به گزارش ماجرانیوز، در جلسه هماندیشی سازمان تامین اجتماعی و انجمن داروسازان ایران که باحضور مصطفی سالاری مدیرعامل و جمعی از معاونان و مدیران سازمان تامین اجتماعی و اعضای هیئتمدیره انجمن داروسازان ایران برگزار شد، مقرر گردید تا طی هفته جاری یک ماه از مطالبات معوقه داروخانههای طرف قرارداد این سازمان و تا پایان دیماه نیز یک ماه دیگر از مطالبات پرداخت شود. همچنین مقرر شد در صورت وصول مطالبات سازمان تأمین اجتماعی از دولت، کلیه مطالبات دارویی تا پایان آبانماه به طور کامل تسویه شود.
در جریان این نشست که با طرح دیدگاهها و مطالبات اعضای محترم هیئتمدیره انجمن داروسازان ایران دنبال شد، پس از گفتگو درباره شرایط موجود و راهکارهای تسریع در فرایند پرداخت، مقرر گردید که مطالبات تیرماه داروخانهها تا پایان هفته جاری و مطالبات مردادماه تا پایان دیماه پرداخت شود.
بر اساس این گزارش مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با تشریح شرایط سازمان تامین اجتماعی و فرایند پیگیری تأدیه مطالبات این سازمان از دولت گفت: در حدود ۶.۸ هزار میلیارد تومان از مطالبات داروخانه های سرپایی مربوط به طرح دارویار است. اسناد این مطالبات که مربوط به ماههای شهریور تا آذرماه است طی دو مرحله به سازمان هدفمندی یارانهها ارسال شده و امیدواریم این مبالغ در اسرع وقت پرداخت شود. مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی همچنین با اشاره به توافقات صورت گرفته با دولت محترم برای پرداخت بخشی از مطالبات انباشته این سازمان گفت: در صورت وصول این مطالبات، تلاش میکنیم بدهیهای معوقه داروخانهها و سایر مراکز درمانی طرف قرارداد را در اسرع وقت تسویه کنیم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
آخرین آمارهای استخراج شده از فعالیت های بانک ایران زمین نشان می دهد که این بانک در حوزه ارائه سرویس های بانکداری دیجیتال رکوردشکنی بی سابقه ای داشته است.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری در نخستین نشست خود با بازنشستگان، بر لزوم شفافیت حداکثری و پاسخگویی به بازنشستگان تأکید کرد.
علیاصغر تقوی، معاون فناوری اطلاعات بانک کارآفرین گفت: در حال حاضر وضعیت امنیت در شبکه بانکی نسبت به سایر صنایع در وضعیت بهتری قرار دارد که این موفقیت مرهون حساسیت بانکها در سالهای گذشته و سرمایهگذاریهای کلان صورتگرفته در این بخش بوده است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت، صنعت فولاد کشور را افتخارآفرین توصیف کرد و موقعیت ممتاز این صنعت پیشرو در تحقق اهداف سند چشمانداز ۱۴۰۴ را قابل تحسین دانست.