به گزارش ماجرانیوز، سیدمجید پوراحمدی با اعلام این خبر و تشریح جزئیات آن اظهار داشت: در عمل به سیاست های کلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مبنی بر حمایت از پدیدآورندگان آثار فرهنگی و هنری کشور و افزایش رفاه اجتماعی آنان، طرح بیمهی تأمین اجتماعی در سال ۱۳۸۱ تدوین شد و از سال ۱۳۸۵، این امر به صندوق اعتباری هنر واگذار شد.
مدیرعامل صندوق اعتباری هنر در ادامه خاطر نشان کرد: بیمه اعضای صندوق اعتباری هنر ذیل بیمهی حرف و مشاغل آزاد سازمان تأمین اجتماعی تعریف میشود. در این نوع بیمه رابطه کارگر و کارفرمایی حاکم نبوده و متقاضیان این بیمه می توانند بسته به نوع خدمات، یکی از طرح ها با نرخ ۱۴، ۱۸ و ۲۷ درصد را انتخاب کنند و از خدمات آن بهره مند شوند.
وی در عین حال تصریح کرد: متقاضیان هر طرحی رو انتخاب کنند، صندوق اعتباری هنر بین ۳۷ تا ۷۱ درصد حق بیمه ماهانه اعضا را (براساس حداقل دستمزد مصوب شورای عالی کار در هر سال) به سازمان تأمین اجتماعی پرداخت میکند.
رئیس هیئت مدیره صندوق اعتباری هنر با اشاره به تغییر عنوان بیمه تأمین اجتماعی اعضای صندوق گفت: تمامی معرفی شدگان اعم از نویسندگان، هنرمندان، روزنامه نگاران و فعالان قرآن و عترت براساس مفاد تفاهم نامه منعقده به عنوان نویسندگان نسبت به پرداخت حق بیمه خود اقدام میکردند. به دلیل عدم هماهنگی رسته و رشته زمینه فعالیت بیمه شدگان با نام اعمال شده در سوابق بیمه تأمین اجتماعی، با پیگیری صندوق اعتباری هنر از این پس سوابق بیمه تأمین اجتماعی تمامی اعضای این صندوق از عنوان نویسندگان به بیمه اصحاب فرهنگ و هنر ارتقاء یافت.
وی در ادامه افزود: این عنوان به سوابق گذشته بیمه شدگانی که پیش از این از سوی صندوق هنر به سازمان تأمین اجتماعی معرفی و بیمه شدند نیز تسری داده شد و اکنون در سامانه سوابق تامین اجتماعی قابل مشاهده است.
مدیرعامل صندوق اعتباری هنر در پایان خاطر نشان کرد: بیمه تأمین اجتماعی، یکی از مهمترین خدمات صندوق اعتباری هنر به جامعه فرهنگ و هنر کشور محسوب می شود و صندوق هیچ محدودیتی برای تحت پوشش بیمه قرار دادن اعضا قائل نیست.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
بانک ملت در راستای ایفای نقش مسئولیت اجتماعی خود با مشارکت سازمان توسعه، نوسازی و تجهیز مدارس کشور، فرآیند ساخت و تکمیل مدرسه در شهرستان خاش استان سیستان و بلوچستان را آغاز کرد.
هر زائر اربعین میتواند تا سقف ۲۰۰ هزار دینار عراق به نرخ فروش اسکناس مرکز مبادله دریافت کند که بر اساس قیمت امروز هر یک دینار۵۴.۵ تومانی برابر ۱۰ میلیون و ۹۱۰ هزار تومان است.
معاون کیفیت شرکت پارسخودرو از نهایی شدن استانداردهای کیفی، فنی و ایمنی محصول جدید این شرکت خبر داد و گفت: پارسنوآ مراحل پایانی تولید انبوه را پشتسر میگذارد و بهزودی وارد بازار خواهد شد.
«آکادمی بانکداری هوشمند» بانک صادرات ایران، همزمان با روز فناوری اطلاعات با ایجاد یک مرکز دائمی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر، کار خود را آغاز کرد
شما باید وارد سایت شوید تا بتوانید نظر دهید.