به گزارش ماجرانیوز، مدیرعامل شرکت بیمه ملت می گوید: روابط عمومیها به عنوان پل ارتباطی بین شرکتهای بیمه و ذینفعان مختلف عمل میکنند و میتوانند با انجام فعالیتهای هدفمند، تصویری مثبت و قابل اعتماد از صنعت بیمه در اذهان مردم ایجاد کنند. به همین منظور گفتگویی با علیرضا یزدان دوست مدیرعامل این شرکت انجام دادیم.
نقش روابط عمومیهای صنعت بیمه در افزایش ضریب نفوذ بیمه را چگونه میتوان ارزیابی کرد؟
بدون شک روابط عمومیها نقشی مهم در ارتقای آگاهی عمومی نسبت به صنعت بیمه و افزایش ضریب نفوذ بیمه ایفا میکنند.در واقع، روابط عمومیها به عنوان پل ارتباطی بین شرکتهای بیمه و ذینفعان مختلف عمل میکنند و میتوانند با انجام فعالیتهای هدفمند، تصویری مثبت و قابل اعتماد از صنعت بیمه در اذهان مردم ایجاد کنند.تبلیغات، اطلاعرسانی و آگاهیبخشی، مدیریت ارتباط با رسانهها، پاسخگویی به ذینفعان مختلف و بسیاری از موارد دیگر از مهمترین اقداماتی است که روابط عمومیهای صنعت بیمه میتوانند برای افزایش ضریب نفوذ بیمه انجام دهند.روابط عمومیها میتوانند با ترویج فرهنگ بیمه در جامعه، مردم را به ضرورت استفاده از بیمه ترغیب کنند.این بخش از سازمان میتواند با ایجاد کانالهای ارتباطی مناسب، به سوالات و نگرانیهای مشتریان پاسخ دهند و مشکلات آنها را پیگیری و رفع کنند. این کار میتواند به ایجاد رضایت در بین مشتریان و افزایش وفاداری آنها به شرکتهای بیمه نقش ایفا کنند. روابط عمومیها نقش منحصر به فردی در افزایش ضریب نفوذ بیمه ایفا میکنند.
موضوع همکاری روابطعمومیها با یکدیگر را چگونه میتوانید ارزیابی کنید؟ درواقع دستاوردهای همفکری و همکاری روابط عمومیهای صنعت بیمه در قالب سندیکا یا شورا چگونه خواهد بود؟
همفکری و همکاری روابط عمومیهای صنعت بیمه در قالب سندیکا یا شورا میتواند دستاوردهای متعددی برای این صنعت به ارمغان بیاورد. به اعتقاد من، این دستاوردها را میتوان به طور کلی در سه دسته اصلی دستهبندی کرد: ارتقای سطح آگاهی عمومی نسبت به بیمه، تقویت برند صنعت بیمه با آگاهی رسانی همسو و منسجم و ایجاد محیط رقابتی سالم.یکی از مهمترین دستاوردهای همفکری و همکاری روابط عمومیهای صنعت بیمه، ارتقای سطح آگاهی عمومی نسبت به بیمه است. روابط عمومیها میتوانند با تبادل اطلاعات و تجربیات خود، برنامههای آموزشی و اطلاعرسانی جامعی را برای اقشار مختلف جامعه طراحی و اجرا کنند. این برنامهها میتواند به افزایش دانش مردم در مورد انواع بیمهها، مزایای آنها و نحوه استفاده از آنها کمک کند.در خصوص دومین شاخصه یعنی تقویت برند صنعت بیمه، روابط عمومیهای صنعت بیمه میتوانند با همکاری یکدیگر، تصویری مثبت و قابل اعتماد از این صنعت در اذهان مردم ایجاد کنند. این کار میتواند از طریق انجام فعالیتهای مشترک مانند برگزاری کمپینهای تبلیغاتی و رویدادها، انتشار گزارشها و مقالات، و تولید محتوای جذاب در رسانههای مختلف انجام شود.درباره ایجاد محیط رقابتی سالم نیز ایدههای بسیار خوبی مطرح است، همانگونه که عرض کردم روابط عمومیها میتوانند با تبادل تجربیات خود، از بهترین روشها و ایدهها برای ارتقای عملکرد خود استفاده کنند. این امر میتواند به افزایش کیفیت خدمات و محصولات ارائه شده توسط شرکتهای بیمه و در نهایت به نفع مصرفکنندگان منجر شود.کار جمعی در قالب سندیکا یا شورا برای روابط عمومیهای صنعت بیمه میتواند مزایای متعددی به همراه داشته باشد، ایجاد یک مرجع واحد برای صنعت بیمه، تسهیل ارتباط و همکاری بین روابط عمومیها، افزایش قدرت چانهزنی در برابر ذینفعان کلیدی و دسترسی به منابع و امکانات بیشتر از جمله آنهاست.همفکری و همکاری روابط عمومیهای صنعت بیمه در قالب سندیکا یا شورا میتواند منافع متعددی برای این صنعت به ارمغان بیاورد و به آنها کمک کند تا به طور موثرتری به اهداف مشترک خود دست پیدا کنند.
