به گزارش ماجرانیوز؛ یاسر مرادی با اشاره به نظام نامه ابلاغی اخیر توسط شورای عالی فضای مجازی تاکید کرد: تنظیم گر استخراج، وزارت صمت؛ تنظیم گر ابزار پرداخت داخلی، ابزار پرداخت خارجی و همچنین رمزپول با محوریت بانک های مرکزی داخلی یا خارجی، صرفا بانک مرکزی تعیین شده است اما استفاده از رمزدارایی برای تامین مالی و سرمایه گذاری خارجی بر عهده شورای ملی تامین مالی تولید گذاشته شده است.
وی با اشاره به اینکه شورای عالی فضای مجازی، فراهم سازی توثیق رمزدارایی ها از طریق سامانه ملی توثیق را بر عهده شورای ملی تامین مالی تولید گذاشته است، گفت: کارگزاران و نهادهای امین رمزارز که مجوز قانونی را از بانک مرکزی دریافت کرده اند، با شرایط مقرر در آیین نامه های شورای ملی تامین مالی می توانند نسبت به توثیق رمزارزها اقدام کنند.
وی با اشاره به اینکه امروز دو سند قانونی در این خصوص وجود دارد گفت: یک چارچوب سیاستگذاری و تنظیم گری بانک مرکزی در حوزه رمزارز است که در آذر ۱۴۰۳ ابلاغ شده و دیگری نظامنامهای است که مرکز ملی فضای مجازی در ۱۹ دی ماه ابلاغ کرده است.
مرادی افزود: قوه قضاییه نیز ملزم به تشکیل شعب ویژه برای رسیدگی به دعاوی رمزارزها شده تا در این زمینه شاهد رسیدگی تخصصی به دعاوی رمزدارایی ها باشیم.
عضو هیئتمدیره بانک صادرات ایران با اشاره به مطالب مندرج در مقدمه سند ابلاغی بانک مرکزی گفت: بر این اساس حاکمیت اعلام کرده که سرمایه گذاری در این بازار ممکن است با ریسک هایی از جمله تحریم ها، مسدود شدن دارایی، نشان گذاری کیف پول و از دسترس خارج شدن موجودی مواجه شود، لذا بانک مرکزی به هیچ وجه فعالیت در این عرصه را تأیید نمیکند و در عین حال مسئولیتی را نیز نمیپذیرد.
این استاد دانشگاه با اشاره به اینکه سند بانک مرکزی، رمز دارایی را شامل سه حوزه رمز پول، توکن اوراق بهادار و توکن کاربردی دانسته است، افزود: بر اساس این سند، استفاده از هرگونه رمز دارایی از هر سه نوع مذکور به عنوان ابزار پرداخت داخل کشور ممنوع است و دولت آن را به رسمیت نمیشناسد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
حق بیمه تولیدی بیمه پاسارگاد در سال 1403 نسبت به سال گذشته، 36.5 درصد افزایش پیدا کرده است.
پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری در راستای توج به مسئولیت اجتماعی و همسو با برنامه های دولت و بانک مرکزی بدون وقفه در شعب بانک شهر ادامه دارد.
شرکت بیمه ملت در 10 ماهه سال ۱۴۰۳، مبلغی بیش از 18 هزار و 898 میلیارد و 296 میلیون تومان حق بیمه تولید کرده که این رقم 14 هزار و 439 میلیارد تومان از حق بیمه تولیدی این شرکت در مدت زمان مشابه سال گذشته بیشتر است.
بانک تجارت با هدف تسهیل ازدواج و معیشت زوجهای جوان در ابتدای زندگی مشترک، از ابتدای سال جاری و تا پایان دیماه تعداد 76845 فقره وام قرضالحسنه ازدواج و 66693 فقره تسهیلات فرزندآوری پرداخت کرده است.