به گزارش ماجرانیوز، محسن سیفی در نشست تخصصی افتتاحیه دهمین نمایشگاه تراکنش ایران که با عنوان «راهبردهای هوش مصنوعی از منظر مدیران بانکی» با حضور مدیران عامل بانکها برگزار شد، با بیان این مطلب افزود: چارهای جز حرکت پرشتاب از سمت بانکداری سنتی به سمت بانکداری هوشمند نداریم و در این مسیر از تمامی ظرفیتهای فناوری اطلاعات، هوشمندسازی و هوش مصنوعی استفاده خواهیم کرد.
وی گفت: بانکداری سنتی در حالی از شکل سنتی به الکترونیک، دیجیتال و هوشمند در حال تغییر است که طول عمر یک تکنولوژی تنها چند ساعت است. این در حالی است که فاصله بین اولین اختراع بشر و دومین اختراعش چندین سال بوده اما امروز در هر ساعت با چند اختراع مواجه هستیم و سرعت اختراعات و حوزه فناوری با دههها و دورانهای گذشته قابل مقایسه نیست.
مدیرعامل بانک صادرات ایران افزود: برای اینکه در جایگاه درستی برای رسیدن به بانکداری هوشمند قرار بگیریم، باید به نیازمندیها و زیرساختهای لازم دسترسی داشته باشیم. همه بانکها تمایل دارند که از هوش مصنوعی استفاده کنند اما آیا ابزارها و ساختارهای لازم برای این کار در اقتصاد ایران وجود دارد؟
سیفی گفت: برای تحقق این هدف به ابزارها، محیط و ساختارهای مناسب نیاز است که بسیاری از زیرساختها در اختیار بانکها نیست و فراتر از اختیارات آنها است.
وی با تأکید بر اینکه باید برای مشتریان، کارکنان، قانونگذاران و حکمرانان پولی فرهنگسازی دقیقی صورت بگیرد، ابراز داشت: آیا همه مردم ما در اقصی نقاط کشور به اینترنت با کیفیت و پرسرعت دسترسی دارند؟ باید فرهنگسازی کافی در بین کارکنان و بدنه بانکها نیز انجام شود تا روند هوشمندسازی با مقاومت کمتری روبهرو گردد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
آخرین آمارهای استخراج شده از فعالیت های بانک ایران زمین نشان می دهد که این بانک در حوزه ارائه سرویس های بانکداری دیجیتال رکوردشکنی بی سابقه ای داشته است.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری در نخستین نشست خود با بازنشستگان، بر لزوم شفافیت حداکثری و پاسخگویی به بازنشستگان تأکید کرد.
علیاصغر تقوی، معاون فناوری اطلاعات بانک کارآفرین گفت: در حال حاضر وضعیت امنیت در شبکه بانکی نسبت به سایر صنایع در وضعیت بهتری قرار دارد که این موفقیت مرهون حساسیت بانکها در سالهای گذشته و سرمایهگذاریهای کلان صورتگرفته در این بخش بوده است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت، صنعت فولاد کشور را افتخارآفرین توصیف کرد و موقعیت ممتاز این صنعت پیشرو در تحقق اهداف سند چشمانداز ۱۴۰۴ را قابل تحسین دانست.