به گزارش ماجرانیوز، بیمه مرکزی، در گزارشی عملکرد صنعت بیمه کشور را طی ۱۰ ماهه امسال منتشر کرده که بر اساس آن طی این مدت، ۶۷ میلیون و ۹۲۸ هزار و ۲۵۸ فقره بیمهنامه به ارزش ۳۵۸.۲ همت صادر شده است که نسبت به مدت مشابه در سال قبل (۱۰ ماهه ۱۴۰۲) بیش از ۵۸.۲ درصد رشد در حق بیمه تولیدی و ۸.۲ درصد رشد در تعداد بیمه نامههای صادر شده را نشان میدهد.
همچنین در این مدت، ۷۳.۷ میلیون فقره خسارت به ارزش ۱۹۲.۵ همت پرداخت شد که حاکی از افزایش ۲۲.۳ درصدی در تعداد خسارات پرداختی و افزایش ۵۶.۸ درصدی در ارزش خسارات پرداختی نسبت به مدت مشابه در سال قبل است.
بر اساس آمارهای بیمه مرکزی، حق بیمه تولیدی رشتههای بیمه درمان و زندگی به ترتیب با ۳۷.۷ درصد و ۱۴.۲ درصد سهم از حق بیمه و رشد حق بیمه معادل ۸۳.۶ درصد و ۵۹.۸ درصد، زمینه رشد ۵۸.۲ درصدی حق بیمه تولیدی بازار در این مدت را فراهم کرده است.
شرکتهای بیمه آسیا، دی، کوثر، ملت، معلم و سامان در مجموع ۳۶.۲ درصد از کل سهم حق بیمه شرکتهای بیمهای را به خود اختصاص دادهاند که با توجه به رشد سهم آنها، این شرکتها بیشترین سهم را از رشد ۵۸ درصدی حق بیمه بازار را به خود اختصاص دادهاند.
سهم ۷۸ درصدی بیمه های غیر دولتی از حق بیمه تولیدی
طی ۱۰ ماهه امسال، سهم بخش غیردولتی از حق بیمه تولیدی و خسارت پرداختی صنعت بیمه، به ترتیب ۷۸.۲ و ۷۶ درصد است. البته سهم شرکتها (بخش دولتی و غیردولتی) و رشتههای بیمه در دورههای زمانی کمتر از یک سال معمولا با تغییرات زیادی همراه است.
بر اساس آخرین دادهها، ۱۱ شرکت بیمه ایران با ۲۱.۸ درصد، بیمه آسیا با ۱۰.۴ درصد، بیمه دانا با ۹.۶ درصد، بیمه دی با ۸.۳ درصد، بیمه البرز با ۶.۹ درصد، بیمه کوثر با ۶.۱ درصد، بیمه ملت با ۵.۱ درصد، بیمه پاسارگاد با ۴.۱ درصد، بیمه پارسیان با ۳.۸ درصد، بیمه معلم با ۳.۴ درصد و بیمه سینا با ۳ درصد و در مجموع با ۸۲.۴ درصد از کل حق بیمه تولیدی بازار را به خود اختصاص داده و ۱۷.۶ درصد باقی مانده، توسط ۲۰ شرکت بیمه دیگر تولید شده است.
همچنین، سهم شرکتهای بیمه از خسارت پرداختی بازار به طور عمده به ۱۰ شرکت بیمه ایران با ۲۴ درصد، بیمه دانا با ۱۲.۱ درصد، بیمه آسیا با ۱۰.۱ درصد، بیمه دی با ۸.۴ درصد، بیمه البرز با ۵.۳ درصد، بیمه کوثر با ۵ درصد، بیمه سینا با ۴ درصد، بیمه معلم و پاسارگاد هرکدام با ۳.۱ درصد، در مجموع با ۸۰.۱ درصد از کل خسارات پرداختی را به خود اختصاص داده و ۱۹.۹ درصدی باقی مانده خسارات از سوی ۲۱ شرکت دیگر پرداخت شده است.
طی این مدت، چهار رشته بیمه درمان، شخص ثالث و مازاد، زندگی و بدنه اتومبیل در مجموع بیشترین سهم (۸۲.۳ درصد) از سبد حق بیمه تولیدی صنعت بیمه از ابتدای سال جاری تا پایان دی ماه را به خود اختصاص دادهاند.
بیمه درمان طی این مدت سهم ۳۷.۷ درصدی از حق بیمه تولیدی و ۴۲.۵ درصدی از خسارات پرداختی را به خود اختصاص داده و صدر نشین رشتههای بیمهای در صنعت بیمه است. همچنین بیمه شخص ثالث و مازاد با سهم ۲۴.۶ درصدی در حق بیمه و ۲۷.۸ درصدی در پرداخت خسارات، بیمه زندگی با سهم ۱۴.۲ درصدی در حق بیمه و سهم ۱۱.۲ درصدی در پرداخت خسارات و بیمه بدنه اتومبیل با سهم ۵.۸ درصدی از حق بیمه و ۸.۵ درصدی از پرداخت خسارات در جایگاه دوم تا چهارم رشته بیمههای عمده صنعت بیمه در ۱۰ ماهه ۱۴۰۳ قرار دارند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
با تمهیدات بانک مرکزی، پرداخت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری از ابتدای سال تا سی ام بهمن ماه به بیش از 241.4 هزار میلیارد تومان رسید. این تسهیلات را یک میلیون و 130 هزار و 107 نفر از متقاضیان از شبکه بانکی دریافت کردند. در این مدت بالغ بر 196.5 همت تسهیلات قرضالحسنه ازدواج و 44.8 همت تسهیلات قرض الحسنه فرزندآوری پرداخت شد.
یکی از شیوههای کلی ارزیابی از عملکرد، که به نوعی سطح رضایت فرد را دقیقتر نشان میدهد، نمره دادن به عملکرد است.
دکتر اسماعیل للـهگانی به همراه هیئت مدیره و جمعی از مدیران این بانک در دومین روز از ششمین نمایشگاه بینالمللی نفت، گاز، پتروشیمی و پالایش کیش ضمن بازدید از این نمایشگاه در گفتوگو با مدیران عالی تعدادی از شرکتهای حاضر در نمایشگاه، خدمات، محصولات و حمایتهای بانک از صنایع مختلف به ویژه صنعت نفت، گاز و پتروشیمی را تشریح کرد و از آمادگی به منظور توسعه همکاریهای متقابل با واحدهای فعال در این صنعت خبر داد.
تامین سرمایه تمدن و شرکت اطلاعرسانی و آموزش بورس با هدف ایجاد زمینههای مناسب برای همکاری در حوزههای علمی و آموزشی، تفاهمنامه همکاری امضاء کردند.