به گزارش ماجرانیوز به نقل از ایرنا- مدیرعامل بانک صادرات ایران در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا)، تصریح کرد: تمامی مبادلات ارزی و ریالی این بانک همچون گذشته در چارچوب ضوابط جاری کشور و با مناسبترین کیفیت درحال انجام است و اقبال فعالان اقتصادی و مردم به خدمات این بانک باعث شده تا شاهد افزایش روند سودآوری، رضایت مشتریان و افزایش درآمدهای عملیاتی بانک هم در حوزه ارزی و ریالی باشیم.
وی با اشاره به ثبت نهایی افزایش سرمایه وبصادر به میزان ۷۶۲ هزار و ۳۵۴ میلیارد ریال در روزهای پایانی سال ۱۴۰۳، افزود: بانک صادرات ایران با هدف استحکام مالی بیشتر و ارائه خدمات ارزی و ریالی بهتر تصمیم دارد تا برنامه جدیدی را برای افزایش سرمایه در سال ۱۴۰۴ در ابتدای امسال به تصویب برساند که برآیند آن افزایش سهم وبصادر از بازار پول و افزایش نسبت کفایت سرمایه خواهد بود.
سیفی با اشاره به برخی شیطنتها علیه نظام بانکی و پولی کشور اظهار کرد: با وجود تنگناهای ناشی از تحریمهای ظالمانه علیه شبکه بانکی کشور، بانک صادرات ایران همچنان در ارائه خدمات نقل و انتقال ارزی و ریالی به فعالیت خود با هدف کمک به فعالیتهای اقتصادی ادامه میدهد و وضعیت مناسب نقدینگی و تراز عملیاتی بانک نشان از استحکام و اقتدار مالی این بانک دارد.
مدیرعامل بانک صادرات ایران همچنین گفت: ظرفیتهای شعب داخلی و بینالمللی در کنار ۷۳ سال قدمت و خدمت صادقانه، امروز یکی از نقاط قوت بانک صادرات ایران و یکی افتخارات نظام بانکی است.
محسن سیفی افزود: امروز بانک صادرات ایران به برکت سالها تلاش خالصانه نیروهای حرفهای و کسب اعتماد بیش از نیمی از جمعیت کشور و عبور از گردنههای سخت، بانکی کارآزموده و کاربلد برای حمایت و تأمینمالی بنگاههای اقتصادی است و در همه حال در کنار مردم ایستاده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
بانک صادرات ایران در سال 1403 با اختصاص بیش از 58 هزار میلیارد ریال وام قرضالحسنه، بیش از 69000 فقره وام فرزندآوری پرداخت کرد.
شاخص بازار سرمایه در هفتمین رشد خود طی هشت روز کاری اخیر، امروز هم با رشد حدود ۴۶ هزار واحد به رقم سه میلیون و ۱۲ هزار واحد رسید و برای اولین بار وارد کانال سه میلیون واحد شد.
بانک ملی ایران در راستای اجرای سیاستهای کلان اقتصادی و تحقق تکالیف مقرر در ماده ۱۶ قانون رفع موانع تولید رقابتپذیر و ارتقاء نظام مالی کشور، در سال ۱۴۰۳ گامی بلند در مسیر شفافسازی، چابکسازی و افزایش بهرهوری داراییهای خود برداشت و موفق شد با برگزاری ۹۷ دوره مزایده در بستر سامانه تدارکات الکترونیک دولت، تمامی اموال تملیکی و مازاد قابل واگذاری خود را عرضه کند.
بیمه کوثر در مجمع عمومی فوقالعاده 30 فروردین، سرمایه ثبتی خود را به 40 هزار میلیارد ریال افزایش میدهد.