به گزارش ماجرانیوز، رئیس هیئت عامل صندوق توسعه ملی گفت: مدیریت جدید بانک سینا این بانک را در تراز بانکی مدرن ارتقا خواهد داد.
مهدی غضنفری، رئیس هیئت عامل صندوق توسعه ملی در چهارمین همایش بین المللی صندوق توسعه ملی که در مرکز همایشهای بین المللی صدا و سیما برگزار شد، با اشاره به اینکه ۳۳ درصد از سهام بانک سینا متعلق به این صندوق است، گفت: بر اساس تفکرات تیم مدیریتی جدید در بانک سینا، این بانک توانایی تبدیل شدن به بانکی مدرن در خاورمیانه را دارد.
وی با اشاره به اینکه صندوق با دوشرط سود بالا و ریسک پایین همچنان تسهیلات میدهد، اظهار داشت: صندوق دو موضوع را در تسهیلاتدهی یا مشارکت مد نظر قرار میدهد؛ اولی آن این است که صندوق باید سودآوری خوبی از مشارکت یا تسهیلاتدهی داشته باشد و نکته دیگر این است که ریسک پروژه پایین باشد.
وی ادامه داد: در گذشته صندوق صرفاً تسهیلات میداد، اما کاری که صندوق در بخش سرمایهگذاری میکند، بنگاهداری نیست بلکه سرمایهگذاری صندوق، سرمایهگذاری غیرمداخلهای است.
گفتنی است در بخش تجلیل از حامیان این همایش که با محوریت «نقش صندوق توسعه ملی در اجرای برنامه هفتم توسعه کشور» برگزار شد، از بانک سینا تقدیر به عمل آمد.
علی ابدالی، سرپرست بانک سینا، این تقدیرنامه را از مهدی غضنفری، رئیس هیئت عامل صندوق توسعه ملی، دریافت کرد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
مدیر اداره نظارت بر بانک ها و موسسات اعتباری بانک مرکزی اعلام کرد: به منظور نزدیک شدن نسبت کفایت سرمایه به استاندارد هشت درصد و حرکت به سمت تحقق تکلیف برنامه هفتم، برنامه اصلاحی برای افزایش کفایت سرمایه 9 بانک غیر دولتی از سوی بانک مرکزی به این بانک ها ابلاغ شده و این برنامه در هیات مدیره بانک های مذکور به تصویب رسیده است.
در نشست خبری نمایشگاه بینالمللی «مشهد اینوکس - فاینکس» فرصتهای متنوع برگزاری این نمایشگاه برای فعالان اقتصادی تشریح و بر این نکته تاکید شد که برگزاری این نمایشگاه در مشهد میتواند بستری برای معرفی ظرفیتهای اقتصادی در شرق کشور باشد و همچنین پیوند مؤثری بین فرصتهای سرمایهگذاری در مناطق مختلف کشور با بازار سرمایه برقرار کند. قرار است نمایشگاه مشهد اینوکس از ۳۱ اردیبهشت تا ۳ خرداد در مشهد برگزار شود.
رئیس مرکز تنظیمگری بانک مرکزی ضمن تشریح راهبرد این بانک در جهت تحقق شعار سال تصریح کرد: طراحی مقررات با رویکرد مبتنی بر ریسک یکی از مهمترین رویکردهای بانک مرکزی در تنظیمگری است. رویکردی که بستر ساز توزیع بهینه تر تسهیلات و اعتبارات در حوزه تامین مالی تولید خواهد شد. همچنین رونمایی از ۱۰ محصول فناور محور در حوزه تنظیم گری و نظارت، بازتعریف نقش بانک ها در تامین مالی تولید و توزیع عادلانه تسهیلات در سایه چتر نظارتی بانک مرکزی از دیگر تمهیدات بانک مرکزی در راستای تحقق شعار سال است.
بازار سرمایه در اولین روز اردیبهشت نیز همانند روزهای پایانی فروردین رشد کرد؛ به طوری که شاخص کل با افزایش بیش از ۵۹ هزار واحد به رقم سه میلیون و ۱۳۷ هزار واحد رسید.