بیت کوین رسیده است. این سطح اهمیت زیادی دارد و تا پایان نوامبر ۲۰۲۳ (آبان) حفظ شده بود.
خالص جریان ورود سرمایه به ETFهای اسپات بیت کوین در روز قبل به ۳۲۳.۹۰ میلیون دلار رسید و خالص جریان ورود سرمایه آنها از ۱۰ ژانویه (۲۰ دی) به حدود ۵ میلیارد دلار افزایش یافت.
قیمت بیت کوین در چند ساعت گذشته حدود ۲ درصد کاهش یافته و به زیر مرز ۵۱٬۰۰۰ دلار رسید. علاوه بر این، حجم معاملات آن در ۲۴ ساعت گذشته ۳۰ درصد کاهش یافته است. تحلیلگران تاکید کرده بودند که در هر روند صعودی یک اصلاح وجود دارد و BTC نیز از این قاعده مستثنی نیست.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
بیتکوین همچنان به رشد خود ادامه داد و با تجربه سطح ۹۲ هزار دلار به رقم حدود ۱۴۵ درصد رسید.
طبق اعلام بانک مرکزی، از ابتدای امسال تا امروز، بیش از ۴۴ میلیارد دلار ارز واردات تامین شد که سهم کالاهای اساسی و دارو ۹ میلیارد و ۵۲۰ میلیون دلار است.
بیتکوین بعد از انتخابات ریاستجمهوری آمریکا به رکورد ۹۰ هزار و ۱۰۰ دلار رسید.
در جلسه شصت و هفتم حراج شمش طلا در مرکز مبادله ایران، ۸۹ کیلوگرم شمش به ارزش بیش از ۵۰۰ میلیارد تومان به فروش رسید و فردا نیز جلسه سی و چهارم حراج سکه طلا با عرضه سکه ضرب ۱۴۰۳ برگزار میشود.