به گزارش ماجرانیوز، مدیر دفتر فنی و اصلاح خطوط شرکت توسعه آهن و فولاد گلگهر تاکید کرد که افزایش تولید و کیفیت به عنوان راهبرد اصلی این واحد در راستای سیاستهای کلان شرکت توسعه آهن و فولاد گلگهر در سالهای اخیر در اولویت قرار گرفته است.
مهندس ایمان زیدآبادی گفت: این استراتژی با هدف رشد پایدار اقتصادی، ایجاد اشتغال، کاهش وابستگی به واردات و توسعه صنایع وابسته اجرا میشود. همچنین، به دلیل افزایش سهم انرژی در هزینه تولید محصولات فولادی، این شرکت بر بهینهسازی مصرف انرژی از طریق طرحهای نوآورانه و بهبود فرآیندهای تولید تمرکز دارد.
وی با اشاره به چالشهای تحریمها تصریح کرد: برای مقابله با تحریمها و کاهش وابستگی به واردات، بومیسازی تجهیزات و قطعات را در دستور کار قرار دادهایم و تاکنون پیشرفتهای مهمی در این زمینه داشتهایم.
زیدآبادی با تأکید بر بهبود مستمر در فرآیندها و فناوریها گفت: با وجود افزایش ظرفیت تولید بهواسطه اصلاحات انجامشده، ما با استفاده از دانش فنی نخبگان و همکاری با شرکتهای دانشبنیان به دنبال ارتقای کمی و کیفی محصولات هستیم. طی دو سال گذشته بیش از یکصد اصلاح در خطوط تولید صورت گرفته که نتیجه آن افزایش ظرفیت تولید کارخانه ها و کاهش مصرف انرژی بوده است.
مدیر دفتر فنی و اصلاح خطوط شرکت توسعه آهن و فولاد گلگهر در پاسخ به سوالی درباره دسترسی به تجهیزات و فناوریهای روز دنیا اظهار کرد: اگرچه در ابتدا محدودیتهایی در دسترسی به تجهیزات جدید وجود داشت، اما این وضعیت به فرصتی برای رشد شرکتهای کوچک و متوسط و همکاری با شرکتهای دانشبنیان تبدیل شده است که ضمن تأمین تجهیزات خطوط تولید، نقش مهمی در افزایش تولید ناخالص داخلی و اشتغالزایی ایفا میکنند. وابستگی به تجهیزات غیربومی در صنعت فولاد به سرعت در حال کاهش است.
او با اشاره به اهمیت تکنولوژیهای نوین افزود: دسترسی به فناوریهای روز دنیا نیازمند همکاری گسترده با شرکتهای دانشبنیان است. در سالهای اخیر، صنعت فولاد با ایجاد صندوقهای خطرپذیر گام مهمی در توسعه فناوریهای این حوزه برداشته است. امیدواریم با ادامه این همکاریها و صنعتیسازی پژوهشهای دانشگاهی، جایگاه کشور در تولید فناوریهای پیشرفته بهبود یابد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
شاخص بازار سرمایه در هفتمین رشد خود طی هشت روز کاری اخیر، امروز هم با رشد حدود ۴۶ هزار واحد به رقم سه میلیون و ۱۲ هزار واحد رسید و برای اولین بار وارد کانال سه میلیون واحد شد.
بانک ملی ایران در راستای اجرای سیاستهای کلان اقتصادی و تحقق تکالیف مقرر در ماده ۱۶ قانون رفع موانع تولید رقابتپذیر و ارتقاء نظام مالی کشور، در سال ۱۴۰۳ گامی بلند در مسیر شفافسازی، چابکسازی و افزایش بهرهوری داراییهای خود برداشت و موفق شد با برگزاری ۹۷ دوره مزایده در بستر سامانه تدارکات الکترونیک دولت، تمامی اموال تملیکی و مازاد قابل واگذاری خود را عرضه کند.
بیمه کوثر در مجمع عمومی فوقالعاده 30 فروردین، سرمایه ثبتی خود را به 40 هزار میلیارد ریال افزایش میدهد.
در جدیدترین ارزیابی انجامشده از سوی کارگروه بهرهوری شرکتهای دولتی، بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران موفق شد در جمع دستگاههایی قرار گیرد که عملکرد مطلوبی در حوزه بهرهوری داشتهاند.