به گزارش خبرنگار پارلمانی ماجرانیوز ، نمایندگان در نشست علنی امروز (سهشنبه ۲۱ تیر ماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی گزارش کمیسیون فرهنگی در خصوص تقاضای تحقیق و تفحص از وزارت ورزش و جوانان در مورد عملکرد فدراسیون سوارکاری جمهوری اسلامی ایران با ۱۳۸ رأی موافق، ۳۲ رأی مخالف و ۷ رأی ممتنع از مجموع […]
به گزارش خبرنگار پارلمانی ماجرانیوز ، نمایندگان در نشست علنی امروز (سهشنبه ۲۱ تیر ماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی گزارش کمیسیون فرهنگی در خصوص تقاضای تحقیق و تفحص از وزارت ورزش و جوانان در مورد عملکرد فدراسیون سوارکاری جمهوری اسلامی ایران با ۱۳۸ رأی موافق، ۳۲ رأی مخالف و ۷ رأی ممتنع از مجموع ۲۱۲ نماینده حاضر در جلسه با انجام این تحقیق و تفحص موافقت کردند.
احمد راستینه هفشجانی سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس متن گزارش و محورهای تحقیق و تفحص از فدراسیون سوارکاری را به شرح زیر قرائت کرد:
بازگشت به نامه شماره ۱۷۳۶۴۳۷ مورخ ۶ دی ماه ۱۴۰۰ در خصوص تقاضای تعدادی از نمایندگان محترم (مذکور در ذیل گزارش) برای تحقیق و تفحص از « فدراسیون سوارکاری » به استحضار میرساند:
در اجرای ماده (۲۱۲) آییننامه داخلی مجلس شورای اسلامی، ابتدائاً اطلاعات واصله از دستگاههای اجرایی در مورخ ۸ اسفند ماه ۱۴۰۰ در اختیار متقاضیان تحقیق و تفحص قرار گرفت و نظر به اظهار مورخ ۱۴۰۰/۱۲/۹ متقاضیان مبنی بر عدم کفایت اطلاعات ارائه شده کمیسیون، موضوع درجلسه رسمی مورخ ۱۴۰۱/۱/۱۶- کمیسیون که با حضور ۱۳ نفر حاضرین از نمایندگان عضو کمیسیون، متقاضیان تحقیق و تفحص مطرح و پس از استماع نظرات طرفین، ضرورت انجام تحقیق و تفحص در محورهای ذیل به تصویب رسید.
محورهای تحقیق و تفحص:
۱- چرا فدارسیون سوارکاری با اعمال تصمیمات غلط و خارج از ضوابط منجر به افزایش هزینه مالکین اسب و ایجاد ابهام در ساختار مدیریتی با تمرکز هزینههای دریافتی از مالکین گردیده است؟
۲- عدم توجه به نقش نظارتی و اتخاذ تصمیمات غیرتخصصی که منجر به افزایش هزینههای گزافی شده است.
۳- مدیریتهای مداخله گرایانه و خارج از وظیفه رسمی.
۴- ابهام در سیستم ارسال نمونه های دوپینگ اسب های ورزشی به خارج از کشور در حالیکه در آزمایشگاههای داخلی کاملا قابل انجام میباشد.
۵- ابهام در مدیریت تبعیضآمیز در ساختارهای مدیریتی مرتبط.
۶- ابهام در نصب میکروچیپهای از رده خارج و بدون مجوز و با قیمت بسیار بالا و توریع به صورت کاملا انحصاری.
مشاور عالی و مدیرکل حوزه مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری از پرداخت مطالبات درمانی بازنشستگان در سال ۱۴۰۳، تا پایان اردیبهشتماه خبر داد و گفت: با تدابیر اتخاذ شده، پرداخت کسورات بازنشستگان به مراکز طرف قرارداد به زیر یک ماه خواهد رسید و هزینههای بیماران خاص نیز با کمترین فاصله زمانی پرداخت میشود.
سازمان بورس و اوراق بهادار پس از بررسی مدارک و مستندات ارائه شده از سوی بیمه اتکایی ایران معین، مجوز افزایش سرمایه 84 درصدی این شرکت را صادر کرد.
بیمه کوثر در مجمع عمومی فوقالعاده 30 فروردین، سرمایه ثبتی خود را به 40 هزار میلیارد ریال افزایش میدهد.
در جدیدترین ارزیابی انجامشده از سوی کارگروه بهرهوری شرکتهای دولتی، بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران موفق شد در جمع دستگاههایی قرار گیرد که عملکرد مطلوبی در حوزه بهرهوری داشتهاند.
دیدگاه بسته شده است.