به گزارش ماجرانیوز، حجت اله صیدی در آیین افتتاح معاملات شمش نقره در بازارهای مالی و مشتقه بورس کالای ایران، گفت: در بازارهای مالی معمولا به دنبال بازارهای کارا هستیم. یکی از شرایط بازار، رقابت کامل به تقاضا کننده و عرضه کننده در حجم بالا باز میگردد.
وی خاطرنشان کرد: یکی از مهمترین فضاها برای رسیدن به رقابت کامل بازار، بورس کالا است و شاید علت مخالفت برخی با بورس کالا همین باشد؛ چراکه موجب حذف رانت میشود. تنها در بورس کالا است که بی شمار عرضه کننده و بی شمار متقاضیان یکدیگر را پیدا میکنند.
رئیس سازمان بورس ادامه داد: در مهر ماه امسال، اگر حجم ۱.۷ تنی اوراق معاملات طلا در بورس کالا نبود، شاید نمیشد صفهای طولانی خرید طلا در بازارهای طلا را جمع کرد و این به خاطر عرضه کالاهای اقتصادی در بورس کالا است که به تعادل میرسند.
صیدی در پایان گفت: امیدواریم ابزارهای جدید معاملاتی در بازار سرمایه طرحی شود تا سرمایهگذار اختیار عمل در سرمایهگذاری با استفاده از ابزارهای متنوع را داشته باشند و مزیتی که بورس کالا دارد، معاملات مبتنی بر دارایی است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
شاخص بازار سرمایه در هفتمین رشد خود طی هشت روز کاری اخیر، امروز هم با رشد حدود ۴۶ هزار واحد به رقم سه میلیون و ۱۲ هزار واحد رسید و برای اولین بار وارد کانال سه میلیون واحد شد.
بانک ملی ایران در راستای اجرای سیاستهای کلان اقتصادی و تحقق تکالیف مقرر در ماده ۱۶ قانون رفع موانع تولید رقابتپذیر و ارتقاء نظام مالی کشور، در سال ۱۴۰۳ گامی بلند در مسیر شفافسازی، چابکسازی و افزایش بهرهوری داراییهای خود برداشت و موفق شد با برگزاری ۹۷ دوره مزایده در بستر سامانه تدارکات الکترونیک دولت، تمامی اموال تملیکی و مازاد قابل واگذاری خود را عرضه کند.
بیمه کوثر در مجمع عمومی فوقالعاده 30 فروردین، سرمایه ثبتی خود را به 40 هزار میلیارد ریال افزایش میدهد.
در جدیدترین ارزیابی انجامشده از سوی کارگروه بهرهوری شرکتهای دولتی، بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران موفق شد در جمع دستگاههایی قرار گیرد که عملکرد مطلوبی در حوزه بهرهوری داشتهاند.