به گزارش ماجرانیوز، دکتر یکتا اشرفی معاون توسعه مدیریت و منابع بانک مرکزی در مجمع فوق العاده شرکت ملی انفورماتیک با اشاره به وظایف خطیری که در قانون جدید بانک مرکزی برای گروه ملی انفورماتیک در نظر گرفته شده است، گفت: نگاه به توسعه فناوری اطلاعات، هوشمندسازی و نظارتهای سیستمی در قانون جدید بانک مرکزی بسیار حائز اهمیت است و نقشی که گروه ملی انفورماتیک در اجرای این موضوع دارند، بسیار حیاتی است.
وی به موضوع نظارت هوشمند اشاره و تصریح کرد: بانک مرکزی بر نظارت به شبکه بانکی از طریق هوشمندسازی فرآیندها تاکید دارد. افزایش سرمایه کنونی شرکت ملی انفورماتیک نیز به عنوان بازیگر اصلی موضوع نظارت هوشمند، یک نیاز مُبرم است و با توجه به شاخصهای بازدهی و رعایت نسبت سهامداری، بانک مرکزی با آن موافقت کرده است.
مجمع فوقالعاده شرکت ملی انفورماتیک با حضور اعضای هیات مدیره، نمایندگان صاحبان سهام، بازرس قانونی و حسابرس مستقل برگزار شد و اعضا با افزایش سرمایه این شرکت موافقت کردند.
مجمع فوقالعاده شرکت ملی انفورماتیک صبح روز شنبه (۱۲ اسفندماه ۱۴۰۲) به ریاست دکتر یکتا اشرفی معاون توسعه مدیریت و منابع بانک مرکزی و با حضور نمایندگان بانکهای مرکزی، ملی ایران، صادرات ایران، صنعت و معدن و سایر سهامداران، اعضای هیات مدیره و مدیران شرکت ملی انفورماتیک در محل این شرکت برگزار شد.
اعضای مجمع بعد از ارائه گزارش توجیهی افزایش سرمایه و برنامه کلان راهبردی گروه ملی انفورماتیک، با افزایش سرمایه شرکت ملی انفورماتیک از محل آورده نقدی و مطالبات حال شده موافقت کردند.
بر این اساس و با تصویب اعضای مجمع، افزایش سرمایه شرکت ملی انفورماتیک از محل آورده نقدی و مطالبات حال شده به تصویب اعضای مجمع رسید.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
پرداخت تسهیلات طرح نهضت ملی مسکن در بانک مسکن با وجود محدودیت منابع همچنان ادامه دارد و این بانک رسالت خود که خانهدار کردن مردم است را تداوم میبخشد.
با عبور از سال ۱۴۰۳ که نقطه عطفی در بازسازی و شکوفایی بانک صادرات ایران به شمار میرفت، بهار ۱۴۰۴ نویدبخش ادامه همان مسیر موفق و رو به رشد برای یکی از بزرگترین بانکهای بورسی کشور بوده است
شرکت بیمه سرمد در راستای ارتقاء سطح خدمات و افزایش ضریب اطمینان بیمهگزاران، از آغاز اجرای طرح جدید پوشش خطر جنگ در قالب بیمهنامه بدنه خودرو خبر میدهد.
۹۰ درصد چک ها در اردیبهشت ماه وصول شدبراساس آمار چکهای مبادلهای در اردیبهشت ماه، بیش از 9 میلیون و 800 هزار فقره چک به ارزشی حدود 9317 هزار میلیارد ریال در سامانه چکاوک مبادلهشد که از این میزان، بیش از 8 میلیون و 800 هزار فقره به ارزش 7975 هزار میلیارد ریال وصول شده است
شما باید وارد سایت شوید تا بتوانید نظر دهید.