به گزارش ماجرانیوز، نرخ بازدهی در بخش معدن و صنایع وابسته بسیار بالاست و تنها کافی است سرمایههای بخش خصوصی جذب تقویت این حوزه شود، کاری که صندوق بیمه سرمایهگذاری فعالیتهای معدنی به عنوان یکی از اهداف اصلی برای خود تعریف کرده و در پی ایجاد فضای امن و مطمئن برای ورود سرمایهگذاران است.
خامفروشی یکی از مسائل مبتلا به حوزه معدن و صنایع معدنی کشور است که کارشناسان و مدیران روی آن اتفاق نظر دارند و در صدد کاهش و قطع کامل آن هستند.
در این راستا به منظور جلوگیری از خام فروشی کانسنگ مس شرکت معدنی صنعتی تلاشگران مس نوید رفسنجان اقدام به سرمایهگذاری در حدود ۲۰۰۰ میلیارد ریالی جهت ایجاد کارخانه تولید کنسانتره مس سولفیدی به میزان ۵ هزار تن در سال در شهرستان رفسنجان استان کرمان کرده است که از این مقدار مبلغی، حدود ۸۰۰ میلیارد ریال توسط ارائه بیمه نامه به منظور اخذ تسهیلات با کمک صندوق بیمه سرمایهگذاری فعالیتهای معدنی تامین شده است.
این شرکت توانسته با جذب این منابع مالی برای تعداد ۲۰۶ نفر به صورت مستقیم اشتغال ایجاد کند. شایان ذکر است این کارخانه از دیماه ۱۴۰۲ با ظرفیت تولید ۵هزار تن در سال در حال فعالیت است و یکی از نمونههای موفق عملکرد صندوق محسوب میشود.
صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیتهای معدنی در راستای اهداف اقتصادی کلان کشور و همچنین تقویت و حمایت از سرمایه گذاران خصوصی در بخش معدن، با عنایت به ماده ۳۱ قانون معادن مصوب ۱۳۷۷ در سال ۱۳۸۰ تاسیس شده و به منظور تحقق توسعه پایدار در بخش معدن و ایجاد تضمین و امنیت سرمایه گذاری در فعالیت های معدنی و هدایت و راهبری این سرمایه گذاری ها، فعالیت می کند
این مطلب بدون برچسب می باشد.
بانک مرکزی اعلام کرد: واریز یا دریافت وجه از حساب فردی غیر از طرف معامله در زمان انجام معاملات، مشمول مجازاتهای مقررات مبارزه با پولشویی است و عواقب حقوقی و ممنوعیتهای بانکی را به همراه دارد.
بازار سرمایه در آخرین روز کاری هفته رشد اندکی داشت؛ به طوری که شاخص کل با افزایش ۴۱۰۲ واحد به رقم سه میلیون و ۱۳۶ هزار واحد رسید.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری، با تشکر از همکاران صندوقهای استانی و ستاد مرکزی در صدور احکام بازنشستگان در سال جدید گفت: با ابلاغ شیوه نامه متناسبسازی در ۳۱ فروردین ماه، همکاران ما در مدیریتهای استانی و ستاد مرکزی با تلاش بیوقفه موفق شدند به سرعت، یک میلیون و ۷۶۰هزار حکم شامل اعمال ۲۰ درصد افزایش سنواتی و ۳۰ درصد مرحله دوم متناسبسازی را صادر کنند.
بر اساس دستورالعمل بانک مرکزی و با هدف تسهیل و شفاف سازی رفع سوء اثر از چکهای برگشتی، صادرکننده میتواند با واریز مابقی مبلغ کسری، نسبت به رفع سوء اثر اقدام کند.
شما باید وارد سایت شوید تا بتوانید نظر دهید.