مهمترین چالشها و نیازهای روابط عمومیها در صنعت بیمه از نظر شما چیست؟
در زمینه چالشها مستقیما باید از روابط عمومی شرکتها سوال کرد. به هرحال نگاه روابط عمومیها نگاه تخصصی است ولی از دیدگاه من، چالشهای مهمی پیش روی روابط عمومیها است که این مسئله با برگزاری نشستهای تخصصی، همکاری و همفکری قابل حل است به عنوان نمونه یکی از چالشهای روابط عمومی میتواند رقابت بالا در صنعت بیمه باشد. میدانید که صنعت بیمه در ایران از جمله صنایع رقابتی است. شرکتهای بیمه برای جلب نظر مشتریان و افزایش سهم بازار خود، دائماً در حال رقابت با یکدیگر هستند. این امر کار را برای روابط عمومیهای این شرکتها دشوارتر میکند، زیرا آنها در اوج همکاری با روابط عمومی سایر شرکتها برای ارتقای فرهنگ بیمهای در سطح جامعه همزمان باید برای متمایز کردن برند شرکت خود از رقبا و ایجاد برند آگاهی تلاش مضاعفی بعمل آورند.یکی دیگر از چالشها به اعتقاد من بودجه اندک روابطعمومیهای صنعت بیمه است به دلیل اینکه در شرایطی که یکی از گرانترین بخشها در اقتصاد تبلیغات است، بودجه اختصاصی بسیاری از شرکتهای بیمه برای انجام تبلیغات اثربخش و مستمر کفاف این هزینههای سنگین را نمیکند، ناگزیر میبینیم در عرصه تبلیغات شرکتهای بیمه حضور کمرنگتری نسبت به صنایع دیگر دارند. یکی دیگر از چالشها که به نظرم بسیار هم مهم است موضوع کمبود نیروی متخصص این حوزه است. نیروی متخصص روابط عمومی با تجربه و دانش کافی در صنعت بیمه کم است. این امر میتواند منجر به ناکارآمدی فعالیتهای روابط عمومی و عدم دستیابی به اهداف مورد نظر شود.در زمینه نیازها که بخش دوم سوال شما بود باید عرض کنم نیاز به آموزش یک امر ضروری در روابط عمومی است. روابط عمومیهای صنعت بیمه به آموزشهای تخصصی در زمینههای مختلف مانند بازاریابی، ارتباطات، و مدیریت رسانه نیاز دارند. این آموزشها میتواند به آنها کمک کند تا مهارتهای خود را ارتقا داده و به طور موثرتری به وظایف خود عمل کنند.
نقش رسانههای تخصصی و روابط عمومیها در توسعه فرهنگ بیمه را چگونه ارزیابی میکنید؟
رسانههای تخصصی و روابط عمومیها دو رکن اساسی برای توسعه فرهنگ بیمه در جامعه به شمار میآیند. این دو میتوانند با همکاری یکدیگر، آگاهی عمومی را نسبت به بیمه افزایش داده، اهمیت آن را تبیین کرده و مردم را به استفاده از آن ترغیب کنند.رسانههای تخصصی وظایف متعددی در این زمینه بر دوش دارند؛ از جمله اطلاعرسانی. رسانهی تخصصی میتواند با انتشار مقالات، گزارشها و اخبار مربوط به صنعت بیمه، اطلاعات لازم را در مورد انواع بیمهها، مزایای آنها و نحوه استفاده از آنها به مردم ارائه دهند. روابط عمومیها میتوانند با برقراری ارتباط موثر با رسانهها، اخبار و اطلاعات مربوط به شرکتهای بیمه و صنعت بیمه را به طور گسترده در اختیار مردم قرار دهند.نکته مهمتر و فراتر از وظیفه اطلاع رسانی روابط عمومیها، نقش مدیریت بحران است. روابط عمومیها میتوانند در مواقع بروز بحران، به طور شفاف و صادقانه با مردم ارتباط برقرار کنند و از ایجاد تنش و بیاعتمادی در جامعه جلوگیری کنند.رسانههای تخصصی و روابط عمومیها میتوانند با همکاری یکدیگر، اثربخشی فعالیتهای خود را در زمینه توسعه فرهنگ بیمه افزایش دهند. تولید محتوای مشترک و برگزاری رویدادهای مشترک از دل همین همکاری ها بوجود میآید.
