به گزارش ماجرانیوز، مسعود رحیمیان سرپرست مدیریت توسعه کسب و کار بیمه سرمد در مصاحبهای با روابط عمومی شرکت از لزوم استفاده از مدلهای «نوآوری باز» برای توسعه بیمهگری و حل مسائل سازمان با استفاده از ظرفیت نخبگان خبر داد.
رحیمیان با تاکید بر اهمیت ایجاد فرآیندهای تصمیمسازی داده محور (Data Driven Decision Making) گفت: به منظور افزایش سرعت و کیفیت عملکرد واحدهای مختلف در سازهانها و شرکتها باید به داشبوردهای سنتی (BI)، هوش مصنوعی و الگوریتمهای یادگیری ماشین (AI و ML) اضافه کرد تا بهعنوان دستیاری در کنار کارکنان عمل کنند و در حل مسائل به آنها کمک کنند. برای مثال، ۴۰ سال پیش، خلبانان به تنهایی وظیفه پرواز را بر عهده داشتند و هر مشکلی ممکن بود باعث سانحه شود. امروزه ابزارهای کوپایلوت (دستیار) به شدت پیشرفت کرده و خلبان میتواند در حین پرواز راحتتر عمل کند و تنها نظارت کند، این تغییر در نهایت منجر به کاهش ریسک و افزایش بهرهوری میشود. اصولاً داده محوری و تغییر رویکرد گزارشات از سطح اطلاعات به لایه خرد باعث حرکت سازمان به سمت اهداف استراتژیک میشود.
سرپرست مدیریت توسعه کسب و کار بیمه سرمد خاطر نشان کرد از الزامات شرکتهای پیشرو برای توسعه، ایجاد اکوسیستم رقابتی با توانایی افزایش کیفیت و کاهش هزینه است، ایجاد محیط Open API، از بخشهای فناورانه لازم برای ایجاد این زیست بوم میباشد که شرکت بیمه سرمد در حال حرکت به سمت این امر مهم است.
وی در ادامه با اشاره به استفاده از مفهوم «نوآوری باز» برای رفع نقاط ضعف سازمانها در دادهمحوری مطرح کرد: در صنعت بیمه به جای ایجاد بصیرت تصمیمساز بر پایه دادهها، بیشتر به تولید نرمافزار و خدمات جانبی توجه شده است که امید دارم با دیدگاههای ارزشمندی که در مدیران بیمه سرمد وجود دارد، بتوانیم یک نظام چابک و توانمند با استفاده از فناوری برای حل مسائل موجود پیادهسازی کنیم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
شاخص بازار سرمایه در هشتمین رشد خود طی ۹ روز کاری اخیر، امروز هم با افزایش ۶۵ هزار واحد به رقم سه میلیون و ۷۷ هزار واحد رسید و کانال سه میلیون واحد را که روز گذشته تصاحب کرده بود، حفظ کرد.
رئیس کل بانک مرکزی در جلسه ستاد اقتصادی دولت، گزارشی از آخرین وضعیت تسهیلات ارائه شده به بخشهای تولید، صنعت، ازدواج و فرزندآوری ارائه کرد.
رئیس پلیس راهور گفت: طبق طرح جدید، کارت سوخت خودروها و موتورسیکلتهای فاقد بیمهنامه شخص ثالث از ابتدای خردادماه غیرفعال میشود.
بیمه ملت با تولید بیش از 21.4 هزار میلیارد تومان حق بیمه، سهمی 4.7 درصدی از حق بیمه 440 هزار میلیارد تومانی تولید شده تمام صنعت بیمه در سال 1403 داشته است