به گزارش ماجرانیوز، بانک پاسارگاد با نماد “وپاسار” در گزارش ماهانه منتهی به ۳۱تیرماه۱۴۰۳ در کدال، ارقامی مربوط به میزان درآمد تسهیلات اعطایی، اوراق بدهی، درآمد سپردهگذاری و درآمد کارمزد را ارائه میکند.
بر اساس این گزارش، درآمد محقق شده بانک پاسارگاد از گزینههای مذکور در خردادماه معادل ۹۲۱۷ میلیارد تومان است که بیشترین درآمد به تسهیلات اعطایی اختصاص دارد. درآمد تسهیلات اعطایی بانک پاسارگاد در تیرماه نزدیک به ۹ هزار میلیارد تومان بوده که این تسهیلات اعطایی از فروش خدماتی مانند اقساطی، جعاله، مرابحه، اجاره به شرط تملیک، سلف، مضاربه، مشارکت مدنی، بدهکاران بابت اعتبارات اسنادی، تسهیلات ارزی و غیره بوده که تسهیلات مرابحه، فروش اقساطی و تسهیلات ارزی به ترتیب بیشترین میزان درآمدی را برای بانک پاسارگاد از درآمد تسهیلات اعطایی به ثبت رسانده است. درآمد کارمزد در تیرماه نیز برای این بانک درآمد ۵۴۵ میلیارد تومانی را داشته است که نسبت به خرداد ماه نیز از رشد درآمد برخوردار بوده است. درآمد اوراق بدهی نیز در تیرماه ۹۵ میلیارد تومان گزارش می شود که نسبت به خرداد ماه رشد درآمد بیشتری را ثبت کرده است. درآمد سپرده گذاری نیز در تیرماه نزدیک به ۱۰ میلیارد تومان درآمد برای بانک پاسارگاد محقق کرده است. لازم به ذکر است که سود سپرده های سرمایه گذاری بانک پاسارگاد در تیرماه ۱۴۰۳ معادل ۸۷۸۸ میلیارد تومان در کدال گزارش شده است و بیشترین سود سپرده های سرمایه گذاری مربوط به سپرده های بلندمدت این بانک بوده است و در میان این نوع از سپرده ها، سود سپردهگذاری بلندمدت دو ساله با ۴ هزار میلیارد تومان و سپرده بلندمدت سه ساله با ۳ هزار میلیارد تومان درآمد بوده که نشان می دهد این دو سپرده سرمایه گذاری بلندمدت از استقبال بیشتری در بین مشتریان علاقمند به سرمایهگذاری در بانک پاسارگاد، برخوردار بوده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
بانک ملی ایران در راستای حمایت از زوج های جوان و همسو با سیاست های دولت وام ازدواج را در شعب سراسر کشور بی وقفه پرداخت می کند تا در تسریع و تسهیل ازدواج جوانان ایرانی سهیم باشد.
از ابتدای سال ۱۴۰۴ تا ۲۹ فروردین ماه، دو میلیارد و ۷۱۷ میلیون دلار از سوی بانک مرکزی برای واردات کالای اساسی و دارو، صنایع و نیازهای خدماتی تامین ارز شده است.
سی و هشتمین دوره جشنواره بزرگ حسابهای قرض الحسنه پس انداز ریالی و ارزی بانک ملت با جوایز ارزنده آغاز شد.
بانک مسکن از ابتدای سال ۱۴۰۳ تا پایان اسفندماه، مبلغ ۱۶۷ هزار و ۵۷۷ میلیارد ریال تسهیلات قرضالحسنه پرداخت کرد.