به گزارش ماجرانیوز از گمرک، «سید روح اله لطیفی» در آستانه سفر رییس جمهوری ترکیه به تهران اظهار داشت: تجارت غیرنفتی ایران با ترکیه در سال ۱۴۰۰ شاهد جهش مناسبی بوده و این رشد در بهار امسال هم ادامه داشته است. وی افزود: پارسال نزدیک به ۱۹ میلیون و ۵۰۰ هزار تن کالا به ارزش […]
به گزارش ماجرانیوز از گمرک، «سید روح اله لطیفی» در آستانه سفر رییس جمهوری ترکیه به تهران اظهار داشت: تجارت غیرنفتی ایران با ترکیه در سال ۱۴۰۰ شاهد جهش مناسبی بوده و این رشد در بهار امسال هم ادامه داشته است.
وی افزود: پارسال نزدیک به ۱۹ میلیون و ۵۰۰ هزار تن کالا به ارزش ۱۱.۴ میلیارد دلار بین ایران و ترکیه تبادل شد که نسبت به سال ۱۳۹۹ با رشد ۷۳ درصدی در وزن و ۶۴ درصدی در ارزش همراه بوده است.
لطیفی ادامه داد: از این میزان کالای تبادل شده، ۱۵.۷ میلیون تن به ارزش ۶.۱ میلیارد دلار از ایران به ترکیه صادر و ۳.۷ میلیون تن کالا به ارزش ۵.۳ میلیارد دلار هم از ترکیه به ایران وارد شد که نسبت به مدت مشابه، ۱۴۰ درصد صادرات به ترکیه و ۲۰ درصد واردات از این کشور به ایران افزایش داشته است.
وی با اشاره به جایگاه ترکیه در تجارت خارجی ایران، گفت: همواره ترکیه هم در واردات و هم در صادرات در بین چهار شریک نخست ایران بوده و در سال ۱۴۰۰ نیز ۱۲ درصد وزن و ۱۱ درصد ارزش کل تجارت ایران با سایر کشورها مربوط به ترکیه بوده است.
سخنگوی گمرک درباره تجارت غیرنفتی ایران با ترکیه در بهار امسال، خاطرنشان کرد: در سه ماهه نخست امسال هم این روند رو به رشد ادامه پیدا کرده و سه میلیون و ۷۷۰ هزار تن کالا به ارزش سه میلیارد و ۱۰ میلیون دلار بین دو کشور تبادل شد که ۱۴۱ درصد در وزن و ۸۴ درصد در ارزش نسبت به بهار سال قبل افزایش را در تجارت شاهد هستیم.
وی افزود: از این میزان کالای تبادل شده در بهار، سه میلیون و ۷۰ هزار تن به ارزش یک میلیارد و ۷۳۷ میلیون دلار صادرات کالای ایرانی به ترکیه با رشد ۳۶۳ درصدی در وزن و ۱۹۲ درصدی در ارزش بوده است و ۷۰۰ هزار تن کالا به ارزش یک میلیارد و ۲۷۳ میلیون دلار هم واردات از ترکیه بوده که با رشد ۲۲درصدی همراه بوده است.
این مقام مسوول درباره کالاهای صادراتی به ترکیه، اظهار داشت: محصولات دامی، شیلاتی، لبنی، گل و گیاه و نباتات، میوه و ترهبار، خشکبار، ادویه و زعفران، مواد غذایی، توتون و سیگار، مصالح ساختمانی، مواد معدنی، محصولات پتروپالایشگاهی، مواد شیمیایی، دارو، لوازم آشپزخانه، لوازم خانگی، محصولات بهداشتی، محصولات صنعتی، محصولات فولادی، پوشاک، چرم، کیف و کفش، نخ و پارچه، صنایع دستی، شیرآلات، ماشینآلات کشاورزی، لوازم التحریر، تجهیزات پزشکی، مبلمان، لوستر و وسایل ورزشی و بازی کودکان، عمده کالاهای صادراتی ایران به این کشور بودند.
وی در خصوص کالاهای وارداتی از ترکیه نیز گفت: دام مولد، مرغ منجمد، تخممرغ نطفهدار، انواع بذر، حبوبات، موز، قهوه، گندم، ذرت، جو، دانههای روغنی، روغن خام، انواع روغن خوراکی، شکر، مواد اولیه و ماشینآلات صنعتی، مکملها، مواد اولیه، کود، لاستیک، چوب، کاغذ، خمیر چوب، لوازم الکترونیکی و پارچه و نخ از مهمترین کالاهای وارده از ترکیه بودند.
بانک ملت در راستای تکمیل سبد محصولات خود، طرح گردونه را مبتنی بر قرعه کشی و بر اساس مانده حساب طراحی و ارائه کرد.
بر اساس آمار بانک مرکزی، نرخ بهره بین بانکی در پایان هفته آخر آبان ماه، با افزایش ۰.۶ درصدی به بالاترین میزان خود از ابتدای سال جاری تا امروز رسید.
بانک کشاورزی در هشت ماهه نخست سال 1403 با پرداخت بالغ بر 19 هزار میلیارد ریال تسهیلات کشت گلخانه ای، نقش موثری در مدیریت چالش های اقلیمی و کنترل خرد اقلیم در جهت افزایش کمی و کیفی محصولات کشاورزی و تامین امنیت غذایی کشور داشته است.
زیما، پلتفرم تخصصی تأمین مالی جمعی (کرادفاندینگ) است که با مجوز فرابورس و تحت نظارت کارگزاری بانک صادرات، تجربهای شفاف و حرفهای را برای تأمین مالی ارائه میدهد.
دیدگاه بسته شده است.