به گزارش ماجرانیوز، شرکت بیمه پاسارگاد تا پایان مرداد ماه۱۴۰۳، مجموع درآمد خود را به بیش از ۷ هزار میلیارد تومان افزایش داد که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، ۳۷ درصد رشد داشته است.
بر اساس گزارش منتشر شده در سامانه کدال بیمه پاسارگاد در مرداد ماه سالجاری، ۱۴,۱۱۵,۱۰۳ میلیون ریال حق بیمه تولید کرده است و با این حساب درآمد حق بیمه خود در سال ۱۴۰۳ را به ۷۰,۳۸۸,۶۱۶ میلیون ریال رسانده، رقمی که ۳۷ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد پیدا کرده است.
همچنین این شرکت در ۵ ماهه سال ۱۴۰۳ مبلغ ۲۳,۸۸۰,۴۰۴ میلیون ریال خسارت به بیمهگذاران خود پرداخت کرده است. این ارقام نشان میدهد نسبت خسارت این شرکت در ۱۴۰۳ پایینتر از ۳۴ درصد بوده است و از این نظر در میان برترین شرکتهای صنعت بیمه جای دارد.
سهم رشته زندگی بیشتر شد
جداول منتشر شده در سامانه کدال نشان میدهد، بیمه پاسارگاد تا پایان مرداد ماه ۱۴۰۳ تنها در رشته بیمه زندگی، حق بیمهای معادل ۳۲,۳۷۵,۷۹۸ میلیون ریال تولید کرده و سهم این رشته در پرتفوی این شرکت به بیش از ۴۶ درصد رسیده است.
همین موضوع یکی از نکات مثبت کارنامه بیمه پاسارگاد است که همواه نسبت خسارت این شرکت را در پایینترین سطح نگاه داشته است.
در مقابل سهم دو رشته درمان و ثالث به عنوان رشتههای پرریسک در صنعت بیمه، در سبد پرتفوی بیمه پاسارگاد به ترتیب ۱۹ و ۱۵ درصد است و در مجموع سهمی کمتر از ۳۴ درصد را دارد.
این شرکت ۱۳,۴۲۶,۰۱۵ میلیون ریال در رشته بیمه درمان و ۱۰,۵۲۹,۶۷۲ میلیون ریال نیز در رشته بیمه شخص ثالث حق بیمه تولید کرده است.
افزایش سهم بیمههای زندگی و پایین بودن نسبت خسارت، باعث شده است که بیمه پاسارگاد کارنامه مثبتی از خود برجای بگذارد و سهامداران این شرکت به روند رو به رشد این شرکت بیش از گذشته امیدوار باشند
این مطلب بدون برچسب می باشد.
بازار سرمایه در آخرین روز کاری هفته رشد اندکی داشت؛ به طوری که شاخص کل با افزایش ۴۱۰۲ واحد به رقم سه میلیون و ۱۳۶ هزار واحد رسید.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری، با تشکر از همکاران صندوقهای استانی و ستاد مرکزی در صدور احکام بازنشستگان در سال جدید گفت: با ابلاغ شیوه نامه متناسبسازی در ۳۱ فروردین ماه، همکاران ما در مدیریتهای استانی و ستاد مرکزی با تلاش بیوقفه موفق شدند به سرعت، یک میلیون و ۷۶۰هزار حکم شامل اعمال ۲۰ درصد افزایش سنواتی و ۳۰ درصد مرحله دوم متناسبسازی را صادر کنند.
بر اساس دستورالعمل بانک مرکزی و با هدف تسهیل و شفاف سازی رفع سوء اثر از چکهای برگشتی، صادرکننده میتواند با واریز مابقی مبلغ کسری، نسبت به رفع سوء اثر اقدام کند.
بانک مسکن در راستای ایفای نقش مسئولیت اجتماعی و حمایت از بهسازی و مقاوم سازی مسکن روستاییان، در سال ۱۴۰۳ بیش از ۴۱ هزار میلیارد ریال تسهیلات جهت نوسازی و بهسازی ۱۹ هزار و یک واحد مسکونی در مناطق روستایی کشور پرداخت کرد.
شما باید وارد سایت شوید تا بتوانید نظر دهید.