به گزارش ماجرانیوز، بازار سرمایه در ادامه روند صعودی خود امروز قله ۲.۶ میلیون واحد را فتح کرد؛ اتفاقی که برای اولین بار رخ داد. روز شنبه شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران ۵۸ هزار و ۱۵۷ واحد رشد کرد و به رقم دو میلیون و ۶۰۱ هزار و ۴۲۲ واحد رسید.
امروز شاخص هموزن نیز ۱۸ هزار و ۵۶۹ واحد افزایش داشت و در عدد ۸۳۴ هزار و ۲۶۷ واحد ایستاد.
در اولین روز هفته تعداد سهام مثبت بورس ۳۳۴ عدد و سهام منفی صفر عدد بود. به طور کلی بازار ۲.۲۹ درصد افزایش داشت.
روز شنبه حدود ۲۵۸ هزار فقره معامله به ارزش ۱۱ هزار میلیارد تومان در بازار سهام انجام شد.
فملی، فولاد و فارس بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص بورس داشتند. از نمادهای پرتراکنش نیز میتوان به خساپا، ثامان و خودرو اشاره کرد.
روز ۲۴ آذر ۱۴۰۳ شاخص فرابورس ایران نیز رشد ۴۵۶ واحد را تجربه کرد و به ۲۵ هزار و ۵۶۳ واحد رسید. تعداد معاملات امروز فرابورس ۲۷۹ هزار فقره و ارزش آن ۴۱ هزار میلیارد تومان بود. کگهر، بپاس و وسپهر به ترتیب بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص فرابورس داشتند. کربن، آردینه و زماهان هم از نمادهای پرتراکنش بودند.
بازار سرمایه در هفتههای اخیر کانالهای بالاتر را یک به یک فتح میکند. یکشنبه ۲۷ آبان پس از حدود چهار ماه کانال ۲.۲ میلیون واحد را پس گرفت و یکشنبه ۴ آذر از مرز ۲.۳ میلیون واحد عبور کرد. سهشنبه ۶ آذر پس از حدود ۱۹ ماه کانال ۲.۴ میلیون واحد را پس گرفت، ۱۴ آذر وارد کانال ۲.۵ میلیون واحد شد و ۲۴ آذرماه نیز کانال ۲.۶ میلیون واحد را فتح کرد.
با برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و پیروزی ترامپ در روز ۱۶ آبان، اگرچه بازار سهام در ایران منفی شد اما عمده نمادها در گروههای معادن، پتروشیمی، فلزات اساسی و سکه طلا مثبت شدند. از ابتدای دو هفته قبل نیز بورس روند صعودی به خود گرفته است. این در حالی است که بازارهای موازی بورس شامل مسکن، طلا و ارز در ثبات نسبی به سر میبرند.
دامنه نوسان نیز که از ۲۱ مهرماه از ۱ به ۳ درصد رسیده همچنان در رقم ۳ درصد باقی مانده است.
برخی کارشناسان معتقدند بازار سرمایه به لحاظ بنیادی شرایط مطلوبی دارد اما تا کنون متغیرهای سیاسی، کمبود نقدینگی، عدم اعتماد سهامداران و فعالیت نوسانگیری باعث شده تا بازار نتواند تا کنون آنطور که باید و شاید رشد کند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
شاخص بازار سرمایه در هفتمین رشد خود طی هشت روز کاری اخیر، امروز هم با رشد حدود ۴۶ هزار واحد به رقم سه میلیون و ۱۲ هزار واحد رسید و برای اولین بار وارد کانال سه میلیون واحد شد.
بانک ملی ایران در راستای اجرای سیاستهای کلان اقتصادی و تحقق تکالیف مقرر در ماده ۱۶ قانون رفع موانع تولید رقابتپذیر و ارتقاء نظام مالی کشور، در سال ۱۴۰۳ گامی بلند در مسیر شفافسازی، چابکسازی و افزایش بهرهوری داراییهای خود برداشت و موفق شد با برگزاری ۹۷ دوره مزایده در بستر سامانه تدارکات الکترونیک دولت، تمامی اموال تملیکی و مازاد قابل واگذاری خود را عرضه کند.
بیمه کوثر در مجمع عمومی فوقالعاده 30 فروردین، سرمایه ثبتی خود را به 40 هزار میلیارد ریال افزایش میدهد.
در جدیدترین ارزیابی انجامشده از سوی کارگروه بهرهوری شرکتهای دولتی، بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران موفق شد در جمع دستگاههایی قرار گیرد که عملکرد مطلوبی در حوزه بهرهوری داشتهاند.