به گزارش ماجرانیوز، دکتر قاسمپور بر این باور است که اعتبارسنجی نقش حیاتی در تأمین مالی و مدیریت ریسکهای اعتباری دارد. با کمک اعتبارسنجی، افراد میتوانند با شناخت و درکی بهتر وارد تعاملات مالی شوند؛ این امر نه تنها بر شفافیت و عدالت در توزیع منابع بانکی تأثیر مثبتی دارد، بلکه امکان تخصیص منابع بانکی به شیوهای مؤثرتر را فراهم میکند.
او تأکید میکند که سیستم اعتبارسنجی ایران در سالهای اخیر با بهرهگیری از دادههای معتبر و فناوریهای نوین نظیر هوش مصنوعی و علم داده تقویت شده است. مدلهای جدید امتیازدهی اعتباری، که مبتنی بر شاخصهای پیشرفته طراحی شدهاند، دقت بالاتری در ارزیابی توان مالی افراد ارائه میدهند.
در شرایطی که اقشار کمدرآمد اغلب به دلیل نداشتن وثیقههای سنتی نمیتوانند از تسهیلات بانکی بهره بگیرند، اعتبارسنجی امکان تغییر رویکرد را فراهم کرده است. به گفته دکتر قاسمپور، طرحهایی نظیر “طرح تسهیلات مهربانی بانک ملی” که در آنها از مدلهای اعتبارمحور استفاده میشود، این امکان را ایجاد کردهاند که افراد بدون نیاز به وثیقههای سنگین، براساس امتیاز واقعی خود تسهیلات دریافت کنند. این ابزار، نه تنها باعث شفافیت بیشتر در ارزیابی توان مالی افراد میشود، بلکه دسترسی به خدمات بانکی را نیز تسهیل میکند.
طبق برنامههای دکتر قاسمپور، مدل جدید اعتبارسنجی با توجه به رفتار مالی واقعی افراد طراحی شده است و میتواند به اقشار کمدرآمد کمک کند تا در شرایط بحرانی، از مزایای خدمات مالی و اعتباری بهرهمند شوند. او بر افزایش شفافیت و دقت در فرآیند اعتبارسنجی تأکید دارد تا بانکها و مؤسسات مالی با درک بهتری از وضعیت واقعی مالی مشتریان، به تصمیمگیری بپردازند.
همچنین، استفاده از دادههای دقیق و همکاری میان نهادهای مختلف، نه صرفاً سیستم بانکی، بهروزرسانی مدلهای اعتبارسنجی را تسهیل کرده و دید جامعتری نسبت به توانایی بازپرداخت و رفتار اعتباری افراد ارائه میدهد.
دکتر قاسمپور تصریح میکند که سیستم اعتبارسنجی باید به گونهای طراحی شود که ریسکهای اعتباری را کاهش و بازگشت اقساط را افزایش دهد و از شکلگیری مطالبات غیرجاری در شبکه بانکی جلوگیری کند. به گفته او، یکی ار اهداف اعتبارسنجی، حمایت از اقشار کمدرآمد و آسیبپذیر در شرایط بحرانی است، بهطوریکه دسترسی آنها به منابع مالی بهبود یابد.
وی امیدوار است که با ادامه بهرهگیری از فناوریهای نوین و تقویت زیرساختهای اعتبارسنجی، ایران بتواند به استانداردهای جهانی در این حوزه نزدیکتر شود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
بازار سرمایه که در از ابتدای هفته قبل روند افزایشی به خود گرفته امروز نیز رشد نسبی داشت؛ به طوری که شاخص کل با افزایش ۵۰۰۳ واحد به رقم دو میلیون و ۸۴۳ هزار واحد رسید.
حجت میرزایی، مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری، در نشست با جمعی از رؤسای کانونهای آموزش و پرورش سراسر کشور با تشریح روند پرداخت مطالبات در حوزه بیمه تکمیلی، گفت: «این مهم از اولویت های اصلی صندوق بازنشستگی و حوزه مالی ما است.»
مجمع عمومی عادی سالانه بانک صادرات ایران همزمان به صورت حضوری و برخط (آنلاین)، روز سهشنبه 31 تیرماه 1404 برگزار و صورتهای مالی سال مالی منتهی به پایان اسفند ۱۴۰۳ با حضور اکثریت سهامداران مورد تصویب قرار گرفت
امکان خرید بیمه سربازی برای روستاییان فراهم شدمدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر از فراهم شدن امکان خرید بیمه سربازی برای کشاورزان، روستاییان و عشایر کشور خبر داد.
شما باید وارد سایت شوید تا بتوانید نظر دهید.