آقای دکتر در هزاره سوم و در عصر ارتباطات و تکنولوژیهای ارتباطی قرار داریم، اصطلاحا میگویند عصر انفجار اطلاعات که بعضاً میتواند حقیقت باشد یا دروغ. شما تاثیر تکنولوژی و پیشرفتهای آن بر کارکردهای روابط عمومی در سازمانها را چگونه ارزیابی میکنید؟
تکنولوژی و پیشرفتهای آن به طور فزایندهای بر نحوه عملکرد سازمانها تاثیر میگذارد. یکی از مهمترین تاثیرات این پیشرفتها، دسترسی به اطلاعات است. پیشرفتهای تکنولوژی دسترسی به اطلاعات را آسانتر و سریعتر کرده است. روابط عمومیها میتوانند از طریق اینترنت، رسانههای اجتماعی و سایر منابع آنلاین به اطلاعات مربوط به مخاطبان، صنعت و رقبا دسترسی پیدا کنند.موضوع دوم دقت و بهروز بودن است. اطلاعات آنلاین به طور مداوم بهروز میشود و این امر به روابط عمومیها کمک میکند تا از آخرین اخبار و رویدادها مطلع باشند.ایجاد کانالهای جدید و ارتباطات تعاملی نتیجه رویکرد دیگر پیشرفت تکنولوژی بر کار روابط عمومیها است. پیشرفتهای تکنولوژی کانالهای جدیدی برای ارتباط با مخاطبان مانند رسانههای اجتماعی را به وجود آورده است. همچنین تکنولوژی به روابط عمومیها امکان میدهد تا به طور تعاملی دوسویه با مخاطبان خود ارتباط برقرار کنند و بازخورد آنها را دریافت کنند.موضوع نحوه بهرهمندی از هوش مصنوعی یکی از مهمترین چالشهایی است که طی سالهای آینده روابط عمومیها با آن دست به گریبان خواهند بود که میطلبد روابط عمومیها خود را به این ابزار جدید تکنولوژی مجهز کنند تا از رقبای خود عقب نمانند.به موضوع اندازهگیری و ارزیابی نیز باید اشاره کنیم. پیشرفتهای تکنولوژیک ابزارهای جدیدی برای اندازهگیری و ارزیابی اثربخشی فعالیتهای روابط عمومی را به وجود آورده است. این ابزارها به روابط عمومیها امکان میدهد تا دادههای دقیقتر و قابلاعتمادتری را جمعآوری کنند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ گفت: کمیسیون تلفیق ۱۲ هزار میلیارد تومان به عنوان حق بیمه محصولات کشاورزی و حق بیمه دولت به این صندوق ۱۲ را تصویب کرد که این منابع کمک بسیار بزرگی به بخش کشاورزی خواهد کرد.
به گزارش ماجرانیوز، بیست و یکمین نمایشگاه بینالمللی متالورژی (ایران متافو) با حضور محمد آقاجانلو معاون وزیر صمت و رئیس هیات عامل ایمیدرو، امین ابراهیمی مدیرعامل فولاد خوزستان و جمعی از مسئولان و فعالان حوزه صنعت فولاد و معدن صبح روز شنبه ۳ آذرماه ۱۴۰۳ در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران آغاز بهکار […]
کانون عالی کارگران بازنشسته کشور علیرغم اعلام مناقصه در روزنامه های رسمی کشور و نامه به شرکت های بیمه گرو برندهای برتر جهت انعقاد قرارداد بیمه تکمیل درمان شرکت بیمه گری بجز شرکت آتیه سازان حافظ اعلام آمادگی ننموده است.
در جریان دادوستدهای امروز بازار سرمایه شاخص بورس با رشد ۲۴ هزار و ۴۴۳ واحدی در ارتفاع ۲ میلیون و ۲۸۲ هزار و ۵۷ واحد قرار گرفت.