به گزارش ماجرانیوز، شرکت بیمه تعاون با سرمایه ثبت شده ۵۰۰ میلیاردتومانی و ارزش بازار یک هزار و ۱۹۱ میلیاردتومانی، در گزارش فعالیت ماهانه منتهی به فروردینماه سال جاری که در سامانه کدال منتشر کرد، نشان داد که در همین ابتدای سال روند خود را پر قدرت آغاز کرده و نویدبخش روزهای روشنی برای سهامداران خود است.
شرکت بیمه تعاون در اولین ماه از سال جاری از بخش حق بیمه صادره (شامل قبولی اتکایی) به درآمد ۱۶۷ میلیاردتومانی دست پیدا کرد. میزان درآمدی که این شرکت بیمه در فروردینماه از بخش نامبرده شناسایی کرد افزایش ۸۸ درصدی را نسبت به ماه گذشته نشان میدهد.
“وتعاون” بیشترین درآمدزایی که از فروش حق بیمه در فروردینماه داشت متعلق به رشته بیمه «ثالث – اجباری» بود که از این بخش توانست ۷۹ میلیارد تومان درآمدزایی داشته باشد، این رشته بیمه در این دوره ۴۸ درصد از درآمد ماهانه را به خود اختصاص داد. دیگر رشته بیمه درآمدزای “وتعاون” در این دوره در بخش «مسئولیت» با مبلغ ۲۶ میلیارد تومان اعلام شد که ۱۶ درصد از درآمد ماهانه را تشکیل میدهد.
نقطه مقابل حق بیمه صادره در گزارش فعالیت ماهانه، خسارت پرداختی شرکت بیمهای است. شرکت بیمه تعاون در فروردینماه سال جاری حدود ۷۴ میلیارد تومان خسارت پرداخت کرده است که در مقایسه با دوره مشابه سال گذشته، میزان خسارت پرداختی ۱۱ میلیارد تومان افزایش داشته است. “وتعاون” بیشترین خسارتی که در این دوره پرداخت کرده، مربوط به بخش «درمان» با مبلغی بالغ بر ۲۳ میلیارد تومان بوده است که سهم ۳۱ درصدی از خسارت پرداختی این شرکت را به خود اختصاص داده است. در پایان گفتنی است که شرکت بیمه تعاون ایران در پایان فروردینماه توانست به تراز تجمیعی مثبت ۹۳ میلیاردتومانی برسد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
گروه خودروسازی سایپا طرح پیشفروش سه محصول خود را از صبح امروز (دوشنبه) از محل مازاد طرح جوانی جمعیت برای متقاضیان عادی به مرحله اجرا درآورده است
مدیرعامل بانک صادرات ایران در نخستین روز از «همایش ملی حقوق بانکی» استفاده از ابزارهای تأمین مالی زنجیره تأمین را راهبردی مهم در کنترل نقدینگی، کاهش تورم، کمک به رفع ناترازی جریان نقدی تولیدکنندگان، بودجه خانوار و بانکها عنوان کرد و به تشریح دلایل و واقعیتهای اقتصاد ایران در مواجهه با سهم بانکها از تأمین مالی اقتصاد کشور پرداخت.
بیمه ملت برای بیست و یکمین سال پیاپی مجوز قبولی اتکایی از داخل را از بیمه مرکزی دریافت کرد.
معاون شعب و بانکداری شرکتی بانک توسعه صادرات ایران، با تبیین برنامه عملیاتی این بانک برای سال ۱۴۰۴، آن را برنامهای تخصصی، هدفمند و مبتنی بر ارتقای بهرهوری توصیف کرد و گفت: شعب بانک به عنوان بازوهای اجرایی، نقش محوری در اجرای راهبرد و سیاستهای بسته اعتباری جدید ایفا خواهند کرد.
شما باید وارد سایت شوید تا بتوانید نظر دهید.