به گزارش ماجرانیوز از گمرک، «سید روح اله لطیفی» در آستانه سفر رییس جمهوری ترکیه به تهران اظهار داشت: تجارت غیرنفتی ایران با ترکیه در سال ۱۴۰۰ شاهد جهش مناسبی بوده و این رشد در بهار امسال هم ادامه داشته است. وی افزود: پارسال نزدیک به ۱۹ میلیون و ۵۰۰ هزار تن کالا به ارزش […]
به گزارش ماجرانیوز از گمرک، «سید روح اله لطیفی» در آستانه سفر رییس جمهوری ترکیه به تهران اظهار داشت: تجارت غیرنفتی ایران با ترکیه در سال ۱۴۰۰ شاهد جهش مناسبی بوده و این رشد در بهار امسال هم ادامه داشته است.
وی افزود: پارسال نزدیک به ۱۹ میلیون و ۵۰۰ هزار تن کالا به ارزش ۱۱.۴ میلیارد دلار بین ایران و ترکیه تبادل شد که نسبت به سال ۱۳۹۹ با رشد ۷۳ درصدی در وزن و ۶۴ درصدی در ارزش همراه بوده است.
لطیفی ادامه داد: از این میزان کالای تبادل شده، ۱۵.۷ میلیون تن به ارزش ۶.۱ میلیارد دلار از ایران به ترکیه صادر و ۳.۷ میلیون تن کالا به ارزش ۵.۳ میلیارد دلار هم از ترکیه به ایران وارد شد که نسبت به مدت مشابه، ۱۴۰ درصد صادرات به ترکیه و ۲۰ درصد واردات از این کشور به ایران افزایش داشته است.
وی با اشاره به جایگاه ترکیه در تجارت خارجی ایران، گفت: همواره ترکیه هم در واردات و هم در صادرات در بین چهار شریک نخست ایران بوده و در سال ۱۴۰۰ نیز ۱۲ درصد وزن و ۱۱ درصد ارزش کل تجارت ایران با سایر کشورها مربوط به ترکیه بوده است.
سخنگوی گمرک درباره تجارت غیرنفتی ایران با ترکیه در بهار امسال، خاطرنشان کرد: در سه ماهه نخست امسال هم این روند رو به رشد ادامه پیدا کرده و سه میلیون و ۷۷۰ هزار تن کالا به ارزش سه میلیارد و ۱۰ میلیون دلار بین دو کشور تبادل شد که ۱۴۱ درصد در وزن و ۸۴ درصد در ارزش نسبت به بهار سال قبل افزایش را در تجارت شاهد هستیم.
وی افزود: از این میزان کالای تبادل شده در بهار، سه میلیون و ۷۰ هزار تن به ارزش یک میلیارد و ۷۳۷ میلیون دلار صادرات کالای ایرانی به ترکیه با رشد ۳۶۳ درصدی در وزن و ۱۹۲ درصدی در ارزش بوده است و ۷۰۰ هزار تن کالا به ارزش یک میلیارد و ۲۷۳ میلیون دلار هم واردات از ترکیه بوده که با رشد ۲۲درصدی همراه بوده است.
این مقام مسوول درباره کالاهای صادراتی به ترکیه، اظهار داشت: محصولات دامی، شیلاتی، لبنی، گل و گیاه و نباتات، میوه و ترهبار، خشکبار، ادویه و زعفران، مواد غذایی، توتون و سیگار، مصالح ساختمانی، مواد معدنی، محصولات پتروپالایشگاهی، مواد شیمیایی، دارو، لوازم آشپزخانه، لوازم خانگی، محصولات بهداشتی، محصولات صنعتی، محصولات فولادی، پوشاک، چرم، کیف و کفش، نخ و پارچه، صنایع دستی، شیرآلات، ماشینآلات کشاورزی، لوازم التحریر، تجهیزات پزشکی، مبلمان، لوستر و وسایل ورزشی و بازی کودکان، عمده کالاهای صادراتی ایران به این کشور بودند.
وی در خصوص کالاهای وارداتی از ترکیه نیز گفت: دام مولد، مرغ منجمد، تخممرغ نطفهدار، انواع بذر، حبوبات، موز، قهوه، گندم، ذرت، جو، دانههای روغنی، روغن خام، انواع روغن خوراکی، شکر، مواد اولیه و ماشینآلات صنعتی، مکملها، مواد اولیه، کود، لاستیک، چوب، کاغذ، خمیر چوب، لوازم الکترونیکی و پارچه و نخ از مهمترین کالاهای وارده از ترکیه بودند.
معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی به همراه هیات همراه ضمن بازدید از پروژههای نهضت ملی مسکن استان قزوین از همراهی بانک مسکن با وزارت راه و شهرسازی در پیشبرد طرح نهضت ملی مسکن قدردانی کرد.
معاون تنظیمگری و نظارت بانک مرکزی اصلاح نگاه مردم، مسئولان و ذینفعان مختلف به نظام بانکی در جهت تقویت جایگاه و کمک به بهبود نسبتهای مالی از جمله کفایت سرمایه را مهمترین ضرورت در نظام اقتصادی کشور دانست.
همزمان با هفته کرامت و در آستانه ولادت با سعادت حضرت امام رضا(ع)، شعبه جدید بانک سینا در شهر مرزی جلفا با حضور مدیرعامل، جمعی از اعضای هیئتمدیره و معاونان مدیرعامل بانک و مقامات محلی و فعالان اقتصادی افتتاح شد.
نتیجه عملیات بانکداری بانک اقتصاد نوین در سال گذشته، جهش 43.5 درصدی سود خالص این بانک بوده است.
دیدگاه بسته شده است.