به گزارش ماجرانیوز، این بانک با طراحی و ارائه پلتفرم «پالیز»، الگوی موفقی را در زمینه مدیریت زنجیره تامین در بستر پلتفرم و نمایش کارکرد تحول دیجیتال در حمایت از امنیت غذایی کشور ارائه کرده است؛ همچنین «پالیز» بانک کشاورزی از طریق توجه به زنجیره های تامین محصولات کشاورزی از مزرعه تا سفره و حمایت از بازیگران زنجیره ها، شامل کشاورزان و تولیدکنندگان، فروشندگان نهاده ها، ارائه دهندگان خدمات کشاورزی، صاحبان صنایع تبدیلی و تکمیلی، شبکه توزیع و فروش و … ، گام بلندی در راستای تحقق شعار سال «جهش تولید با مشارکت مردم» است.
بر اساس این گزارش، پلتفرم مدیریت زنجیره تامین «پالیز» ابزاری جدید در اکوسیستم بانکداری دیجیتال است که در راستای تلفیق مفاهیم اقتصاد هوشمند و تحول دیجیتال، با بهره گیری از ظرفیت های بانک کشاورزی و نقش حمایتی این بانک در رکن ضامن، با روش های تامین مالی تعهدی، اعتبار معاملات را به نحو قابل توجهی افزایش داده و با امکان پوشش انواع زنجیره های محصولات کشاورزی و فرآیند کشاورزی قراردادی، کارکرد موثری را در مدیریت تامین مالی زنجیره ها و هدایت منابع به سمت توسعه، حذف واسطه گری، تنظیم بازار بخش کشاورزی، افزایش هماهنگی بین اعضای زنجیره و بهبود برنامهریزی تولید، رقم می زند.
این گزارش می افزاید: بانک کشاورزی تفاهم نامه هایی در زمینه مدیریت زنجیره تامین پسته، زعفران و گوجه فرنگی در پالیز منعقد کرده و به زودی زنجیره های دیگر نیز به این پلتفرم خواهند پیوست.
شایان ذکر است، از جمله مزایای پالیز برای تولید کنندگان و سایر شرکت های زنجیره تامین، می توان دسترسی بر خط کشاورزان به شبکه تامین کنندگان نهاده های اولیه (بذر ، کود ، سم و …) در سطح کشور، بهره مندی از شبکه دانشی مبتنی بر کارشناسان زنجیره های تخصصی، عرضه محصولات و خدمات به شبکه شرکت ها و خریداران در بازارهای فعال در سطح کشور، بهره مندی از پروفایل تولید کنندگان و تاریخچه عملکرد کشاورز به صورت آنلاین، مدیریت جریان مالی و ثبت تراکنش های مالی معاملات بر بستر امن بانکداری متمرکز بانک کشاورزی، تامین مالی تولید کنندگان و شبکه شرکت های زنجیره به شکل تعهدی و اعتباری، بهره مندی از خدمات و پتانسیل های بیمه محصولات کشاورزی و … را برشمرد.
فعالان بخش کشاورزی می توانند با مراجعه به پلتفرم پالیز و یا مراجعه به شعب و مدیریت های بانک در استان ها از خدمات این سامانه بهره مند شوند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
مدیر اداره نظارت بر بانک ها و موسسات اعتباری بانک مرکزی اعلام کرد: به منظور نزدیک شدن نسبت کفایت سرمایه به استاندارد هشت درصد و حرکت به سمت تحقق تکلیف برنامه هفتم، برنامه اصلاحی برای افزایش کفایت سرمایه 9 بانک غیر دولتی از سوی بانک مرکزی به این بانک ها ابلاغ شده و این برنامه در هیات مدیره بانک های مذکور به تصویب رسیده است.
در نشست خبری نمایشگاه بینالمللی «مشهد اینوکس - فاینکس» فرصتهای متنوع برگزاری این نمایشگاه برای فعالان اقتصادی تشریح و بر این نکته تاکید شد که برگزاری این نمایشگاه در مشهد میتواند بستری برای معرفی ظرفیتهای اقتصادی در شرق کشور باشد و همچنین پیوند مؤثری بین فرصتهای سرمایهگذاری در مناطق مختلف کشور با بازار سرمایه برقرار کند. قرار است نمایشگاه مشهد اینوکس از ۳۱ اردیبهشت تا ۳ خرداد در مشهد برگزار شود.
رئیس مرکز تنظیمگری بانک مرکزی ضمن تشریح راهبرد این بانک در جهت تحقق شعار سال تصریح کرد: طراحی مقررات با رویکرد مبتنی بر ریسک یکی از مهمترین رویکردهای بانک مرکزی در تنظیمگری است. رویکردی که بستر ساز توزیع بهینه تر تسهیلات و اعتبارات در حوزه تامین مالی تولید خواهد شد. همچنین رونمایی از ۱۰ محصول فناور محور در حوزه تنظیم گری و نظارت، بازتعریف نقش بانک ها در تامین مالی تولید و توزیع عادلانه تسهیلات در سایه چتر نظارتی بانک مرکزی از دیگر تمهیدات بانک مرکزی در راستای تحقق شعار سال است.
بازار سرمایه در اولین روز اردیبهشت نیز همانند روزهای پایانی فروردین رشد کرد؛ به طوری که شاخص کل با افزایش بیش از ۵۹ هزار واحد به رقم سه میلیون و ۱۳۷ هزار واحد رسید.