مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری:

سرمایه‌گذاری در حوزه سلامت و معیشت کارگران، سرمایه‌گذاری در توسعه ملی است

خانه‌های بهداشت شرکت سرمایه‌گذاری صنایع شیمیایی ایران در اصفهان، با حضور دکتر حجت‌اله میرزایی، مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری و جمعی از مدیران و فعالان حوزه صنعت و کارگری، افتتاح شد.

به گزارش  ماجرانیوز به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل صندوق بازنشستگی کشوری، دکتر میرزایی در این مراسم که به‌مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی برگزار شد، با تأکید بر اهمیت سلامت و رفاه کارگران در فرآیند تولید، گفت: بهداشت جسمی و روانی کارگران، تغذیه مناسب، کاهش استرس‌ها و تأمین حداقل دستمزدی که بتواند زندگی شرافتمندانه‌ای را فراهم کند، از مهم‌ترین دغدغه‌های تاریخی جوامع بوده است. توسعه پایدار بدون سرمایه‌گذاری در این حوزه‌ها امکان‌پذیر نیست.

وی با اشاره به نقش تعامل کارگران و کارفرمایان در رونق تولید، افزود: کارگر و کارفرما دو بخش یک سیستم تولیدی هستند که تنها با همکاری و ایجاد انگیزه مشترک می‌توانند به رشد و توسعه اقتصادی کمک کنند. اگر نیازهای اساسی کارگران مورد توجه قرار نگیرد، تعارض‌ها و نارضایتی‌ها افزایش می‌یابد و این مسیری جز رکود اقتصادی و کاهش بهره‌وری در پی نخواهد داشت

.میرزایی راه‌اندازی خانه‌های بهداشت را یکی از سیاست ها و تدابیر مهم وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی عنوان کرد و با تأکید بر اهمیت مراکز بهداشت کارگری در کاهش دغدغه‌های کارگران و ارتقای بهره‌وری، گفت: این سیاست و تدبیر از چندین سال پیش شکل گرفت. هدف از ایجاد این مراکز، شناسایی و کاهش عواملی است که باعث نگرانی کارگران و کاهش سطح مشارکت آن‌ها می‌شود. این عوامل می‌توانند شامل تغذیه نامناسب، مشکلات جسمی و بیماری‌ها، خطرات ایمنی، دغدغه‌های معیشتی و حتی اختلافات محیط کار باشند.

حجت میرزایی افزود: مراکز بهداشت کارگری نه‌تنها در مسیر پیشگیری از مشکلات جسمی و روانی کارگران نقش کلیدی دارند، بلکه در موارد ضروری، به روند درمان نیز کمک می‌کنند. این رویکرد، علاوه بر بهبود سلامت نیروی کار، به کاهش تعارض‌های میان کارگران و کارفرمایان و افزایش هم‌افزایی در محیط‌های تولیدی منجر خواهد شد.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری همچنین از نقش کارفرمایان مسئولیت‌پذیر در تاریخ صنعت کشور یاد کرد و گفت: سرمایه‌گذاران و تولیدگران خوشنامی چون مرحوم عالی‌نسب بوده‌اند که تأمین مسکن، تغذیه و تحصیل فرزندان کارگران را از اولویت‌های خود می‌دانستند. امروز نیز باید این رویکرد تقویت شود و مدیران صنعتی، سرمایه‌گذاری بر سلامت و امنیت شغلی کارگران را به عنوان عاملی کلیدی در جهت افزایش بهره‌وری در نظر بگیرند.