به گزارش ماجرانیوز، شاخص کل بورس در پایان معاملات امروز (چهارشنبه ۱۰ مرداد ماه) با ریزشی ۵۲ هزار و ۴۵۸ واحدی (۵۲۴۵۸.۵۹) در ارتفاع ۲ میلیون و ۶۷ هزار واحد (۲,۰۶۷,۹۷۱.۷۷) قرار گرفت.
همچنین شاخص کل هموزن با ریزشی ۲۱ هزار و ۱۵۰ واحدی به ارتفاع ۶۵۷ هزار واحد رسید.
ارزش کل بازار بورس نیز بالغ بر ۶ میلیون و ۷۵۷ هزار میلیارد تومان (۶۷,۵۷۸,۶۳۲.۴۳۲) شد.
در فرابورس ایران نیز شاخص کل با کاهش ۵۸۹ واحدی به رقم ۲۱ هزار و ۳۳۹ واحد (۲۱,۳۳۹.۲) رسید.
ارزش روز بازار اول و دوم فرابورس ایران به یک میلیون و ۱۳۲ هزار میلیارد تومان معادل ۱۸.۸ میلیارد دلار رسید. ارزش روز بازار پایه فرابورس نیز به ۲۹۸ هزار میلیارد تومان (۲,۹۸۷,۱۶۹.۱۵۸) رسید.
سه نماد «فملی»، «فولاد» و «فارس» بیشترین تأثیر در شاخص کل بورس و سه نماد «آریا»، «زاگرس» و «شگویا» بیشترین تأثیر را در شاخص فرابورس داشتهاند، همچنین سه نماد «ذوب»، «وبملت» و «خودرو» سه نماد پرتراکنش بازار بورس و سه نماد «فزر»، «خاور» و «خنور» سه نماد پرتراکنش در بازار فرابورس در روز جاری بودند.
ارزش معاملات خُرد در بازار امروز مورخ ۱۰ مرداد ماه ۱۴۰۳، مبلغ ۵ هزار میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان بود. حقیقیها در روز جاری حدود یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان از بازار سهام خارج کردند.
در بازار امروز ۳۶ نماد در محدوده مثبت و ۴۱۸ نماد در محدوده منفی و در بازار فرابورس ۱۱۲ نماد در محدوده مثبت و ۲۷۷ نماد در محدوده منفی معامله شدند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
مسعود وکیلینیا، مدیرعامل هلدینگ ارتباط فردا، همایش بانکداری نوین و نظامهای پرداخت را یکی از مهمترین رویدادها در حوزه فناوریهای مالی و بانکی در کشور خواند و گفت: اغلب شرکتها و مؤسسات فعال در عرصه مالی کشور در این همایش حضور پیدا میکنند.
بر اساس دستورالعمل بانک مرکزی، معاملات بازار ارز تجاری از روز گذشته آغاز شد و یک ماه پس از ابلاغ آن، لازمالاجرا است؛ بنابراین با ایجاد بسترهای لازم برای معاملات ارز تجاری و گشایش رسمی تالار ارز توافقی از سوی بانک مرکزی و مرکز مبادله ایران، تحقق نظام پرداخت رسمی ارز در کشور، بیش از هر زمان دیگری، ممکن است.
پس از چند روز مذاكرات فشرده و پيگيري كانون عالي كارگران بازنشسته تامين اجتماعي كشور قراداد بیمه تکمیلی درمان بازنشستگان تامین اجتماعی با شركت آتیه سازان حافظ منعقد شد.
سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ گفت: کمیسیون تلفیق ۱۲ هزار میلیارد تومان به عنوان حق بیمه محصولات کشاورزی و حق بیمه دولت به این صندوق ۱۲ را تصویب کرد که این منابع کمک بسیار بزرگی به بخش کشاورزی خواهد کرد.