به گزارش خبرنگار اقتصادی ماجرانیوز، “سید حسین حسینی” در هفتمین همایش ملی ماهیان خاویاری و صنایع وابسته افزود: ماهیان خاویاری دیر بازده هستند و برای استحصال گوشت این ماهیان ۳ سال و برای خاویار آن حداقل ۸ سال زمان لازم است؛ از این رو بحث تنفس و بازگشت سرمایه مهم است که با حمایتها وزیر […]
به گزارش خبرنگار اقتصادی ماجرانیوز، “سید حسین حسینی” در هفتمین همایش ملی ماهیان خاویاری و صنایع وابسته افزود: ماهیان خاویاری دیر بازده هستند و برای استحصال گوشت این ماهیان ۳ سال و برای خاویار آن حداقل ۸ سال زمان لازم است؛ از این رو بحث تنفس و بازگشت سرمایه مهم است که با حمایتها وزیر جهاد کشاورزی این اتفاق رخ خواهد داد.
معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اختصاص تسهیلات سرمایه در گردش برای پرورش دهندگان ماهی، اظهار داشت: تسهیلات ۲۰۰ میلیون تومان برای شیلات کارت با سود ۱۲ درصد و تسهیلات ۸۰۰ میلیون با سود ۱۵ درصد برای بازارگاه در اختیار تولیدکنندگان قرار میگیرد.
حسینی روز ملی خاویار را بهانهای برای نشان جهانی خاویار ایرانی دانست و تصریح کرد: اقدامات مثبتی در حوزه پرورش ماهیان خاویاری صورت گرفته است.
وی با بیان اینکه امکان صید تجاری ماهیان خاویاری وجود ندارد، گفت: از این رو بیش از ۱۰ سال است که در حوزه پرورش این نوع ماهی اقدامات خوبی صورت گرفته و لازم است تسریع شود.
رییس سازمان شیلات ایران اضافه کرد: امیدواریم در افق ۱۴۰۴ میزان تولید ۲۰ هزار گوشت ماهی و ۱۰۰ تن خاویار محقق شود.
حسینی اضافه کرد: امروز نقطه عطفی برای سرمایهگذاران و شرکتهای دانش بنیان است تا با بهرهگیری از تجربیات متخصصین این حوزه، الگو بگیرند تا با اقدام ملی برای صیانت از ویترین صنعت شیلات که همان خاویار ایرانی است، اتفاق خوبی رخ دهد.
به گزارش ماجرانیوز، هفتمین همایش ملی ماهیان خاویاری و صنایع وابسته امروز به مناسبت بیست و هفتم تیرماه روز ملی خاویار با حضور وزیر جهاد کشاورزی و رییس سازمان شیلات ایران سرمایهگذاران بخش خصوصی برگزار شد.
معاون فناوری اطلاعات بانک کارآفرین با اشاره به اینکه بانک کارآفرین حامی چهارمین دوره مسابقات رباتیک و برنامهنویسی دانش آموزی "کیدکدشریف۲۰۲۵" است، این حضور را مقدمهای بر حضور بانک کارآفرین در حمایت از نوجوانان و استعدادهای دیجیتال خواند و گفت: بستههای تشویقی و حمایتی ویژه برای شرکتکنندگان برتر چهارمین دوره مسابقات رباتیک و برنامه نویسی دانش آموزی طراحی شده است که شامل دسترسی به منابع فناوری، مشاوره مسیر شغلی، جذب استعدادهای برتر و حمایت از ایدههای نوآورانه در مراحل اولیه خواهد بود.
بانک صادرات ایران در سال 1403 با اختصاص بیش از 58 هزار میلیارد ریال وام قرضالحسنه، بیش از 69000 فقره وام فرزندآوری پرداخت کرد.
بانک ملی ایران در راستای اجرای سیاستهای کلان اقتصادی و تحقق تکالیف مقرر در ماده ۱۶ قانون رفع موانع تولید رقابتپذیر و ارتقاء نظام مالی کشور، در سال ۱۴۰۳ گامی بلند در مسیر شفافسازی، چابکسازی و افزایش بهرهوری داراییهای خود برداشت و موفق شد با برگزاری ۹۷ دوره مزایده در بستر سامانه تدارکات الکترونیک دولت، تمامی اموال تملیکی و مازاد قابل واگذاری خود را عرضه کند.
مدیرعامل بانک صادرات ایران گفت: موفقیتهای بانک صادرات ایران در مسیر بازگشت به جایگاه شایسته خود در اقتصاد کشور سرعت بیشتری به خود گرفته و امروز دستاوردهای آن با تلاش تمامی کارکنان بانک و شرکتهای تابعه، قابل دفاع است. ضمن اینکه باید از مسیر فعالیتهای سالهای گذشته و زحمات مدیران و کارکنان و پیشکسوتان بانک نیز دفاع کرد.
دیدگاه بسته شده است.