به گزارش ماجرانیوز، بیمه مرکزی، در گزارشی عملکرد صنعت بیمه کشور را طی ۱۰ ماهه امسال منتشر کرده که بر اساس آن طی این مدت، ۶۷ میلیون و ۹۲۸ هزار و ۲۵۸ فقره بیمهنامه به ارزش ۳۵۸.۲ همت صادر شده است که نسبت به مدت مشابه در سال قبل (۱۰ ماهه ۱۴۰۲) بیش از ۵۸.۲ درصد رشد در حق بیمه تولیدی و ۸.۲ درصد رشد در تعداد بیمه نامههای صادر شده را نشان میدهد.
همچنین در این مدت، ۷۳.۷ میلیون فقره خسارت به ارزش ۱۹۲.۵ همت پرداخت شد که حاکی از افزایش ۲۲.۳ درصدی در تعداد خسارات پرداختی و افزایش ۵۶.۸ درصدی در ارزش خسارات پرداختی نسبت به مدت مشابه در سال قبل است.
بر اساس آمارهای بیمه مرکزی، حق بیمه تولیدی رشتههای بیمه درمان و زندگی به ترتیب با ۳۷.۷ درصد و ۱۴.۲ درصد سهم از حق بیمه و رشد حق بیمه معادل ۸۳.۶ درصد و ۵۹.۸ درصد، زمینه رشد ۵۸.۲ درصدی حق بیمه تولیدی بازار در این مدت را فراهم کرده است.
شرکتهای بیمه آسیا، دی، کوثر، ملت، معلم و سامان در مجموع ۳۶.۲ درصد از کل سهم حق بیمه شرکتهای بیمهای را به خود اختصاص دادهاند که با توجه به رشد سهم آنها، این شرکتها بیشترین سهم را از رشد ۵۸ درصدی حق بیمه بازار را به خود اختصاص دادهاند.
سهم ۷۸ درصدی بیمه های غیر دولتی از حق بیمه تولیدی
طی ۱۰ ماهه امسال، سهم بخش غیردولتی از حق بیمه تولیدی و خسارت پرداختی صنعت بیمه، به ترتیب ۷۸.۲ و ۷۶ درصد است. البته سهم شرکتها (بخش دولتی و غیردولتی) و رشتههای بیمه در دورههای زمانی کمتر از یک سال معمولا با تغییرات زیادی همراه است.
بر اساس آخرین دادهها، ۱۱ شرکت بیمه ایران با ۲۱.۸ درصد، بیمه آسیا با ۱۰.۴ درصد، بیمه دانا با ۹.۶ درصد، بیمه دی با ۸.۳ درصد، بیمه البرز با ۶.۹ درصد، بیمه کوثر با ۶.۱ درصد، بیمه ملت با ۵.۱ درصد، بیمه پاسارگاد با ۴.۱ درصد، بیمه پارسیان با ۳.۸ درصد، بیمه معلم با ۳.۴ درصد و بیمه سینا با ۳ درصد و در مجموع با ۸۲.۴ درصد از کل حق بیمه تولیدی بازار را به خود اختصاص داده و ۱۷.۶ درصد باقی مانده، توسط ۲۰ شرکت بیمه دیگر تولید شده است.
همچنین، سهم شرکتهای بیمه از خسارت پرداختی بازار به طور عمده به ۱۰ شرکت بیمه ایران با ۲۴ درصد، بیمه دانا با ۱۲.۱ درصد، بیمه آسیا با ۱۰.۱ درصد، بیمه دی با ۸.۴ درصد، بیمه البرز با ۵.۳ درصد، بیمه کوثر با ۵ درصد، بیمه سینا با ۴ درصد، بیمه معلم و پاسارگاد هرکدام با ۳.۱ درصد، در مجموع با ۸۰.۱ درصد از کل خسارات پرداختی را به خود اختصاص داده و ۱۹.۹ درصدی باقی مانده خسارات از سوی ۲۱ شرکت دیگر پرداخت شده است.
طی این مدت، چهار رشته بیمه درمان، شخص ثالث و مازاد، زندگی و بدنه اتومبیل در مجموع بیشترین سهم (۸۲.۳ درصد) از سبد حق بیمه تولیدی صنعت بیمه از ابتدای سال جاری تا پایان دی ماه را به خود اختصاص دادهاند.
بیمه درمان طی این مدت سهم ۳۷.۷ درصدی از حق بیمه تولیدی و ۴۲.۵ درصدی از خسارات پرداختی را به خود اختصاص داده و صدر نشین رشتههای بیمهای در صنعت بیمه است. همچنین بیمه شخص ثالث و مازاد با سهم ۲۴.۶ درصدی در حق بیمه و ۲۷.۸ درصدی در پرداخت خسارات، بیمه زندگی با سهم ۱۴.۲ درصدی در حق بیمه و سهم ۱۱.۲ درصدی در پرداخت خسارات و بیمه بدنه اتومبیل با سهم ۵.۸ درصدی از حق بیمه و ۸.۵ درصدی از پرداخت خسارات در جایگاه دوم تا چهارم رشته بیمههای عمده صنعت بیمه در ۱۰ ماهه ۱۴۰۳ قرار دارند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دکتر اسماعیل للـهگانی در نشست مشترک با دکتر زرندی مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه اصفهان گفت: در این سالها تلاش شده است تا از طریق طراحی و معرفی خدمات نوین بانکی همیار مطمئنی برای واحدهای تولیدی در پیشبرد برنامههای توسعهای باشیم.
مدیرعامل گروه مالی شهر از محقق شدن سود هزار و 720 میلیارد تومانی این شرکت خبر داد.
معاون فناوری اطلاعات بانک کارآفرین با اشاره به اینکه بانک کارآفرین حامی چهارمین دوره مسابقات رباتیک و برنامهنویسی دانش آموزی "کیدکدشریف۲۰۲۵" است، این حضور را مقدمهای بر حضور بانک کارآفرین در حمایت از نوجوانان و استعدادهای دیجیتال خواند و گفت: بستههای تشویقی و حمایتی ویژه برای شرکتکنندگان برتر چهارمین دوره مسابقات رباتیک و برنامه نویسی دانش آموزی طراحی شده است که شامل دسترسی به منابع فناوری، مشاوره مسیر شغلی، جذب استعدادهای برتر و حمایت از ایدههای نوآورانه در مراحل اولیه خواهد بود.
مشاور عالی و مدیرکل حوزه مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری از پرداخت مطالبات درمانی بازنشستگان در سال ۱۴۰۳، تا پایان اردیبهشتماه خبر داد و گفت: با تدابیر اتخاذ شده، پرداخت کسورات بازنشستگان به مراکز طرف قرارداد به زیر یک ماه خواهد رسید و هزینههای بیماران خاص نیز با کمترین فاصله زمانی پرداخت میشود.