به گزارش ماجرانیوز، این سند که با همکاری سازمانهای مناطق آزاد و متخصصان حوزه فناوری و لجستیک مرکز تحقیقات راه مسکن و شهرسازی در حال نگارش است، قرار است نقشه راهی برای بهرهگیری از فناوریهای نوین مانند هوش مصنوعی، اینترنت اشیا (IoT) و بلاکچین در بهبود فرآیندهای حملونقل، انبارداری و مدیریت لجستیک ارائه دهد.
به گفته مهدی رعیتی دبیر شورای لجستیک مناطق آزاد هدف از این طرح، افزایش رقابتپذیری مناطق آزاد در عرصه بینالمللی، کاهش هزینههای عملیاتی و تسریع در ارائه خدمات به فعالان اقتصادی است. پیشبینی میشود با اجرای این سند، مناطق آزاد ایران بهعنوان هابهای لجستیکی هوشمند در منطقه خاورمیانه مطرح شوند.
این ابتکار بخشی از برنامههای کلان دولت برای دیجیتالیسازی اقتصاد و تقویت زیرساختهای مناطق آزاد است و انتظار میرود تا پایان نیمه اول سال ۱۴۰۴ به مرحله اجرا برسد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
فولاد خوزستان بهعنوان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان فولاد کشور، ظرفیت و زیرساخت لازم برای دستیابی به رکوردهای جدید در تولید را داراست.
بانک ملت در سال ۱۴۰۳ بیشترین میزان تسهیلات قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری را در شبکه بانکی به متقاضیان پرداخت کرده است.
این موسسه در راستای تسهیل فعالیت های مالی اصناف، توسعه ابزارهای پرداخت الکترونیک و رونق کسب و کارهای خرد و متوسط، آمادگی خود را جهت ارائه پایانه های فروشگاهی (POS) به متقاضیان اعلام نموده است.
شاخص بورس در جریان معاملات امروز بازار سرمایه، با رشد ۱۵هزار واحدی مواجه شد
شما باید وارد سایت شوید تا بتوانید نظر دهید.