به گزارش ماجرانیوز، سازمانهای پروژه محور در جهان امروز، نقش بسیار مهمی در توسعه اقتصادی ایفا میکنند. سازمانهایی که برای اجرای پروژههای خاص تشکیل شده و به جای ساختارهای سنتی و سلسلهمراتبی، بر پایه پروژهها و وظایف مشخص فعالیت میکنند. تبدیل شرکتهای بیمه به سازمانهای پروژه محور، یکی از نقاط عطف در مدیریت سازمانی است که میتواند منجر به بهبود عملکرد، کاهش هزینهها و افزایش رضایت مشتریان شرکتهای بیمه شود.
مزیت اصلی این تحول، افزایش بهرهوری و کارایی است. هر پروژه به عنوان یک واحد مستقل مدیریت میشود و تیمهای متخصص برای هر پروژه تشکیل میشوند. این رویکرد همچنین باعث افزایش انگیزه و تعهد کارکنان نسبت به پروژهها میشود، زیرا آنها احساس میکنند نقش مهمی در موفقیت پروژه دارند. سازمانهای پروژه محور، همچنین بهبود مستمر و پیشرفت سازمان را فراهم میکنند. با تمرکز بر پروژهها و اهداف خاص، سازمانها میتوانند بهبودهای مستمر را تجربه کرده و به رشد و توسعه پایدار دست یابند. این رویکرد به سازمانها امکان میدهد که به سرعت به تغییرات محیط خارجی واکنش نشان دهند.
بیمههای زندگی پروژه محور، تغییراتی بزرگ در صنعت بیمه
برنامه ششم توسعه اقتصادی کشور تاکید دارد که ضریب نفوذ بیمههای بازرگانی باید در طول اجرای برنامه، به ۷ درصد برسد و سهم بیمههای عمر و زندگی از حق بیمه تولیدی صنعت بیمه، حداقل ۵۰ درصد افزایش یابد. اما با وجود رشد ناکافی بازار بیمههای عمر در سالهای گذشته و فاصله سود بیمههای عمر با نرخ تورم به نظر میرسد ، رسیدن به این هدف ناممکن باشد.
در این میان، طراحی بیمههای زندگی پروژه محور، با فراهم آوردن امکان سرمایهگذاری واقعی در اقتصاد و تولید، نه تنها نقش مهمی در جهش تولید ایفا میکند بلکه میتواند در تغییر رویکرد مشتریان به بیمههای زندگی و افزایش رضایت بیمهگذاران نقش زیادی داشته باشد. اقدامی که این بار جلوتر از شرکتهای تخصصی بیمه زندگی، در یک شرکت بیمه جنرال باسابقه و خوشنام صورت گرفته است.
تاراز برای تغییر بزرگ میآید
بیمه البرز با طراحی محصول بیمه زندگی پروژه محور تاراز، طراحی محصولات بیمه زندگی در صنعت بیمه را وارد فاز جدید کرده است. بیمه زندگی پروژه محور بیمه البرز با نام «تاراز»، به بیمهگذاران این امکان را میدهند که از نوع، محل و میزان بازدهی سرمایهگذاری مطلع باشند و در پایان، سهامدار پروژه محل سرمایهگذاری شوند. این محصول، با تمرکز بر سرمایهگذاری در پروژههای اقتصادی، مانند نفت، گاز، پتروشیمی و نیروگاههای خورشیدی که سود تضمینی دارند، طراحی شده است.
طرحهای نوآورانهای مانند طرح «تاراز» که با هدف هدایت نقدینگی به سمت سرمایهگذاری در پروژههای اقتصادی و جهش تولید طراحی شدهاند، از جمله راهکارهای موثر برای افزایش نفوذ بیمههای عمر و ارتقای سهم آنها از بازار بیمه هستند. به گفته موسی رضایی میرقائد – مدیرعامل بیمه البرز، تاکنون سه پروژه مهم اقتصادی در طرح بیمه زندگی پروژه محور تاراز به مرحله امضای قرارداد رسیده است.
بیمهنامه زندگی پروژه محور تاراز که یک بیمهنامه حداکثر ۵ ساله است، علاوه بر پوششهای رایج بیمههای زندگی، یک مزیت سرمایهگذاری ویژه را در اختیار بیمهگذاران قرار میدهد و سرمایه بیمهنامه مشتری، در یک یا چند پروژه بزرگ اقتصادی با بازده مالی بسیار بالا که در بیمه البرز ارزیابی و تائید شده، سرمایهگذاری میشود.
با توجه به نگرانی مردم در مورد افزایش مداوم قیمتها و بالا بودن نرخ تورم، این محصول میتواند نقش مهمی در حفظ سرمایه بیمهگذاران و افزایش قدرت خرید آنها در سالهای آینده داشته باشد. سود تضمینی در این بیمهنامه، حداقل ۲۷ درصد در نظر گرفته شده و ۸۵ درصد سود مازاد بر آن از محل سود سرمایهگذاری در پروژههای بزرگ اقتصادی مانند حوزه نفت و گاز، پتروشیمی و نیروگاههای خورشیدی، به صورت سود مشارکت در منافع به بیمهگذاران به بیمهگذاران پرداخت میشود.
این بیمهنامه یک فرصت بزرگ را برای همه بیمهگذاران فراهم میکند که بدون هیچ ریسکی، در پروژههای بزرگ سرمایهگذاری و سود تضمینی دریافت کنند و در کنار بهره بردن از پوششهای بیمهای، با دریافت سود مشارکت در پایان مدت بیمهنامه، سرمایه خود را حفظ و افزایش دهند و اثرات تورمی را در زندگی خود خنثی کنند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
در نشست خبری نمایشگاه بینالمللی «مشهد اینوکس - فاینکس» فرصتهای متنوع برگزاری این نمایشگاه برای فعالان اقتصادی تشریح و بر این نکته تاکید شد که برگزاری این نمایشگاه در مشهد میتواند بستری برای معرفی ظرفیتهای اقتصادی در شرق کشور باشد و همچنین پیوند مؤثری بین فرصتهای سرمایهگذاری در مناطق مختلف کشور با بازار سرمایه برقرار کند. قرار است نمایشگاه مشهد اینوکس از ۳۱ اردیبهشت تا ۳ خرداد در مشهد برگزار شود.
رئیس مرکز تنظیمگری بانک مرکزی ضمن تشریح راهبرد این بانک در جهت تحقق شعار سال تصریح کرد: طراحی مقررات با رویکرد مبتنی بر ریسک یکی از مهمترین رویکردهای بانک مرکزی در تنظیمگری است. رویکردی که بستر ساز توزیع بهینه تر تسهیلات و اعتبارات در حوزه تامین مالی تولید خواهد شد. همچنین رونمایی از ۱۰ محصول فناور محور در حوزه تنظیم گری و نظارت، بازتعریف نقش بانک ها در تامین مالی تولید و توزیع عادلانه تسهیلات در سایه چتر نظارتی بانک مرکزی از دیگر تمهیدات بانک مرکزی در راستای تحقق شعار سال است.
بازار سرمایه در اولین روز اردیبهشت نیز همانند روزهای پایانی فروردین رشد کرد؛ به طوری که شاخص کل با افزایش بیش از ۵۹ هزار واحد به رقم سه میلیون و ۱۳۷ هزار واحد رسید.
در راستای نوسازی ناوگان حملونقل عمومی کشور، بانک قرضالحسنه مهر ایران و صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته وزارت صنعت، معدن و تجارت تفاهمنامهای مشترک امضا کردند.