به گزارش ماجرانیوز، حجم ۳.۲ میلیارد دلاری ETFهای اسپات و جریان ورود سرمایه مثبت آنها نشان میدهد که رالی بیت کوین فقط به خاطر افزایش تقاضای آن به وجود آمده است. پامپ سریع BTC هرچند برای بعضی از معاملهگران هیجانانگیز بود، معاملات سرمایهگذاران زیادی را هم لیکویید کرد و باعث شد فاندینگ ریت (Funding Rate) آن در صرافیهای مختلف به شدت افزایش یابد.
به نظر میرسد معاملهگران بازار آپشن در ابتدا نسبت به رشد BTC خنثی بودند. خریداران این بازار به برداشت سود خود روی آوردند و تقاضای قراردادهای فروش هم افزایش یافت. این امر باعث شد که با وجود رشد بیت کوین در بازار اسپات، نوسان ضمنی (IV) قراردادهای کال (خرید) در برابر نوسانات ضمنی قراردادهای پوت (فروش) در محدوده ۳ درصد ثابت بماند.
پلتفرم QCP Capital به طور کلی اعلام کرد که با افزایش قیمت بیت کوین، تقاضای قراردادهای آپشن هم افزایش یافته است اما سرمایهگذاران به سرعت پوزیشنهای معاملاتی خود را میبندند. به نظر تحلیلگران این پلتفرم، رالی بیت کوین میتواند تا انتهای ماه مارس (۱۲ فروردین) به ۶۰٬۰۰۰ دلار برسد.
از طرف دیگر، پلتفرم مذکور خاطرنشان کرد که هیجانات بازار ممکن است در نهایت کاهش یافته و در کوتاهمدت با کاهش اهرمها به اصلاح بیت کوین تا محدوده ۵۰٬۰۰۰ دلار کمک کند. با این حال جریان ورود سرمایه ETFها همچنان رالی بیت کوین را حفظ خواهد کرد.
پلتفرم QCP Capital به دنبالکنندگان خود پیشنهاد کرد که به انباشت بیت کوین ادامه دهند؛ چراکه این استراتژی سود بسیار خوبی به معاملهگران رسانده است. این پلتفرم برای مثال اظهار داشت که بیت کوین در مدت کوتاهی از ۴۳٬۶۵۰ دلار به بیش از ۵۸٬۰۰۰ دلار رسیده و ۳۰ درصد رشد کرده است.
تحلیلگران QCP Capital علاوه بر این از مخاطبان خود خواستند که در صورت امکان، از استراتژیهایی مثل استراتژی هزینه دلاری استفاده کنند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
بانک صادرات ایران در سال 1403 با اختصاص بیش از 58 هزار میلیارد ریال وام قرضالحسنه، بیش از 69000 فقره وام فرزندآوری پرداخت کرد.
شاخص بازار سرمایه در هفتمین رشد خود طی هشت روز کاری اخیر، امروز هم با رشد حدود ۴۶ هزار واحد به رقم سه میلیون و ۱۲ هزار واحد رسید و برای اولین بار وارد کانال سه میلیون واحد شد.
بانک ملی ایران در راستای اجرای سیاستهای کلان اقتصادی و تحقق تکالیف مقرر در ماده ۱۶ قانون رفع موانع تولید رقابتپذیر و ارتقاء نظام مالی کشور، در سال ۱۴۰۳ گامی بلند در مسیر شفافسازی، چابکسازی و افزایش بهرهوری داراییهای خود برداشت و موفق شد با برگزاری ۹۷ دوره مزایده در بستر سامانه تدارکات الکترونیک دولت، تمامی اموال تملیکی و مازاد قابل واگذاری خود را عرضه کند.
بیمه کوثر در مجمع عمومی فوقالعاده 30 فروردین، سرمایه ثبتی خود را به 40 هزار میلیارد ریال افزایش میدهد.