به گزارش ماجرانیوز، قیمت بیت کوین ساعاتی پیش برای اولین بار در ۲ ماه گذشته به زیر ۵۸٬۰۰۰ دلار رسید و تا سطح ۵۷٬۸۷۴ دلار کاهش یافت. کاهش قیمت بیت کوین ⮟ BTC: $۵۸۱۷۵٫۶ با لیکویید شدن میلیونها دلار پوزیشن لانگ (Long) همراه بود. دادههای وب سایت کوین گلس (CoinGlass) نشان میدهد که بیش از ۲۶۰ میلیون دلار از این قراردادها در ۲۴ ساعت گذشته لیکویید شده است.
علاوه بر بیت کوین، بسیاری از معاملهگرانی که پیش از راهاندازی ETF اتریوم، وارد پوزیشنهای لانگ ETH شده بودند؛ ضرر کردند. به عبارت دقیقتر در ۲۴ ساعت گذشته بیش از ۵۷.۹ میلیون دلار پوزیشن لانگ اتریوم لیکویید شده است.
یکی از دلایل کاهش قیمت بیت کوین را میتوان به بازپرداخت داراییهای طلبکاران صرافی Mt. Gox نسبت داد. طرح پرداخت ۸.۵ میلیارد دلار بیت کوین به طلبکاران Mt.Gox قرار بود در اوایل ماه جولای (اواسط تیر ماه) انجام شود. بعضی از تحلیلگران هم باور دارند که این بازپرداخت شروع شده است. برای مثال تحلیلگری به اسم چارلز ادواردز (Charles Edwards) با انتشار نمودار BTCهایی که آخرین بار ۷ تا ۱۰ سال قبل جابهجا شده بودند، اعلام کرد: اهمیت کل دادههای قبلی این نمودار از بین رفته چون حجم عظیمی از عرضه بیت کوین به حرکت درآمده؛ ۱۰ برابر بیشتر از اوجهای قبلی. به نظر میرسد این اتفاق به صرافی Mt.Gox ربط دارد.
بعضی از افراد هم نهنگها را مقصر این شرایط میدانند. برای مثال یک نهنگ ناشناخته در روز قبل ۱۸۰ میلیون دلار بیت کوین را تنها در عرض سه دقیقه فروخت. یک نهنگ دیگر هم ۱٬۷۲۳ بیت کوین را وارد صرافی بایننس کرد تا احتمالاً آنها را بفروشد.
این درحالی ست که سایر آلت کوینها به همراه بیت کوین با کاهش قیمت همراه بودهاند. برای قیمت اتریوم ⮟ ETH: $۳۱۷۸٫۱۱ با ۴.۵ درصد کاهش به ۳٬۱۴۵ دلار رسید و اکنون در سطح ۳٬۲۲۶ دلار قرار دارد.
قیمت BNB ⮟ BNB: $۵۳۰ در زمان نگارش این خبر با ۶ درصد کاهش به ۵۴۰ دلار رسیده است. قیمت سولانا ⮟ SOL: $۱۳۴٫۴۴۴ هم با افتی ۱۰ درصدی در ۲۴ ساعت گذشته، به ۱۳۶ دلار رسیده است. با این حال در ۲ روز گذشته عبارت «خرید در کف» در شبکههای اجتماعی مانند X (توییتر سابق)، ردیت و ۴chain به شدت افزایش یافته است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دکتر یکتا اشرفی معاون توسعه مدیریت و منابع بانک مرکزی در یازدهمین همایش سالانه بانکداری نوین و نظام های پرداخت با اشاره به اهمیت هوش مصنوعی در نظام حکمرانی گفت: حکمرانی هوشمند به استفاده از فناوریهای نوین، بهویژه هوش مصنوعی، برای بهبود فرآیندهای تصمیمگیری و مدیریت منابع در سطح دولتی و سازمانی اطلاق میشود. متولیان حکمرانی در این شیوه با بهرهگیری از کلان دادهها و الگوریتمهای پیشرفته، قادر هستند تحلیلهای دقیقی از وضعیت موجود ارائه دهند و براساس این تحلیلها، سیاستها و تصمیمات کارآمدتری اتخاذ کنند.
بانک صادرات ایران برای توسعه همکاری و ارتقای خدمات کاربردی سازمانی با اپراتورهای «سیتاد» و «آستان» سازمان فناوری اطلاعات قرارداد توسعه همکاری امضا کرد.
منابع بانک قرضالحسنه مهر ایران با ۴۶ درصد رشد در سال جاری به ۴۰۰ هزار میلیارد تومان بالغ شد.
در جریان اجلاس ملی اعتماد مشتریان «نشان ملی برترین شرکت نوآور و خلاق در زمینه طراحی نرمافزار» و «نشان ملی اعتماد مشتریان در حوزه بازار سرمایه» به شرکت رهپویان پردازش گستر صحرا اعطاء شد.