به گزارش خبرنگار سیاست خارجی ماجرانیوز، در دیدار و گفتوگوهای آندری ساوینیخ رئیس کمیسیون بین الملل مجلس ملی بلاروس و رئیس بلاروسی گروه دوستی پارلمانی ایران و بلاروس با مهدی صفری معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر امور خارجه کشورمان، آخرین وضعیت مناسبات دو و چند جانبه بین ایران و بلاروس بویژه روند همکاریهای رو به رشد […]
به گزارش خبرنگار سیاست خارجی ماجرانیوز، در دیدار و گفتوگوهای آندری ساوینیخ رئیس کمیسیون بین الملل مجلس ملی بلاروس و رئیس بلاروسی گروه دوستی پارلمانی ایران و بلاروس با مهدی صفری معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر امور خارجه کشورمان، آخرین وضعیت مناسبات دو و چند جانبه بین ایران و بلاروس بویژه روند همکاریهای رو به رشد اقتصادی دو کشور و راهکارهای گسترش و تعمیق آن مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
آندری ساوینیخ با تاکید بر نقش و جایگاه ایران در منطقه، اظهار داشت: ایران با دارا بودن موقعیت ژئوپلتیک بسیار مهم، یکی از شرکای مهم بلاروس در منطقه است.
وی با اشاره به همکاری های اقتصادی در دست توسعه بخصوص تقویت مناسبات تزانزیتی دوجانبه و فعالتر کردن کریدور اقتصادی شمال و جنوب از طریق خاک ایران، و نیز اقتصادهای مکمل صنعتی و کشاورزی ایران و بلاروس، بر حمایت پارلمانهای دو کشور از طرح های اقتصادی دولتی و بخش خصوصی بین ایران و بلاروس تاکید کرد.
مهدی صفری نیز با اشاره به مناسبات دو کشور در زمینه کشاورزی، ترانزیت کالاهای تولیدی بلاروسی از طریق بنادر ایران، مسیرهای ریلی و جاده ای ایران به مقصد کشورهای ثالث، تبادل فناوریهای نوین، تولید مشترک محصولات مختلف صنعتی، دارویی، پزشکی و…، بر ضرورت اقدامات عملی برای توسعه همکاری های اقتصادی دو طرف تاکید کرد.
معاون دیپلماسی اقتصادی کشورمان با یادآوری برگزاری قریب الوقوع پانزدهمین کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و بلاروس، این رویدارد را نقطه عطفی در همکاری های دو کشور بخصوص در شرایط جدید منطقه، و عاملی بسیار مهم در راستای افزایش سطح مناسبات اقتصادی ایران و بلاروس عنوان کرد.
صفری دارا بودن جنبه های عملیاتی و اجرایی کمیسیون پانزدهم را در رفع موانع موجود در روابط اقتصادی دوکشور یادآور شد.
شایان ذکر است که آندری ساوینیخ در رأس هیاتی پارلمانی در سفر دو روزه خود به ایران، طی دیدار با مقامات مختلف قوه مقننه و اجرایی کشورمان، به بررسی و تبادل نظر پیرامون وضعیت روابط دو جانبه ایران و بلاروس پرداخت.
براساس دادههای بیمه مرکزی، در هفت ماهه نخست امسال، هزینه بیمه درمان ۸۹ درصد نسبت به مدت مشابه در سال گذشته رشد کرده و ۹۳ درصد از کل موارد خسارت پرداختی بازار بیمه به بیمه درمان اختصاص دارد.
مدیرعامل و نایبرئیس هیئتمدیره بیمه دانا، میزان پرداخت خسارت به بیمهگذاران وزارت آموزش و پرورش را بیش از ۲۶ میلیون مورد خسارت اعلام کرد و با بیان اینکه بهطور متوسط هر فرد حدود هفت مرتبه از خدمات مختلف این شرکت استفاده کرده است، این رقم را در تاریخ صنعت بیمه بیسابقه و از جمله افتخارات شرکت بیمه دانا برشمرد.
پس از چند روز مذاكرات فشرده و پيگيري كانون عالي كارگران بازنشسته تامين اجتماعي كشور قراداد بیمه تکمیلی درمان بازنشستگان تامین اجتماعی با شركت آتیه سازان حافظ منعقد شد.
سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ گفت: کمیسیون تلفیق ۱۲ هزار میلیارد تومان به عنوان حق بیمه محصولات کشاورزی و حق بیمه دولت به این صندوق ۱۲ را تصویب کرد که این منابع کمک بسیار بزرگی به بخش کشاورزی خواهد کرد.
دیدگاه بسته شده است.