به گزارش ماجرانیوز به نقل از ایسنا، تسهیلات پرداختی بانکها طی ۹ ماهه ابتدای سال ۱۴۰۳ به مبلغ ۴۹۱۴ همت رسیده است که در مقایسه با دوره مشابه سال قبل مبلغ ۹۷۰ همت معادل ۲۴.۶ درصد، افزایش داشته است.
طبق اعلام بانک مرکزی، از کل تسهیلات پرداختی، مبلغ ۳۷۴۹.۵ همت معادل ۷۶.۳ درصد به صاحبان کسب و کار (حقوقی و غیرحقوقی) و مبلغ ۱۱۶۴.۴ همت معادل ۲۳.۷ درصد به مصرف کنندگان نهایی (خانوار) تعلق گرفته است.
همچنین، تسهیلات پرداختی ۹ ماهه ابتدای سال ۱۴۰۲ مبلغ ۳۸۶۱ همت بوده است که با در نظر گرفتن تعدیلات صورت پذیرفته توسط شبکه بانکی به مبلغ ۳۹۴۳.۵ همت افزایش یافته است.
جدول شماره یک، بیانگر هدف از دریافت تسهیلات پرداختی در بخشهای اقتصادی طی ۹ ماهه ابتدای سال ۱۴۰۳ است. سهم تسهیلات پرداختی در قالب سرمایه در گردش در کلیه بخشهای اقتصادی طی ۹ ماهه ابتدای سال ۱۴۰۳ مبلغ ۲۸۸۱.۹ همت معادل ۷۶.۹ درصد از کل تسهیلات پرداختی به صاحبان کسب و کار است. همچنین سهم تسهیلات پرداختی در قالب خرید کالای شخصی توسط مصرف کننده نهایی (خانوار) مبلغ ۴۱۴.۷ همت معادل ۳۵.۶ درصد از کل تسهیلات پرداختی به مصرف کنندگان نهایی (خانوار) است.
علاوه بر این، سهم تسهیلات پرداختی بابت تامین سرمایه در گردش بخش صنعت و معدن در ۹ ماهه ابتدای سال ۱۴۰۳ معادل ۱۲۲۳.۲ همت بوده است که حاکی از تخصیص ۴۲.۴ درصد از منابع تخصیص یافته به سرمایه درگردش کلیه بخشهای اقتصادی است. از ۱۴۴۲.۱ همت تسهیلات پرداختی در بخش صنعت و معدن معادل ۸۴.۸ درصد آن در جهت تامین سرمایه در گردش پرداخت شده است که بیانگر توجه و اولویتدهی به تامین منابع برای این بخش توسط بانکها در سال ۱۴۰۳ است.
سهم تسهیلات خرد کمتر از ۳۰۰میلیون تومان
طبق این گزارش بانک مرکزی، از کل تسهیلات پرداختی در دوره یاد شده، مبلغ ۱۱۹۱.۷ همت معادل ۲۴.۳ درصد به صورت تسهیلات خرد اعطا شده است. همچنین مبلغ ۶۸.۳ همت نیز در قالب کارتهای اعتباری انجام شده که با احتساب این مبلغ، کل تسهیلات پرداختی خرد (کمتر از سه میلیارد ریال) به مبلغ ۱۲۶۰ همت معادل ۲۵.۳ درصد کل تسهیلات پرداختی را شامل میشود.
شایان ذکر است؛ با توجه به اینکه تسهیلات پرداختی در قالب کارتهای اعتباری نیز در بخش خانوار پرداخت شده است، با این اوصاف سهم بخش خانوار از ۲۳.۷ درصد به ۲۴.۷ درصد کل تسهیلات پرداختی افزایش مییابد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
بر اساس گزارش بانک مرکزی، مانده تسهیلات قرض الحسنه و تکلیفی بانک ملت تا پایان آذرماه امسال 2.595.791 میلیارد ریال بوده که نسبت به مقطع مشابه در سال گذشته 70 درصد رشد داشته است.
بیمه ملت در راستای بهبود خدماترسانی به بازنشستگان صندوق بازنشستگی کشوری، تعداد مراکز درمانی طرف قرارداد خود را به طور قابلتوجهی افزایش داده است. این شرکت با گسترش شبکه درمانی طرف قرارداد خود، دسترسی بازنشستگان به خدمات بهداشتی و درمانی را تسهیل کرده است.
امروز شاخص کل بازار سرمایه با صعود حدود ۵۰ هزار واحد برای اولین بار وارد کانال ۲.۹ میلیون واحد شد.
طبق قانون کلیه شرکت های بیمه موظفند بر اساس آیین نامه های ابلاغی برای تمام رشته های بیمه ای اقدام به ارائه خدمات کنند و در صورتی که بیمه گر از هر یک از این مصوبات عدول نمایند نهاد ناظر با شرکت های متخلف برخورد خواهد کرد.