به گزارش ماجرانیوز، مسعود رحیمیان سرپرست مدیریت توسعه کسب و کار بیمه سرمد در مصاحبهای با روابط عمومی شرکت از لزوم استفاده از مدلهای «نوآوری باز» برای توسعه بیمهگری و حل مسائل سازمان با استفاده از ظرفیت نخبگان خبر داد.
رحیمیان با تاکید بر اهمیت ایجاد فرآیندهای تصمیمسازی داده محور (Data Driven Decision Making) گفت: به منظور افزایش سرعت و کیفیت عملکرد واحدهای مختلف در سازهانها و شرکتها باید به داشبوردهای سنتی (BI)، هوش مصنوعی و الگوریتمهای یادگیری ماشین (AI و ML) اضافه کرد تا بهعنوان دستیاری در کنار کارکنان عمل کنند و در حل مسائل به آنها کمک کنند. برای مثال، ۴۰ سال پیش، خلبانان به تنهایی وظیفه پرواز را بر عهده داشتند و هر مشکلی ممکن بود باعث سانحه شود. امروزه ابزارهای کوپایلوت (دستیار) به شدت پیشرفت کرده و خلبان میتواند در حین پرواز راحتتر عمل کند و تنها نظارت کند، این تغییر در نهایت منجر به کاهش ریسک و افزایش بهرهوری میشود. اصولاً داده محوری و تغییر رویکرد گزارشات از سطح اطلاعات به لایه خرد باعث حرکت سازمان به سمت اهداف استراتژیک میشود.
سرپرست مدیریت توسعه کسب و کار بیمه سرمد خاطر نشان کرد از الزامات شرکتهای پیشرو برای توسعه، ایجاد اکوسیستم رقابتی با توانایی افزایش کیفیت و کاهش هزینه است، ایجاد محیط Open API، از بخشهای فناورانه لازم برای ایجاد این زیست بوم میباشد که شرکت بیمه سرمد در حال حرکت به سمت این امر مهم است.
وی در ادامه با اشاره به استفاده از مفهوم «نوآوری باز» برای رفع نقاط ضعف سازمانها در دادهمحوری مطرح کرد: در صنعت بیمه به جای ایجاد بصیرت تصمیمساز بر پایه دادهها، بیشتر به تولید نرمافزار و خدمات جانبی توجه شده است که امید دارم با دیدگاههای ارزشمندی که در مدیران بیمه سرمد وجود دارد، بتوانیم یک نظام چابک و توانمند با استفاده از فناوری برای حل مسائل موجود پیادهسازی کنیم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
شرکت فولاد خوزستان در ۹ ماهه نخست سال ۱۴۰۳ موفق شد با وجود چالشهای بزرگ ناشی از محدودیتهای انرژی، درآمدی معادل ۵۴,۸۱۱ میلیارد تومان به ثبت برساند. این رقم نشاندهنده رشد ۲ درصدی نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۲ و رشد ۴۶ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ است.
توجه به موضوع “احترام” میان همکاران به عنوان اعضای یک خانواده باعث میشود تا بهتر همکاری کنند و احساس حمایت متقابل داشته باشند.
با اعلام استانداری و کمیسیون هماهنگی بانکهای استان یزد، برای کمک به کاهش مصرف انرژی، ساعت کاری شعب بانک کارآفرین از روز ۲۴ دی تا ۳۰ بهمن ماه سال جاری تغییر کرد.
رئیسکل بانک مرکزی با تاکید بر عملیاتی شدن پیمان پولی میان ایران و روسیه و اینکه به منظور تسهیل و تسریع در مبادلات اقتصادی میان تجار و بازرگانان، ارز دو کشور بر اساس نرخ توافقی بازار ارز تجاری، مبنای تسویه قرار میگیرد گفت: طی مذاکرات با مقامات پولی و بانکی روسیه، تابلوی روبل با نرخ توافقی بزودی در مرکز مبادله ارز و طلای ایران راه اندازی و پول دیجیتال ایران و روسیه نیز به منظور افزایش ارزش مبادلات اقتصادی فعال میشود.