به گزارش خبرنگار اقتصادی ماجرانیوز، “سید حسین حسینی” در هفتمین همایش ملی ماهیان خاویاری و صنایع وابسته افزود: ماهیان خاویاری دیر بازده هستند و برای استحصال گوشت این ماهیان ۳ سال و برای خاویار آن حداقل ۸ سال زمان لازم است؛ از این رو بحث تنفس و بازگشت سرمایه مهم است که با حمایتها وزیر […]
به گزارش خبرنگار اقتصادی ماجرانیوز، “سید حسین حسینی” در هفتمین همایش ملی ماهیان خاویاری و صنایع وابسته افزود: ماهیان خاویاری دیر بازده هستند و برای استحصال گوشت این ماهیان ۳ سال و برای خاویار آن حداقل ۸ سال زمان لازم است؛ از این رو بحث تنفس و بازگشت سرمایه مهم است که با حمایتها وزیر جهاد کشاورزی این اتفاق رخ خواهد داد.
معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اختصاص تسهیلات سرمایه در گردش برای پرورش دهندگان ماهی، اظهار داشت: تسهیلات ۲۰۰ میلیون تومان برای شیلات کارت با سود ۱۲ درصد و تسهیلات ۸۰۰ میلیون با سود ۱۵ درصد برای بازارگاه در اختیار تولیدکنندگان قرار میگیرد.
حسینی روز ملی خاویار را بهانهای برای نشان جهانی خاویار ایرانی دانست و تصریح کرد: اقدامات مثبتی در حوزه پرورش ماهیان خاویاری صورت گرفته است.
وی با بیان اینکه امکان صید تجاری ماهیان خاویاری وجود ندارد، گفت: از این رو بیش از ۱۰ سال است که در حوزه پرورش این نوع ماهی اقدامات خوبی صورت گرفته و لازم است تسریع شود.
رییس سازمان شیلات ایران اضافه کرد: امیدواریم در افق ۱۴۰۴ میزان تولید ۲۰ هزار گوشت ماهی و ۱۰۰ تن خاویار محقق شود.
حسینی اضافه کرد: امروز نقطه عطفی برای سرمایهگذاران و شرکتهای دانش بنیان است تا با بهرهگیری از تجربیات متخصصین این حوزه، الگو بگیرند تا با اقدام ملی برای صیانت از ویترین صنعت شیلات که همان خاویار ایرانی است، اتفاق خوبی رخ دهد.
به گزارش ماجرانیوز، هفتمین همایش ملی ماهیان خاویاری و صنایع وابسته امروز به مناسبت بیست و هفتم تیرماه روز ملی خاویار با حضور وزیر جهاد کشاورزی و رییس سازمان شیلات ایران سرمایهگذاران بخش خصوصی برگزار شد.
بانک ملت در راستای تکمیل سبد محصولات خود، طرح گردونه را مبتنی بر قرعه کشی و بر اساس مانده حساب طراحی و ارائه کرد.
بر اساس آمار بانک مرکزی، نرخ بهره بین بانکی در پایان هفته آخر آبان ماه، با افزایش ۰.۶ درصدی به بالاترین میزان خود از ابتدای سال جاری تا امروز رسید.
بانک کشاورزی در هشت ماهه نخست سال 1403 با پرداخت بالغ بر 19 هزار میلیارد ریال تسهیلات کشت گلخانه ای، نقش موثری در مدیریت چالش های اقلیمی و کنترل خرد اقلیم در جهت افزایش کمی و کیفی محصولات کشاورزی و تامین امنیت غذایی کشور داشته است.
زیما، پلتفرم تخصصی تأمین مالی جمعی (کرادفاندینگ) است که با مجوز فرابورس و تحت نظارت کارگزاری بانک صادرات، تجربهای شفاف و حرفهای را برای تأمین مالی ارائه میدهد.
دیدگاه بسته شده است.